Yani tutundu mu onu bilmiyorum pazar günü göreceğiz inşallah benimledirOzel olarak yiyip ictiginiz bir sey var mi tutunsun diye
Test günün ne zaman canım. Bende 2aydır bu şekilde besleniyorum yumurta kalitesi için.. umarım işe yaramıştır :)Yani tutundu mu onu bilmiyorum pazar günü göreceğiz inşallah benimledirama ben sabahları haşlanmış yumurta ve yarım avakado bol yeşillik tüketiyorum. İlaçları saatinde içip günlük 2.5 litre su içiyorum. Akşm yemeğinde de et başım tavuk bakliyat tercih ediyorum. 1 haftada 1 kez Türk kahvesi içtim onun dışında kafein tüketmedim. Sigara kullanıyordum transfer öncesi bıraktım
Dualarım hep sizinleeee ağustos ayı bizim ayımız olsun inşallaaaahhhCanım hayırlı olsun çok sevindim bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bizlere de çok dua et
Pozitif canım hayırlı olsunMerhabalar ben dayanamadım kan verdim 2 adet 4.gün embriyosu
Ama transfer sabahı ovıtrelle yapmıştım 7.günüm 36.5 çıktı beta
cuma ve pazar gene verıcem testi günüm pazartesi
Ne yapayım çok merak ediyorum
Bor de bugün falan adet günüm çok ağrım var normalmi?
Tone yarabbım nerden bıldın kız ıgne etkısı nolcak:)Pozitif canım hayırlı olsun
Dengesiz uykular tansiyonu dengesizleştirir ve baş ağrısı yapar uykunuzu düzene sokmanızı öneririmKızlar dün transfer oldum uyandığından beri geçmeyen baş ağrım var sürekli uzanıp film izlediğimden uyuya kalıp tekrar kalkıyorum ondan mıdır sizce ağrı kesici içmeli miyim baş ağrısı olan var mıydı
Bi haftayı geçmiş hem iğne etkisi bu kadar çıkarmaz diye düşünüyorum 10 11 çıkmamış iyi bi değer 2 güne tekrarlarsınTone yarabbım nerden bıldın kız ıgne etkısı nolcak:)
Bize de dua et taze hamişDualarım hep sizinleeee ağustos ayı bizim ayımız olsun inşallaaaahhh
Ay ınsallah keşke yarabbım nolur hayırlıca sağlıklıca çok ugrastımBi haftayı geçmiş hem iğne etkisi bu kadar çıkarmaz diye düşünüyorum 10 11 çıkmamış iyi bi değer 2 güne tekrarlarsın
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınBende 22 temmuzda transfer oldum tuttu Allaha şükür 3 ağustosta öğrendim pozitifim dondurulmuş embriyoydu ilk denemem bu
İşte film izlerken pat dalıyorum ilk transferimde bayağı hareket etmiştim de şimdi kalkmamaya çalışıyorum buyuzden sersemleyıp uyuyorumDengesiz uykular tansiyonu dengesizleştirir ve baş ağrısı yapar uykunuzu düzene sokmanızı öneririm
Çok teşekkür ederim Allah isteyen dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahHayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alınne bereketli bi ay bu ağustos maşallah nelere dikkat ettiniz duş ne zaman aldınız değer kaçtı ay anlatın biraz
Aynı durumdayım, kahveyi mi kestiniz transfer sonrası?Kızlar dün transfer oldum uyandığından beri geçmeyen baş ağrım var sürekli uzanıp film izlediğimden uyuya kalıp tekrar kalkıyorum ondan mıdır sizce ağrı kesici içmeli miyim baş ağrısı olan var mıydı
Transfer öncesi de çok kahve tüketen biri değildim sonrasında da içmiyorum adlında kalkıp oturduğum zaman yemek masasında geçiyor ama uzanır şekilde koltuğa yattığımda tekrarlıyorAynı durumdayım, kahveyi mi kestiniz transfer sonrası?