2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sonunda çektim amaa netleştirmiyo ki neyse
Bayağı büyültüp bakın

Eklentiler

• ECAF957F-8F86-4616-B2E6-4BF08CEE202A.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20C3AA4F-B691-4CF9-9C3B-D7EEDE32ECBC.jpeg
    183,2 KB · Görüntüleme: 81
Bizide haberdar et mutlakaa kaset testte bnimde hayalet çıktı dün 8. Gün ama kan vermeye cesaret edemedm senin çıkarsa yarın bnde vericem

Tebrikler canim bundan sonrasi gelir inşaAllah merak etme kacıncı gün embriyosuydu belirtiler nelerdi anlat anlat
Transferin 8. günü, 5. gün embriyosu 2 tane. Belirtileri çok dinlemedim açıkçası, zaten şişlik oluyo, hangisi ilaçtan hangisi hamilelikten belli değil :) Kasık batmalarım vardı ama belirgin bir şekilde, onlar da son günlerde arttı sanki. Ama ilk hamileliğimde öyle bir şey yoktu mesela, bu yüzden herkeste her hamilelik farklı işliyor :)

Evet gözüküyo ilk bes dkkada belirdi dmi
Evet hemen böyle oldu belli ki çok erken daha düşük beta görmek istemem strese girmiyim yoksa hemen giderdim kan testine ama şimdilik bu serotonine ihtiyacım var

Hiç yaşamamıştım birden korktum dedim acaba embriyodamı gitti beraberinde diye ama cevabın için teşekkür ederim içim rahatladı inşallah tutunurlar emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmez

Merhaba ayak yanabilirde üşüyebilirde bana doktor söylemişti umarım pozitifleri görürsünüz görürüz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…