2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bugün 13 te transferim yapılmıştı benim. Kasıklarımda ve vajinamda hafif ağrı var. Çok erken değil mi ağrı için. Korktum biraz progestan iğne yapılmıştı transfer sonrası ondan mı acaba? Transfer sonrası sizde de ağrı oldu mu?
Aynı gün transferimiz bizim bacağa doğru gelen benimde bir ağrım oldu sağ tarafta. Progestan fitil dışında biri kullanmadığımız için hormonlardan da diyemedim hayırlarına yoruyorum sende öyle yap Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşAllah:)

İyi günler arkadaşlar bende dün 4 gibi transfer oldum gece 3 gibi ayağa kalkınca birden sıvı boşlaması yaşadım berrak renksiz kokusuz acaba progesteron fitilden mi böyle bişi yaşayanınız oldumu ya çok kafama takıldı
Evet canım normalde yaşamamış olmana da şaşırdım transfer öncesi de oluyor fitilden kaynaklı ara ara benimde bacak aramda ıslaklık hissediyorum bence normaldir. İnşAllah bebeğimiz tutunur bizlere. Yerini sevsin inşAllah

Benim temmuz ayı transferim pozitif çıktı. Değerim 456 ya kadar çıktı. Hem de düzenli iki kattan fazla artarak. Ama bu pazartesi kasık ağrısı sebebiyle gittiğimde beta 209 a düşmüştü. Yarın doktor randevum var inşallah ilaçlarımı bırakır regl olurum bir an önce. Belki ağustos sonuna doğru ikinci transferim olur 🥺
Geçmiş olsun sizi hatırladım değeriniz baya düşük başlamıştı.. arttıkça umut olmuştunuz bana.. üzüldüm.. demek ki sağlıklı bir embriyo değildi.. bu sefer pozitif olur inşallah

Aynı gün transferimiz bizim bacağa doğru gelen benimde bir ağrım oldu sağ tarafta. Progestan fitil dışında biri kullanmadığımız için hormonlardan da diyemedim hayırlarına yoruyorum sende öyle yap Rabbim bizimde yüzümüzü güldürsün inşAllah:)
Amin canım . Bugün de bel ağrısı ile uyandım. Daha önce de tüp bebek yaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Daha öncekinde transfer sonrası 6-7 gün hiç bir ağrım olmamıştı. Transferden bir hafta sonra ağrılar başladı dedim kesin hamileyim. Ama progestan ve regl ağrısıymış negatif oldu. Bu defa dün transferden hemen sonra başladı hafif kasılmalar bacağa vuran elektriklenme gibi ağrılar. Bugün de bel ağrısıyla uyandım. Ayrıca gece bir ara uyandım elimi rahmimin üzerine koyup bebekleri severken buldum kendimi. “Bu defa benimlesiniz bu defa beni bırakmadınız ben de sizi bırakmayacağım” diyordum. Eğer bebişler tutarsa 15 yıllık bekleyişim son bulacak. Rabbim büyük o kime neyi ne zaman vereceğini bilir. Sana da yürekten dua ediyorum Allah’ım bebişlerini kucağına almayı nasip etsin

İyi günler arkadaşlar bende dün 4 gibi transfer oldum gece 3 gibi ayağa kalkınca birden sıvı boşlaması yaşadım berrak renksiz kokusuz acaba progesteron fitilden mi böyle bişi yaşayanınız oldumu ya çok kafama takıldı
Hayırlı olsun canım. Umarım bebeğin sana sıkıca tutunur. Fitildendir muhtemelen endişelenme 🌹

Amin canım . Bugün de bel ağrısı ile uyandım. Daha önce de tüp bebek yaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Daha öncekinde transfer sonrası 6-7 gün hiç bir ağrım olmamıştı. Transferden bir hafta sonra ağrılar başladı dedim kesin hamileyim. Ama progestan ve regl ağrısıymış negatif oldu. Bu defa dün transferden hemen sonra başladı hafif kasılmalar bacağa vuran elektriklenme gibi ağrılar. Bugün de bel ağrısıyla uyandım. Ayrıca gece bir ara uyandım elimi rahmimin üzerine koyup bebekleri severken buldum kendimi. “Bu defa benimlesiniz bu defa beni bırakmadınız ben de sizi bırakmayacağım” diyordum. Eğer bebişler tutarsa 15 yıllık bekleyişim son bulacak. Rabbim büyük o kime neyi ne zaman vereceğini bilir. Sana da yürekten dua ediyorum Allah’ım bebişlerini kucağına almayı nasip etsin
Pozitif sonucunuz beni çok mutlu edecek🙏 dualarım sizinle 🙏benim de 8 yıl oldu inşallah bu bekleyişler sona erecek🙏

benim transferin 7.günü ama çatlatma ıgnesı olmuştum 5 6 7.günlerde test yaptım testler genelde hep aynı azalma pek olmuyor sızce gebelik olabılır mı ıgne etkısı olsa azalmaz mıydı

Ben dün akşam dayanamayıp erken testlerden yaptım. Silik ama pozitif çıktı. Şimdi kan verdim, sonuç bekliyorum🙈 erken testler bazen yanıltıcı oluyormuş. İnşaallah bebeklerim tutunmuşlardır. Duam o ki hep birlikte bu sevinci yaşayalım
Ay hadi inşallah bize de haber ver kaçıncı günün bugün 😍

benim transferin 7.günü ama çatlatma ıgnesı olmuştum 5 6 7.günlerde test yaptım testler genelde hep aynı azalma pek olmuyor sızce gebelik olabılır mı ıgne etkısı olsa azalmaz mıydı
Hayırlı olsun canım.. böyle pozitifleri okumaya bayılıyorum 😍 silik mi görünüyor

Ayyyyy inşAllahhh oluuurrr inşAlllaaahhhh seninki pozitif olacak Allah’ın izniyle ve ben benımki kadar mutlu olucam ya 15 yol çokmuş Rabbim yüzünü güldürsün inşAllahhhhh♥️

Mesajını okuyunca göz yaşlarımı tutamadım. Rabbim evlatlarını sağ salim kucağına alıp huzurla büyütmek nasip etsin.

Aynı aynı aynı ama bi fazlası ki şu gaz sancıları arada sıkıntı yaratıyo 🫣
Canim nasılsin 8. Günün bugün senin test falan yaptınmı dünden beri bacak agrım vardi benm ve gece uyurken sol kadıgım bi beş dakka sızlayıp zonkladi bugün 7. Günüm benmde

X