Çok sevindimmmm hayırlı olsunnn kaçıncı günde kan verdin canımKızlaaaarrrr dayanamadım bnde kan verdim veeeeee 155
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindimmmm hayırlı olsunnn kaçıncı günde kan verdin canımKızlaaaarrrr dayanamadım bnde kan verdim veeeeee 155
İnşallah öyledir canım. Yapmayacağım pazartesi test günüm ben pazar günü yapacağım. Diğer ikisinde önce yapmıştım benim için iyi olmadıBelki de yerleşme kanaması bahsettiğin canım test yapacak mısın?
3. Gün embriyo 9. Gün canmÇok sevindimmmm hayırlı olsunnn kaçıncı günde kan verdin canım
Çok güzel çıkmış değerin3. Gün embriyo 9. Gün canm
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun3. Gün embriyo 9. Gün canm
Çok güzel haberKızlaaaarrrr dayanamadım bnde kan verdim veeeeee 155
Çok tebrik ederim darısı banaKızlar beta 70 çıkmış
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın bebeğiniziKızlar beta 70 çıkmış
Rabbim sana sağlıklı bebekler olacak kaliteli yumurtalar nasip eder inşallahAh kızlar canım kızlar saatlerdir konuşmaları okuyorum resmen Allahım sen isteyen bekleyen herkese nasip et bende tedaviye başladım pazartesi yumurta toplama olacak yumurta rezervi düşük denildi umarım iyi kalite ve yeterli sayıda yumurta toplanır benim için dua eder misiniz
Canım hayırlı olsun çok sevindim bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizlere de çok dua etKızlaaaarrrr dayanamadım bnde kan verdim veeeeee 155
Ayyyy hayırlı olsuuuunnnKızlaaaarrrr dayanamadım bnde kan verdim veeeeee 155
İnşAllah bu defa bebeğinin sevincini yaşatır Rabbim:)26 yaşındayım bende ama 3. Transfer
Merhaba canım hayırlısı olsun inşallah. İlaçlar kişiden kişiye doktora göre değişiyor en doğru bilgiyi doktorun verecektir. Beni adetin 3. Günü kontrole çağırmıştı doktorum 18. Günde transfer oldum. Stres yapmamak gerekiyor en başındaMerhaba arkadaslar ben sisli memorilda 4 yil once tup bebek ile hamile kaldim 1 oglum var simdi de 4 yıl önce dondurulmus pgtli embriyom var hastanede onun transferini olacagim bu ay. Bugun leke seklinde adetim basladi muhtemelen yarin adetjmin 1.günü olacak ne zaman ne yapilacak ne kullanmam gerekiyor nelere dikkat etmeliyim
Ilk heyecanimin aynisi var yine hicbir farki yok cok heycanliyimMerhaba canım hayırlısı olsun inşallah. İlaçlar kişiden kişiye doktora göre değişiyor en doğru bilgiyi doktorun verecektir. Beni adetin 3. Günü kontrole çağırmıştı doktorum 18. Günde transfer oldum. Stres yapmamak gerekiyor en başında
Bende aynı şeyi sordum şimdiiOzel olarak yiyip ictiginiz bir sey var mi tutunsun diye
Ben ilk denemesi tutan arkadaşımın da tavsiyesi ile transferden beri her gün havuç suyu içiyorum faydası olduğuna inanıyorumKızlarım tutunmayı arttırmak için şunları kesin yemelisiniz ben şunu yaptım diye öneriniz var mı Not alacağım.Buradan da paylaşırım