2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İlk gebeliğin ise okuduğum ve gördüğüm kadarıyla benim de yaşadığımdan ötürü sıkıntı çıkıyor özellikle de sebepsiz bir durumsa. Vücudun alışması kan pıhtılaşması yaş genetik bozukluklar gibi sebeplerden Rabbim öyle güzel yaratmış ki bizleri vücut kabul etmiyor hatta düşürmeye çalışıyor. Neden oldu allahualem ama şuna eminim ki bu sonra göreceksin senin için hayır olacak. Vakti zamanını biz tayin edemiyoruz sen elinden geleni yaptın Allah’ın takdiri ile olmadı. Allah en doğrusunu bilendir kısa zamanda buralardan güzel haberlerini alacağız ben inanıyorum Rabbim kalbine inşirah versin canım

Bahçeci de Sabri beydi. Medicana da Okan beye geçicem. Bana da bahçeci de yolunda herşey dediler inandım tatmin oldum Kan testlerini istemişti onları da yaptırıp götürdüm ilaçlar önemliydi işte onları sordum.8 haftalık oldu bugün.Biz ısrarla devam etmek istedik ama doktorumuz gidecegin doktor seni tanısın benle bi işiniz kalmadı dedi

Allah razı olsun canım Kışın kimyasal gebelik de geçirmiştim, şimdi de gelişmedi. Olanda hayır vardır elbet, bizim için en doğrusunu O bilir. Ama kalbimde bir alev topu var gibi şu an.. Geçecek inşaallah..

Sağolasın.. Yaş 39, belirtilerim kaybolmadı henüz..

Cok cok uzuldum sabirlar diliyorum canim sana

Geçecek canım biiznillah sabır geçiyor inşaAllah öğretmensin ne güzel çocuklarına sıkı sıkı sarıl onlar sana iyi gelecektir tez zamanda gönlüne yüreğine şifalar versin yüce Rabbim

Kızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere hayırlı, sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin.
Ne diyeceğimi bilemiyorum ama acaba bir umut başka bir dr a da mı görünsen cuma günü falan.sonuçta hala belirtilerim var diyorsun. Ya ne bileyim burada biz bu hafta bir insan hatası yüzünden geç ikizlik gebeliği müjdesi aldık.olabilir farklı bir dr daha baksın belki hata olmuştur.gönlüne ne iyi gelecekse tez zamanda Allah'ım sana nasip etsin canım tüm tüp bebek anne adaylarına kendim de dahil Allah'tan hayırlısını diliyorum

Kızlar ben bebeğimi kaybettim, Allah sizlere hayırlı, sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin.
Çok üzüldüm canım ben de Mart'ta kaybetmistim insan çok büyük hüsrana uğruyor rabbim sabır versin benim de hiç bebeğimi kucağıma alacağıma inanasim gelmiyor üç tane kaybedince rabbimin bir bildiği vardır

Kızlar kanamam olunca oksapar ve coraspin i kesmiştim dün bugün gelmeyince tekrar kan sulandırıcılari yaptım yine kanamam başlamış yıldım yeminle yukarı tükürsen biyik aşağı tükürsen sakal

Doktorun kes demedimi kan sulandiriciyi ya ona çözüm vardi forumda okudum ben gun aşırı mı yapiyolardi sadece hapmi iciyolardi biseyi vardi onun ya

Doktorun kes demedimi kan sulandiriciyi ya ona çözüm vardi forumda okudum ben gun aşırı mı yapiyolardi sadece hapmi iciyolardi biseyi vardi onun ya
Tüp Bebek Dr ile yollarımız ayrıldı canım normal kadın doğum iç dedi ben de ne yapacağımı şaşırdım büyük ihtimalle icmicem ama tedirginim Mart da bebeğimin kalbi durmuştu kan sulandırıcı mutlaka icmelisin dedi Dr bu gebeligimde ....

Ben seninle aynı gun transfer olmustum 5. Gun embriyosuydu . Bana doktor bugun 7 hafta 1 günlük dedi. Benımki niye farklı ki

Canım belki bebeğin yavaş gelişiyordur olamazmı? İçini ferah tut inşaallah hersey yoluna gırer. Benım kanamam oldugunda acil doktoru kesen asagıda demıstı bır hafta sonra baska doktora gıttım yooo gayet yukarıda dedi. O yuzden ıstersen baska doktora da görün derım. İnşaallah hersey yolundadır

Sen bunu bence tup bebek doktoruna bi danış canim

Ben seninle aynı gun transfer olmustum 5. Gun embriyosuydu . Bana doktor bugun 7 hafta 1 günlük dedi. Benımki niye farklı ki
Benm son adet tarihim 27 temmuz o yüzden olabilir mi
Senin son adet tarihin neydi kuzum
Birde zaten bize doktorumuz şu kadarlık haftasıyla uyumlu vs demedi hiç ya sadece elime verdikleri ultrason görüntüsünün yanında haftası yazıyor o da son adet tarihimle uyumlu

Benim de 27 temmuzmuş. Neyse doktora bır dahaki gıdısımde derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…