2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Sonunda çektim amaa netleştirmiyo ki neyse ☺️
Bayağı büyültüp bakın 😅

Eklentiler

• ECAF957F-8F86-4616-B2E6-4BF08CEE202A.jpeg
    ECAF957F-8F86-4616-B2E6-4BF08CEE202A.jpeg
    96,3 KB · Görüntüleme: 78
  • 20C3AA4F-B691-4CF9-9C3B-D7EEDE32ECBC.jpeg
    20C3AA4F-B691-4CF9-9C3B-D7EEDE32ECBC.jpeg
    183,2 KB · Görüntüleme: 81
Bende dünden beri dört tane test yaptım hepsi pozitif ama aynı yoğunlukta çizgisinde koyulaşma olmadı 3-4 saat aralıkla yaptığım için mi bilemiyorum 😅 şimdi kan testi vermeye geldim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz 🤲🏻
Bizide haberdar et mutlakaa kaset testte bnimde hayalet çıktı dün 8. Gün ama kan vermeye cesaret edemedm senin çıkarsa yarın bnde vericem 🎉☺️

Tebrikler canim bundan sonrasi gelir inşaAllah merak etme kacıncı gün embriyosuydu belirtiler nelerdi anlat anlat😍😍😍
Transferin 8. günü, 5. gün embriyosu 2 tane. Belirtileri çok dinlemedim açıkçası, zaten şişlik oluyo, hangisi ilaçtan hangisi hamilelikten belli değil :) Kasık batmalarım vardı ama belirgin bir şekilde, onlar da son günlerde arttı sanki. Ama ilk hamileliğimde öyle bir şey yoktu mesela, bu yüzden herkeste her hamilelik farklı işliyor :)

Evet gözüküyo ilk bes dkkada belirdi dmi😌
Evet hemen böyle oldu belli ki çok erken daha düşük beta görmek istemem strese girmiyim yoksa hemen giderdim kan testine ama şimdilik bu serotonine ihtiyacım var 😅

Evet canım normalde yaşamamış olmana da şaşırdım transfer öncesi de oluyor fitilden kaynaklı ara ara benimde bacak aramda ıslaklık hissediyorum bence normaldir. İnşAllah bebeğimiz tutunur bizlere. Yerini sevsin inşAllah
Hiç yaşamamıştım birden korktum dedim acaba embriyodamı gitti beraberinde diye ama cevabın için teşekkür ederim içim rahatladı inşallah tutunurlar emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmez

Benim cok sızı degil ara ara giriyo sol tarafim benimde .suanda bile bacagımda agrı var gece uyrken dün ilk defa zonklama oldu kasıgımda gaz halen devam ediyo bende yarın yapsam mi die düşünüyorum testi 5. Gün embriyosu cıkar mı varsa acaba bide benm ayaklarim dünden bugüne gariptir üşüyo acaba alakasız bi durum mu bu havada üşütmü ayak bi belirtimi acaba benm bildiğim sıcak olur
Merhaba ayak yanabilirde üşüyebilirde bana doktor söylemişti umarım pozitifleri görürsünüz görürüz hep birlikte 🙏🦋🐬

X