Bende bu testten sabah yaptım 6. Gün benim negatifti sizin baya var gibi3.gün çift embriyo transfer sonrası 7.günüm bugün ama iğne etkisi mi diye tereddütte kaldım sevinemiyorum
Ben de dün kaset test yaptım negatiftiBende bu testten sabah yaptım 6. Gün benim negatifti sizin baya var gibi
Hayırlı olsun canım hayali falan değil baya renk pembeye dönük..var bence gözün aydın3.gün çift embriyo transfer sonrası 7.günüm bugün ama iğne etkisi mi diye tereddütte kaldım sevinemiyorum
Kaset testler değer çok yükselmeden göstermiyor.. erken gebelik testi yapmak gerekBen de dün kaset test yaptım negatifti
Kız 13 günde iğnenin etkisi mi kalır3.gün çift embriyo transfer sonrası 7.günüm bugün ama iğne etkisi mi diye tereddütte kaldım sevinemiyorum
İnşallah vardır Rabbim hepimize pozitif sonuçlar göstersin inşallahHayırlı olsun canım hayali falan değil baya renk pembeye dönük..var bence gözün aydınay böyle fotolar görünce çok seviniyorum umut doluyorum
Ondan da değil ben çok umutsuzdum belki o yüzden hala inanasım gelmiyor yok iğnedendir diyorum kendi kendimeKız 13 günde iğnenin etkisi mi kalır
Bende sizin gibiyim bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz çok sevindim. Peki belirtiniz var mıydıOndan da değil ben çok umutsuzdum belki o yüzden hala inanasım gelmiyor yok iğnedendir diyorum kendi kendime
Transferin ertesi gününden başlayan kasık ağrım var adet olacakmışım gibi ama bazen daha şiddetli oluyor sancım bugün bile ara ara devam ediyorum başka bir belirti diyebileceğim bir şey yok öyleBende sizin gibiyim bakalım inşallah hayırlı sonuçlar alırızzz çok sevindim. Peki belirtiniz var mıydı
Ya çok teşekkür ederimCanım bende transferde zorlandım ama idrarA aşırı sıkışıktım sesim yükseldi yani düşün Ama şöyle Ultrasonda görüyorsun zaten koydukları yerii Rahime yerleştirdikleri için bende çok tedirgin olmuştum ama doktorum hiç sorun yok dedi birde baktım ki nette bayanın birinin kataterin ucunda kalmış embrio doktor çıkmış sonra tekrar çağırmışlar ve yerleştirmişler bayan negatif düşünürken pozitiif gelmiş sonucu bulursam sayfayı ataım sana bende çok tedirginim en yfak şeyde ama embrio rahme yerleşmeden doktor kalkmaz sanmıorum onu görüyorsun ultrasonda Şanslı uğurlu olsun sonucun poziitif olsun senin benim isteyen herkesin Çok Aminnn
Banada normal hayatına dön tabiki ama kendini yoracak şeyler yapma dedi.Bende zaten dikkat edeceğim inşallahMerhaba yorumunuzu yeni gördüm kusura bakmayın
İnşAllah çok güzel geçmiştir transferiniz
Ben Transferden sonra sürekli yatmadım bilmiyorum doktorunuz ne dedi ama hemşirem bana sürekli yatmanın iyi olmadığını vücudun kan akışı için arada kalkmam gerektiğini söyledi
elbette ev işi yapmak , uzanmak yasak
Hayırlı olsun canım. Bebeğin sana sıkı sıkı tutunur inşallahBenımde transferim yapıldı 1 tane konuldu çok şükür sıkıntısız oldu bu defa transferim :) 10 dakıka oldu aşırı sıkıştım 10 dakika daha dayanabilirsem dayanıp lavaboya çıkıcam
Öncelikle hayırlı olsunKızlar bugün 13 te transferim yapılmıştı benim. Kasıklarımda ve vajinamda hafif ağrı var. Çok erken değil mi ağrı için. Korktum biraz progestan iğne yapılmıştı transfer sonrası ondan mı acaba? Transfer sonrası sizde de ağrı oldu mu?
Amin canım inşallahÖncelikle hayırlı olsunİnşAllah güzel haberlerinizi alırız
benimde kasık ağrım olmuştu
Cnm izmirdeyiz sen hangi şehirdesin. Bizim transfer gelecek aya ertelendiBen henuz gonal f kullanma aşamasındayım canım. Cumartesi günü kontrolum var ona göre yumurta toplama ve transfer gunu belirlenecek inşallah. Senin kaçında olduğu belli mi hangi şehirdesin