2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bazi yerlerde 19 20de deniyor ama kafam karisti
Evet bana 19. Gün yapılmıştı . Rahim kalınlığın çok önemli bu süreçte verilen estrofem rahmi kalınlaştırmak için. Her hafta arttıracaktır doktorun ilacın dozunu. Bana doz yetmediği için 5 ağızdan 1 vajinala kadar çıkmıştı . Sonrasında tamam istenilen boyutta denilerek transfer yapıldı.

Ben suan gunde uc kez içiyorum beni hap baslangicindan on gun sonra cagirdi bakalim ne olucak merak ediyorum bende

Bende çok şükür gördüm miniğimi 15 ağustosta transfer olmuştum 7 hafta 3 günlük olmuş çok güzel duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla bir şekilde dünyaya gelmelerini
Canım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallah Aynı gün transfer olmuşuz, kalp atışını da duydun mu?

Canım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallah Aynı gün transfer olmuşuz, kalp atışını da duydun mu?
Evet canım gördük gösterdi kalp atışını doktor devlet hastanesi cihazlar eski artık tüp bebek bölümü ile işim bitti 4 gafta sonra kadın doğuma geç dedi progestanı kesti diğer ilaçlara devam et dedi testler taramalar için inşallah darısı size ve bekleyen tüm anne adaylarımıza

Ayyy çok sevindimm kuzumm Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

mesajın için çok teşekkür ederim gözlerim doldu okurken, gebeliğin için de çok tebrik ederim:) başkalarının haberlerini almak beni de motive ediyor.
benim de amhım düşük 0,1 ler de 0,2 lerde geziyor, rezerv azlığının yanında ciddi bir de yumurta kalitesizliğim var sanırım. İlk öğrendiğimde 30 yaşındaydım bekardım. Şuanki eşim o zamanlar erkek arkadaşım çok büyük bir trafik kazası geçirmişti, hayatı kurtuldu ama engelli kaldı. Tedavisi 4 sene sürdü yine de.
Ben o sırada yumurtalarımı dondurdum ve 0,43 amh ile 2 seferde 12 yumurtam toplandı donduruldu. Şimdiye kadar hep onlara güvenmiştim. Evlendik. 6 ay denedik kendimiz olmadı. Sonra tüp bebeğe geçtik. Ancak eşimde bu kazadan dolayı kendisi sperm veremiyor tese ile alındı. Onunda kalan spermleri donduruldu. Yeni başladığımız tedaviden 2 yumurtam toplantı 1 tanesi de iyi kaliteydi eskiden donduruğum yumurtaları da ben denemek istedim çünkü tüp bebek kadar tese ameliyatı da çok maliyetli yeterince embriyomuz olsun ve tekrar eşim ameliyata girmek zorunda kalmasın diye. Kazasından dolayı ameliyat gibi operasyon gibi işlemler travma oluşturmuş çok korkuyor..Sonra yumurtaların yarısını çözdürdük 6 yumurtadan 3 ü çözülürken bozuldu, 3 ü döllendi ama ilerlemedi. Yeni alınan 2 yumurtanın teki ile transfer yapıldı o da tutmadı. Sonra tekrar yumurta toplattım 3 yumurta çıktı 2 si döllenmedi 1 i döllendi ertesi gün bozuldu. Yani rezevlerin az olduğu gibi binbir emek ile çıkan yumurta da ilerlemiyor. Kalitesini arttırmak için yapmadığım kalmadı. Bu defa Maslak Acıbadem'e geçtim prp+exozom yaptırdım kalite sayı artsın diye 6 yumurta çıktı ama bunlarda bahsettiğim gibi pek umutlu konuşmuyorlar. Daha önce duymamıştım açıkçası geç olgunlaşıp döllenen yumurtayı o nedenle sormak istedim İnşallah bu defa elim boş kalmaz sağlıklı embriyolara ulaşırım tek umudum bu.

Randevudan çıktım canım çok şükür miniğimin kalbini duydum, ama haftasına göre küçükmüş, ne yapmalıyım
Doktorun ne dedi ? Bence bazi gebeliklerde oluyo oyle korkma insaAllah bisey olmaz bebek biraz geriden gelebiliyor Rabbim saglikla ilerlemesini saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…