Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizide haberdar et mutlakaa kaset testte bnimde hayalet çıktı dün 8. Gün ama kan vermeye cesaret edemedm senin çıkarsa yarın bnde vericemBende dünden beri dört tane test yaptım hepsi pozitif ama aynı yoğunlukta çizgisinde koyulaşma olmadı 3-4 saat aralıkla yaptığım için mi bilemiyorum şimdi kan testi vermeye geldim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Evet gözüküyo ilk bes dkkada belirdi dmiSonunda çektim amaa netleştirmiyo ki neyse
Bayağı büyültüp bakın
Aminn aminnn canımmEvet evet inşaAllah cumartesiye bnmde pozitif olur araniza katılırım sen hamile misin bekleme aşamasinda misin
Transferin hayırlı olsun canim güzel sonuçlansin inşaAllahKızlar merhaba bende bugün öğleden sonra transfer olacağım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Aaa ne güzel nezamn topandi yumurtan ne durumdalar suan ?hersey güzel olsun senin içindeAminn aminnn canımm
Benim yumurtalar toplandı canım bekliyorum transferime daha var sizlerle motive oluyorum
Geçen pazartesi toplandılar 2 adet 3.gün 2 adette 5.gün embriyolarım beni bekliyorAaa ne güzel nezamn topandi yumurtan ne durumdalar suan ?hersey güzel olsun senin içinde
Transferin 8. günü, 5. gün embriyosu 2 tane. Belirtileri çok dinlemedim açıkçası, zaten şişlik oluyo, hangisi ilaçtan hangisi hamilelikten belli değil :) Kasık batmalarım vardı ama belirgin bir şekilde, onlar da son günlerde arttı sanki. Ama ilk hamileliğimde öyle bir şey yoktu mesela, bu yüzden herkeste her hamilelik farklı işliyor :)Tebrikler canim bundan sonrasi gelir inşaAllah merak etme kacıncı gün embriyosuydu belirtiler nelerdi anlat anlat
Evet hemen böyle oldu belli ki çok erken daha düşük beta görmek istemem strese girmiyim yoksa hemen giderdim kan testine ama şimdilik bu serotonine ihtiyacım varEvet gözüküyo ilk bes dkkada belirdi dmi
Ayyy hadi bnm 7 tane 5 . Gün embriyom vardı bir negatifim oldu bu ikinci denemem transfer tarihin bellimiGeçen pazartesi toplandılar 2 adet 3.gün 2 adette 5.gün embriyolarım beni bekliyor
Teşekkür ederimm canım hepimizin için çook güzel olsun
Ay ınsallah:)))Ben sana pozitif enerji gönderdim.. pozitif olacak olmalı
Bncede yarın zaten kan vercen katlanarak ilerleyeck degerin zaten inşaAllah ayyy bnde inşaAllh pozitif görürüm yaEvet hemen böyle oldu belli ki çok erken daha düşük beta görmek istemem strese girmiyim yoksa hemen giderdim kan testine ama şimdilik bu serotonine ihtiyacım var
İnşallah Canım cuma vericem sabah kanı . Sen ne zaman yapıcaksın.Bncede yarın zaten kan vercen katlanarak ilerleyeck degerin zaten inşaAllah ayyy bnde inşaAllh pozitif görürüm ya
Benm cumartesi kan verme günüm ama yarın erken gebelik testi yapmak istiyorm eşim izin vermiyo gizli yapayım dedim onada vallahi cesaretim yokİnşallah Canım cuma vericem sabah kanı . Sen ne zaman yapıcaksın.
Testinizdeki çizgi nasıldı 147 çıkan değerdeki testi merak ettim de atabilir misinizÇok sevindim Allah tamamına erdirsin.
Benim beta sonucum da 147 çıktı, inşaallah olması gerektiği gibi katlanır :))
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
Benim beta sonucum da 147 çıktı, inşaallah olması gerektiği gibi katlanır :))
Hiç yaşamamıştım birden korktum dedim acaba embriyodamı gitti beraberinde diye ama cevabın için teşekkür ederim içim rahatladı inşallah tutunurlar emeklerimiz hayallerimiz boşa gitmezEvet canım normalde yaşamamış olmana da şaşırdım transfer öncesi de oluyor fitilden kaynaklı ara ara benimde bacak aramda ıslaklık hissediyorum bence normaldir. İnşAllah bebeğimiz tutunur bizlere. Yerini sevsin inşAllah
İnşallah canım hep birlikte pozitif sonuçlar alırız inşHayırlı olsun canım. Umarım bebeğin sana sıkıca tutunur. Fitildendir muhtemelen endişelenme
Merhaba ayak yanabilirde üşüyebilirde bana doktor söylemişti umarım pozitifleri görürsünüz görürüz hep birlikteBenim cok sızı degil ara ara giriyo sol tarafim benimde .suanda bile bacagımda agrı var gece uyrken dün ilk defa zonklama oldu kasıgımda gaz halen devam ediyo bende yarın yapsam mi die düşünüyorum testi 5. Gün embriyosu cıkar mı varsa acaba bide benm ayaklarim dünden bugüne gariptir üşüyo acaba alakasız bi durum mu bu havada üşütmü ayak bi belirtimi acaba benm bildiğim sıcak olur