Kktc de tedavi gördüm ben , sanırım her doktorun bu konuda fikri Farklı çünkü haklısınız bende çok araştırdım değişkenlikler var .Şaşırdım bu listeye,ben meyve çok tüketiyorum özellikle muz çünkü magnezyum desteği olması için. Süt de çok içiyorum protein olması açısından. Bi de mide yanmama çok iyi geliyo Yanlış mı biliyorum acaba
MAŞALLAH sağlıkla büyüsün bebişin Bebişlerimiz arkadaşım Çok AminnnKizlaar bugun kontrolumuz vardi 9+5 olmusuz coook sukur kanama alanini onceki muaynemde 4m anlamisdim doktor megersem 20x4m demis 15 gün daha yaticakmisim. Tamda 12. Haftaya denk geliyo insaAllah o zamana kanama alanim tamamen bitmis olur.
Kabızlık ceken arkadaslar icinde duphalac iciyordum ben yanlis iciyomusum duphalacı her yemek sonrasi icmek gerekiyomus. Benim gibi sorunu olan arkadaslarim varsa doktoruna danissin bi.
Aminnn canim cumlemizin saglikla gelsin yavrularimizMAŞALLAH sağlıkla büyüsün bebişin Bebişlerimiz arkadaşım Çok Aminnn
Kabızlık sorunu için zeytinyağ aç karnına bir yada 2 kaşık içmekde sanki iyi geldi bana bu aralar içmiorum ama kahvaltıda banıyorum ekmek mesela
İNŞALLAH sanada Şifa olsun arkadaşım
MaşaAllah maşaAllah kız koca kafasını gördün mü bebeşin bu hafta koca kafalı oluyorlarmış kafalarını yediklerimKizlaar bugun kontrolumuz vardi 9+5 olmusuz coook sukur kanama alanini onceki muaynemde 4m anlamisdim doktor megersem 20x4m demis 15 gün daha yaticakmisim. Tamda 12. Haftaya denk geliyo insaAllah o zamana kanama alanim tamamen bitmis olur.
Kabızlık ceken arkadaslar icinde duphalac iciyordum ben yanlis iciyomusum duphalacı her yemek sonrasi icmek gerekiyomus. Benim gibi sorunu olan arkadaslarim varsa doktoruna danissin bi.
Evet baya koca kafali esim videosunu cekti oyle guzel ki masaAllah yavrularimizaMaşaAllah maşaAllah kız koca kafasını gördün mü bebeşin bu hafta koca kafalı oluyorlarmış kafalarını yediklerimbir de çok hareketli oluyorlarmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Oyyyy yaaaEvet baya koca kafali esim videosunu cekti oyle guzel ki masaAllah yavrularimizahareketlimi goremedik biraz küsmüş gibiydi bu sefer onceki randevumda eli kolu belliydi palet gibi
Canım benim de Kanamam var senin gibi doktorum kanama alanını bulamıyor kese ve bebek iyi diyor anlam veremiyorum 9+5 imKizlaar bugun kontrolumuz vardi 9+5 olmusuz coook sukur kanama alanini onceki muaynemde 4m anlamisdim doktor megersem 20x4m demis 15 gün daha yaticakmisim. Tamda 12. Haftaya denk geliyo insaAllah o zamana kanama alanim tamamen bitmis olur.
Kanamam benim de var sabah yedi de çıkıp akşam altıda eve bitik bir şekilde geliyorum Allah sonumuzu hayır etsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKizlaar bugun kontrolumuz vardi 9+5 olmusuz coook sukur kanama alanini onceki muaynemde 4m anlamisdim doktor megersem 20x4m demis 15 gün daha yaticakmisim. Tamda 12. Haftaya denk geliyo insaAllah o zamana kanama alanim tamamen bitmis olur.
Aminnn canımm Çok Aminnn sağlıkla gelsinlerAminnn canim cumlemizin saglikla gelsin yavrularimizzeytinyagi bana çözüm olmadi ya icemedim ben ama ekmek baniyorum sabah aksam masadan eksik etmiyo annem saolsun. Doktorum bugun her yemek sonrasi ic duphalaci dedi aslinda icmekde istemiyorum ilac ama caresiz kaliyorum kanama alanimda var korkuyorum bisey olur kabizliktan dolayi zorlarim diye. Rabbime emanet evlatlar Rabbim esirgesin onlari korusun insaAllah
Hemde ne guzellik muhttesemmm Rabbime ne kadar sukur etsem az. Aminnn canimmmm bizede kucagimiza almayi nasip etsinOyyyy yaaamaşaAllah maşaAllah ya ne güzel duygu demi Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın gerçekten nasip etsin
Kanama neden varmis onu soylemiyomu doktorun canim. Benim belli kanama alanim ultrasonda ben bile goruyomCanım benim de Kanamam var senin gibi doktorum kanama alanını bulamıyor kese ve bebek iyi diyor anlam veremiyorum 9+5 im
Amin amin aminHemde ne guzellik muhttesemmm Rabbime ne kadar sukur etsem az. Aminnn canimmmm bizede kucagimiza almayi nasip etsin
Yok canım USG de görünmüyor o yüzden nedenini bulamıyor kan sulandırıcı iğne ve hap kullandiktan iki saat sonra başlıyor kanama üç dört gün sürüyor ve özel bölgem çok acıyor yanma oluyor USG de çıkmadığı için acaba tam özel bölgenin orda mi diye düşünüyorumKanama neden varmis onu soylemiyomu doktorun canim. Benim belli kanama alanim ultrasonda ben bile goruyom
Ama oda gorukurdu ki ultrasonda dun bana servikse yakin kanama alanin kanamalarin olabilir korkma dedi doktorum gulum acaba enfeksiyon falanmi var yada ona benzer bisey Allah korusun ozel bolgem yaniyo dedin ya ondanmi oluyo kanama acabaYok canım USG de görünmüyor o yüzden nedenini bulamıyor kan sulandırıcı iğne ve hap kullandiktan iki saat sonra başlıyor kanama üç dört gün sürüyor ve özel bölgem çok acıyor yanma oluyor USG de çıkmadığı için acaba tam özel bölgenin orda mi diye düşünüyorumfitili kattigimiz yerde...
Canım benim daha ilk çocuk olacak inşallah daha hiç gebe kalmadım perdeyi Prof doktor ultrason da gördü alalım ki transfer de embriyo daha kolay tutunsun engel olan hiç bir şey olmasın dedi hakkımızda hayırlısı evet zaman geçmek bilmiyor senin sonuçları da beni eyiketleyerek haberdar eder misin merak ederim simdiBende çok heycanlıyım bakalım kaç yumurta çıkacak kaçı döllenecek hemen zaman aksa su gibi ne güzel olurdu. Acaba sizin gebeliğe perde mi engel oluyordu . Belki ikinci çocuk düşünürseniz doğal yoldan olacak sorun ortadan kalkınca.
Progestan coraspin estrofem ve vitaminlere devam 7+3 deyimKızlar günaydın benim tüp bebek doktorum ilaçlarına devam et dedi progestanı kesmişti 3 hafta sonra kadın doğuma gidersin dedi ilaçlarım da duphaston coraspin folbiol sizde nasıl ilaç kullanımı
Hiç bilmiyorum canım Dr rahmin kese ve bebek iyi diyor çok şükür hafta sonuna da girdik yatmayı düşünüyorumAma oda gorukurdu ki ultrasonda dun bana servikse yakin kanama alanin kanamalarin olabilir korkma dedi doktorum gulum acaba enfeksiyon falanmi var yada ona benzer bisey Allah korusun ozel bolgem yaniyo dedin ya ondanmi oluyo kanama acaba