- 22 Eylül 2022
- 449
- 592
- 29
Yaa öyle mi demekki sizin doktorunuz bebişin büyüklüğüne göre hesapladı.Benim de 27 temmuzmuş. Neyse doktora bır dahaki gıdısımde derım
Bende bir sorayım gidince doktoruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öyle mi demekki sizin doktorunuz bebişin büyüklüğüne göre hesapladı.Benim de 27 temmuzmuş. Neyse doktora bır dahaki gıdısımde derım
7. Günde kaçtı değerinizBen taze transfer 9. Günde 12.45 ile öğrendim ve değerim iyi dediler devam ediyor artışım Sizinde çok güzel
Çok üzüldüm canım, vardır rabbimin bir bildiği ne yazık ki sen her şeyi doğru yapsan da o ol demeden olmuyor kalbim seninleKızlar geçen haftadan beri hiç gelişme olmamış, sadece yolk kesesi olması gerekenden fazla büyümüş ki bu da sağlıksız gebelik demekmiş. Normalde kese 5 birimde kalmalı ve içinde bebek büyümeliymiş ama içinde bebek yok. Ölçtü doktor, bak bu hafta kese bu kadar bebek bu kadar olmalıydı vs diye, uzun uzun baktı. Kırmızı mavi ışıklar yanmalıydı kesenin içinde dedi ki hiç ışık yoktu. Kalp atışı da duymadık Tüm belirtilerin kanamayla birlikte kaybolacak dedi. Şimdi kanama olsun da tüm parçalar içimden çıksın, küretaja gerek kalmasın diye dua ediyorum, sizlerden de dua beklerim. Rabbim sizleri hiç korkutmadan, sağlıkla bebeklerinize kavuştursun. Gönülbağımız oldu sizlerle burada, hepiniz için en güzelini hayırlısıyla diliyorum. Hoşçakalın..
1.20 çıktı . Ne ağladım ne ağladım sonra 8. Gün sabah bu testle öğrendim7. Günde kaçtı değeriniz
Rabbim sana sabir versin arkadaşım insaAllah bundan sonrasi icin hersey gonlunce olsunKızlar geçen haftadan beri hiç gelişme olmamış, sadece yolk kesesi olması gerekenden fazla büyümüş ki bu da sağlıksız gebelik demekmiş. Normalde kese 5 birimde kalmalı ve içinde bebek büyümeliymiş ama içinde bebek yok. Ölçtü doktor, bak bu hafta kese bu kadar bebek bu kadar olmalıydı vs diye, uzun uzun baktı. Kırmızı mavi ışıklar yanmalıydı kesenin içinde dedi ki hiç ışık yoktu. Kalp atışı da duymadık Tüm belirtilerin kanamayla birlikte kaybolacak dedi. Şimdi kanama olsun da tüm parçalar içimden çıksın, küretaja gerek kalmasın diye dua ediyorum, sizlerden de dua beklerim. Rabbim sizleri hiç korkutmadan, sağlıkla bebeklerinize kavuştursun. Gönülbağımız oldu sizlerle burada, hepiniz için en güzelini hayırlısıyla diliyorum. Hoşçakalın..
Kuzum senin tamamen benim ilk gebeliğim gibi olmuş yolk sac aşırı büyüktü bebek gelişmemişti biz kalp atışını görüyorduk ama duyamıyorduk bir süre sonra da durmuştu zaten. Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. Allah bizleri öyle güzel yaratmış ki gebelik sıkıntılı olunca vücut o gebeliği istemiyor atmaya çalışıyor. Ben o sıralar araştırmıştım, bir profesör; rahim için bir tarla, ama her yeri verimli bir tarla değil, verimsiz yere tutunan embriyo gelişmeyebiliyor demişti. O nedenle bununla da alakalı olabiliyor, ama doktorumuz eşim ile benden hemen genetik test istemişti canım önlem almak için Allah’a şükür temiz çıkmıştı, vermediyseniz sizde verin sıfırdan bir defter açın Allah’a güvenin bak çok değil 6-7 ay sonra sabretmenin hediyesini Rabbim bana verdi elhamdulillah, senden de güzel haberler alacağız ben inanıyorum. Aynı yaştayız seni her yönden anlıyor ve destekliyorum. Dua edeceğim inşaAllahKızlar geçen haftadan beri hiç gelişme olmamış, sadece yolk kesesi olması gerekenden fazla büyümüş ki bu da sağlıksız gebelik demekmiş. Normalde kese 5 birimde kalmalı ve içinde bebek büyümeliymiş ama içinde bebek yok. Ölçtü doktor, bak bu hafta kese bu kadar bebek bu kadar olmalıydı vs diye, uzun uzun baktı. Kırmızı mavi ışıklar yanmalıydı kesenin içinde dedi ki hiç ışık yoktu. Kalp atışı da duymadık Tüm belirtilerin kanamayla birlikte kaybolacak dedi. Şimdi kanama olsun da tüm parçalar içimden çıksın, küretaja gerek kalmasın diye dua ediyorum, sizlerden de dua beklerim. Rabbim sizleri hiç korkutmadan, sağlıkla bebeklerinize kavuştursun. Gönülbağımız oldu sizlerle burada, hepiniz için en güzelini hayırlısıyla diliyorum. Hoşçakalın..
Bende çok heycanlıyım bakalım kaç yumurta çıkacak kaçı döllenecek hemen zaman aksa su gibi ne güzel olurdu. Acaba sizin gebeliğe perde mi engel oluyordu . Belki ikinci çocuk düşünürseniz doğal yoldan olacak sorun ortadan kalkınca.Merhaba güzel sonuçlar alalım hep birlikte inşallah ben simdi 2. Adeti bekliyorum yumurta toplandıktan sonra sadece antibiyotik ve enterogermina probiyotik içtim onlar bitince başka birşey içmedim doktor 2. Adette ara beni dedi histereskopi yapılacak bende perde varmış kesilecek daha sonra 3 ay bekleyeceğiz dedi rahmin toparlansın sonrada transfer yaparız dedi bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda benim yumurtalar da donduruldu elhamdülillah
Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım:) 9 haftaık oldu benimkide kasık ve bel ağrım hiç geçmiyo koku hassasiyeti artık arşa çıktı karıncanın bile kokusunu alıp midemi bulandırabilirim sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum yeşil elma mürdüm eriği portakal yiyorum sürekli. kız doğurucaz heraldebende yarın kontrole gidince doktoruma sorucam seyahat edip denize girebilir miyim diyeKızlar uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Ben tatile gitmiştim Antalya’ya yazamadım uzun süre.Yeni döndük. Çok şükür bir sıkıntı yaşamadım tatilde denize de girdim. Doktorumun önerilerini uyguladım ıslak mayoyla kalmamak vs gibi…8+5 oldu bebeğim. Yaklaşık 10 gün önce mide bulantılarım başladı. İki üç gündür de bel ve kasık ağrılarım oluyor. Kırmızı etten tiksiniyorum kokusuna bile dayanamıyorum. İlk aşermem portakala oldu Antalya’dayken çok içtim portakal suyu taze sıkılmış. Ekşi yeşil elmayı da çok seviyorum bu aralar tuzlayıp yiyorum. Ekşi ve tuzlu şeyler istiyor canım… Hepimiz bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah
Bende de var canım sürekli açmışım gibi bi guruldama ve 3 yıldır bişey yememişim gibi bir boşluk çoğu kişide var sanırım buKızlar iki gündür midem gurulduyor ve sürekli sanki midemde boşluk var gibi hissediyorum. Hissettiğim her an bişeyler yemeğe çalışıyorum benim gibi olan var mı? Bulantılarımda durdu çok şükür çok hafif ara ara hissediyorum
İçerde ne oluyor anlamıyorum bazen doktorum bir liste verdi, yenilecekler ve yasaklar diye .. ona uymaya çalışırken yeme düzenim tamamen değişti zaten , ama işte içimi kemiren şeylerden kurtulamıyorum. Teşekkür ederimBende de var canım sürekli açmışım gibi bi guruldama ve 3 yıldır bişey yememişim gibi bir boşluk çoğu kişide var sanırım bu
Canım benim merhaba bize de o listeyi atabilir misin fikir olma açısındanİçerde ne oluyor anlamıyorum bazen doktorum bir liste verdi, yenilecekler ve yasaklar diye .. ona uymaya çalışırken yeme düzenim tamamen değişti zaten , ama işte içimi kemiren şeylerden kurtulamıyorum. Teşekkür ederim
Tabi kiCanım benim merhaba bize de o listeyi atabilir misin fikir olma açısından
Ekşi ve tuzlu aşerince kız bebek diyorlar inşallah doğrudur. Mürdüm eriği ben de çok yiyorum. Umarım senin doktorun da izin verir denize çünkü insan çok rahatlıyor kafasını boşaltıyor denizde . Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahBirebir aynı şeyleri yaşıyoruz arkadaşım:) 9 haftaık oldu benimkide kasık ve bel ağrım hiç geçmiyo koku hassasiyeti artık arşa çıktı karıncanın bile kokusunu alıp midemi bulandırabilirim sürekli ekşi ve tuzlu yiyorum yeşil elma mürdüm eriği portakal yiyorum sürekli. kız doğurucaz heraldebende yarın kontrole gidince doktoruma sorucam seyahat edip denize girebilir miyim diye
İnşallah hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız evet tatile çok ihtiyacım var mental olarak yoruldum baya bakalımEkşi ve tuzlu aşerince kız bebek diyorlar inşallah doğrudur. Mürdüm eriği ben de çok yiyorum. Umarım senin doktorun da izin verir denize çünkü insan çok rahatlıyor kafasını boşaltıyor denizde . Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Şaşırdım bu listeye,ben meyve çok tüketiyorum özellikle muz çünkü magnezyum desteği olması için. Süt de çok içiyorum protein olması açısından. Bi de mide yanmama çok iyi geliyo Yanlış mı biliyorum acabaTabi ki