Ayyy aklımdada sen vardın yazdim hatta naptın die sanaKızlar iki kaset test yaptım silik ama net görünüyo pozitif.umarım doğrudur. 3. Gün embriyo 8.gün Zaten test tarihim 11 Ağustos. İki gün daha beklicem kan için. Dua edin lütfen İki de bir bakıyorum yok ya pozitif diyip çekmeceye koyuyorum inşallah güzel olur ne diyim
Yanlışsa da iki gün daha yaşarım bu duyguyu diye düşündümKızlar iki kaset test yaptım silik ama net görünüyo pozitif.umarım doğrudur. 3. Gün embriyo 8.gün Zaten test tarihim 11 Ağustos. İki gün daha beklicem kan için. Dua edin lütfen İki de bir bakıyorum yok ya pozitif diyip çekmeceye koyuyorum inşallah güzel olur ne diyim
Aynı anda yazdıkAyyy aklımdada sen vardın yazdim hatta naptın die sanahemn ardina bu yorumu yapmişsin ayy testlerin resmlerini atta gözümüz gönlümüz acılsın ya bence pozitifsin tek embriyomuydu senin benm test günüm 12 agustos dün bacak agrim ve kasık agrim vardı sızı ve zonklama gibi senin son günler belirtin nasıldi
Ben de sürekli oluyor cnm fitilden dolayı merak etme.İyi günler arkadaşlar bende dün 4 gibi transfer oldum gece 3 gibi ayağa kalkınca birden sıvı boşlaması yaşadım berrak renksiz kokusuz acaba progesteron fitilden mi böyle bişi yaşayanınız oldumu ya çok kafama takıldı
Çift embriyo transfer edilmişti. BakalımAyyy aklımdada sen vardın yazdim hatta naptın die sanahemn ardina bu yorumu yapmişsin ayy testlerin resmlerini atta gözümüz gönlümüz acılsın ya bence pozitifsin tek embriyomuydu senin benm test günüm 12 agustos dün bacak agrim ve kasık agrim vardı sızı ve zonklama gibi senin son günler belirtin nasıldi
Benim cok sızı degil ara ara giriyo sol tarafim benimde .suanda bile bacagımda agrı var gece uyrken dün ilk defa zonklama oldu kasıgımda gaz halen devam ediyo bende yarın yapsam mi die düşünüyorum testi 5. Gün embriyosu cıkar mı varsa acaba bide benm ayaklarim dünden bugüne gariptir üşüyo acaba alakasız bi durum mu bu havada üşütmü ayak bi belirtimi acaba benm bildiğim sıcak olurAynı anda yazdıksağol kuzum aynı sol kasığım sürekli sızlıyo hatta tam bacağımı attırmıyo yürürken kasıyo. Kefir aldım gaz için çok işe yaradı. Aynen devam sen nasılsın
İlk yaptığım testi inanmayınca biraz parçaladımAyyy aklımdada sen vardın yazdim hatta naptın die sanahemn ardina bu yorumu yapmişsin ayy testlerin resmlerini atta gözümüz gönlümüz acılsın ya bence pozitifsin tek embriyomuydu senin benm test günüm 12 agustos dün bacak agrim ve kasık agrim vardı sızı ve zonklama gi
Bencede hamilesin ne die negatifi cekiyosun illaki iki testte yanliş göstermez ki dün negatif cıkan bugün pozitif cıkmış hormon olsa dünde cıkardi tebrik ederim hamilesin bence cuma kan vericeksin zaten yarın bidaha deneme maksatlı sabh test yapabilrsin zaten pozitif cıkarYanlışsa da iki gün daha yaşarım bu duyguyu diye düşündümama iki test te pozitif yanlış olmaz heralde. Hormonlardan heralde saçma sapan şeyler soruyorum farkındayım
Hiç ayaklarımda soğuma olmadı. Metobolizma farkidır muhtemelen. Ben hep alev atıyorum resmen ilaçlardan heraldeBenim cok sızı degil ara ara giriyo sol tarafim benimde .suanda bile bacagımda agrı var gece uyrken dün ilk defa zonklama oldu kasıgımda gaz halen devam ediyo bende yarın yapsam mi die düşünüyorum testi 5. Gün embriyosu cıkar mı varsa acaba bide benm ayaklarim dünden bugüne gariptir üşüyo acaba alakasız bi durum mu bu havada üşütmü ayak bi belirtimi acaba benm bildiğim sıcak olur
Tebrik ederim senide canim haber ver bize sonucunu bide belirtileri alalim klişe cümlemizBende dünden beri dört tane test yaptım hepsi pozitif ama aynı yoğunlukta çizgisinde koyulaşma olmadı 3-4 saat aralıkla yaptığım için mi bilemiyorumşimdi kan testi vermeye geldim inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Halen ilac diyosun kız hamileliktenHiç ayaklarımda soğuma olmadı. Metobolizma farkidır muhtemelen. Ben hep alev atıyorum resmen ilaçlardan heralde
Çok sevindimKızlar iki kaset test yaptım silik ama net görünüyo pozitif.umarım doğrudur. 3. Gün embriyo 8.gün Zaten test tarihim 11 Ağustos. İki gün daha beklicem kan için. Dua edin lütfen İki de bir bakıyorum yok ya pozitif diyip çekmeceye koyuyorum inşallah güzel olur ne diyim
Tebrikler canim bundan sonrasi gelir inşaAllah merak etme kacıncı gün embriyosuydu belirtiler nelerdi anlat anlatÇok sevindimAllah tamamına erdirsin.
Benim beta sonucum da 147 çıktı, inşaallah olması gerektiği gibi katlanır :))
Evet evet inşaAllah cumartesiye bnmde pozitif olur araniza katılırımYaa kızlar sanki Ağustos ayıda gümbür gümbür geliyooor
Ayyy çok sevindimÇok sevindimAllah tamamına erdirsin.
Benim beta sonucum da 147 çıktı, inşaallah olması gerektiği gibi katlanır :))