Evet canımın içi bugün randevum, doktora danışacağım. İnşaallah bir çözüm sunar bana çünkü baş ağrısı kemik ağrısı fena..Bugun doktorunada sorarsin canim randevu bugundu dimi
Ayy kıyamam kuzum yaa çok geçmiş olsunPersembe randevum var soriyim ben bi doktoruma cunku boyle devam ederse daha kotu dun oturamiyodum cok rahatsiz edici bi durum
Parol verir baska bisey vermez sanmiyorum gebelikte herseye parol veriyolarEvet canımın içi bugün randevum, doktora danışacağım. İnşaallah bir çözüm sunar bana çünkü baş ağrısı kemik ağrısı fena..
Evet bana 19. Gün yapılmıştı . Rahim kalınlığın çok önemli bu süreçte verilen estrofem rahmi kalınlaştırmak için. Her hafta arttıracaktır doktorun ilacın dozunu. Bana doz yetmediği için 5 ağızdan 1 vajinala kadar çıkmıştı . Sonrasında tamam istenilen boyutta denilerek transfer yapıldı.Bazi yerlerde 19 20de deniyor ama kafam karisti
Randevudan çıktım canım çok şükür miniğimin kalbini duydum, ama haftasına göre küçükmüş, ne yapmalıyımHeyecandandir o , insaAllah guzel haberler aldigin bigun olur
Ben suan gunde uc kez içiyorum beni hap baslangicindan on gun sonra cagirdi bakalim ne olucak merak ediyorum bendeEvet bana 19. Gün yapılmıştı . Rahim kalınlığın çok önemli bu süreçte verilen estrofem rahmi kalınlaştırmak için. Her hafta arttıracaktır doktorun ilacın dozunu. Bana doz yetmediği için 5 ağızdan 1 vajinala kadar çıkmıştı . Sonrasında tamam istenilen boyutta denilerek transfer yapıldı.
Doğru diyosun canımParol verir baska bisey vermez sanmiyorum gebelikte herseye parol veriyolar
Canım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallahBende çok şükür gördüm miniğimi 15 ağustosta transfer olmuştum 7 hafta 3 günlük olmuş çok güzel duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla bir şekilde dünyaya gelmelerini
Oyy gözün aydın canımRandevudan çıktım canım çok şükür miniğimin kalbini duydum, ama haftasına göre küçükmüş, ne yapmalıyım
Evet canım gördük gösterdi kalp atışını doktor devlet hastanesi cihazlar eski artık tüp bebek bölümü ile işim bitti 4 gafta sonra kadın doğuma geç dedi progestanı kesti diğer ilaçlara devam et dedi testler taramalar için inşallah darısı size ve bekleyen tüm anne adaylarımızaCanım gözün aydın, sağlıkla ilerlesin inşaallahAynı gün transfer olmuşuz, kalp atışını da duydun mu?
Ayyy çok sevindimm kuzumm Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet canım gördük gösterdi kalp atışını doktor devlet hastanesi cihazlar eski artık tüp bebek bölümü ile işim bitti 4 gafta sonra kadın doğuma geç dedi progestanı kesti diğer ilaçlara devam et dedi testler taramalar için inşallah darısı size ve bekleyen tüm anne adaylarımıza
İnşallah canım benim, hepimizin iyi ilerler İnşallahOyy gözün aydın canımO toparlar kendini merak etme
Merhaba geçmiş olsun hamilelik döneminde sakatat tüketimi yasak diye biliyorum canımAyy tarifi okuyunca bile şifa buldum sanki canımm sağolasınAma kolumu kaldırmaya halim yok maalesef Bugün kontrolüm var, hastane civarında içeyim bari böyle bir çorba bulabilirsem..
Tavuk suyu çorbadan devam edin benceAyy tarifi okuyunca bile şifa buldum sanki canımm sağolasınAma kolumu kaldırmaya halim yok maalesef Bugün kontrolüm var, hastane civarında içeyim bari böyle bir çorba bulabilirsem..
Amin inşallah sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz hayrlısıylaAyyy çok sevindimm kuzumm Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
mesajın için çok teşekkür ederim gözlerim doldu okurken, gebeliğin için de çok tebrik ederim:) başkalarının haberlerini almak beni de motive ediyor.Canım benim amh 0,5 erken menapoz hastasıyım ve az yumurta rezervim var… son transferimde sadece iki yumurtam toplandı birisi zaten boş çıktı, diğeri ise doktor ümitsizdi ama bir şekilde döllendi Allah ol dedi diyelim.5. Güne geldik 2bb donduruldu. Transfer günü de çözdürme işleminden sonra 4aa oldu şuan da yoktan var eden Rabbimin ol demesiyle o tek yumurta vesilesiyle neredeyse 9 haftalık hamileyim. MaşaAllah hamdolsun. Mucizeler hep var bunlar hep vesile sen Allah’a güven gerisi hallolur. Verdiklerinde de vermediklerinde de bir Hikmet vardır. Allah biliyor ya ilk gebeliğimde kürtaj olmak durumunda kaldığımda da bunu demiştim. Bir vakti zamanı var ve bizim külli iradeye müdahale imkanımız yok. O vermiyorsa benim için en güzelidir imtihanlarımızda tepkilerimizi görmek istiyor belki hikmetinden sual olunmaz. Sabır oldumu
Doktorun ne dedi ? Bence bazi gebeliklerde oluyo oyle korkma insaAllah bisey olmaz bebek biraz geriden gelebiliyor Rabbim saglikla ilerlemesini saglikla hayirla kucagina almayi nasip etsin canimRandevudan çıktım canım çok şükür miniğimin kalbini duydum, ama haftasına göre küçükmüş, ne yapmalıyım
Senin kacta randevun canimDoğru diyosun canım
Öyleymiş kuzum o yüzden içemiycem sağolasınMerhaba geçmiş olsun hamilelik döneminde sakatat tüketimi yasak diye biliyorum canım