2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canimm hayirli geceler uyudum uyandim geri dahada uyuyamadim 😀😀 her gece boleyim lavaboya kalkiyorum debeleniyorum uyumak icin sen daha hicmi uyumadin yoksa ?
2 saat uyudum, gaz sancısı oluyor kasıklarımı ağrıtıyor, neredeyse hergece uykudan uyandırıyor, sabah randevum var heyecan da var biraz 🙂 dua et bana lütfen iyi haberlerle döneyim canım 🤲

2 saat uyudum, gaz sancısı oluyor kasıklarımı ağrıtıyor, neredeyse hergece uykudan uyandırıyor, sabah randevum var heyecan da var biraz 🙂 dua et bana lütfen iyi haberlerle döneyim canım 🤲
Ahh bu bagirsaklaarimizdaki duzensizlik hepimiz bagsur olucaz 😀😀😀😀 Rabbim insaAllahhh guzel haberler almani nasip etsin canim gonlune gore versin❤️ ben yutubdan yagmur sesi aciyom iyi geliyo uyumami sagliyo bazen

Ne icin bu randevu kac haftalik oldunuz

Kizlar merhaba bende transfer hazirligina yeni gectim daha reglimin 2. gunu estorfem basladim gunde uc adet hepsini bir anda al dedi doktorum estorfemin 5.gunundeyim doktorum onumuzdeki pazartesi kontrole cagirdi oncesinde lucrin vuruldum 4 eylulde yani yumurtlamam olmicakmis oyle dedi merak ediyorum bu transfer adetten itibaren kacinci gun yapılıyor bilginiz varmi 🌺

Ahh bu bagirsaklaarimizdaki duzensizlik hepimiz bagsur olucaz 😀😀😀😀 Rabbim insaAllahhh guzel haberler almani nasip etsin canim gonlune gore versin❤️ ben yutubdan yagmur sesi aciyom iyi geliyo uyumami sagliyo bazen
Bana dr multibiyol verdi bu probiyotik hapı.çok şükür ne kabızlık ne gaz problemi var dr unuza danışsanız alsanız.biraz pahalı maalesef ama basur olmak daha kötü :KK43:

Kizlar merhaba bende transfer hazirligina yeni gectim daha reglimin 2. gunu estorfem basladim gunde uc adet hepsini bir anda al dedi doktorum estorfemin 5.gunundeyim doktorum onumuzdeki pazartesi kontrole cagirdi oncesinde lucrin vuruldum 4 eylulde yani yumurtlamam olmicakmis oyle dedi merak ediyorum bu transfer adetten itibaren kacinci gun yapılıyor bilginiz varmi 🌺
15 17 .gün arasında genellikle

Bana dr multibiyol verdi bu probiyotik hapı.çok şükür ne kabızlık ne gaz problemi var dr unuza danışsanız alsanız.biraz pahalı maalesef ama basur olmak daha kötü :KK43:
Persembe randevum var soriyim ben bi doktoruma cunku boyle devam ederse daha kotu dun oturamiyodum cok rahatsiz edici bi durum

Ya ben doktora asistanına yazdım bana dönmüyorlar. Bulantı için ilaç kullanmam lazım ama doktordan onay almadan da kullanmak ıstemıyorum. Bugun iki sınıfta az kalsın kusacaktım durduk yere midem bulanıyor
Canım direkt hastaneyi arayıp doktora bir şey danışmam lazım çok acil desen, hemşireler bazen çok geç dönebiliyorlar.. Çok geçmiş olsun 🌸

Bana kızmayın ne olur ama Canan Karatay'ın dediği hiçbir şeye güvenmiyorum.kendi uzmanlığı dışında çok fazla bilimsel temeli de olmayan açıklamalar yapıyor ( meslektaşları diyor bunu) . Bence biz bizi takip eden hekimlerimize güvenelim 🌺
Kızılacak bir şey yok kuzum, herkes duyduğunu araştırdığını deneyimlerini kendi süzgecinden geçirip doğru olduğuna inandığı şeyi yapar sonuçta 😉🥰

Yok kuzum neden kızayım. Canan karatayın yaptığı açıklamalarla ilgili aslında bilimsel başka doktorların bir sürü makalesi var. Şeker yüklemesinden tutun tarama testlerine sağlıklı bir insana vurulmaması gereken aşılara kadar bir sürü hemde. Canan karatay sadece meşhur oldu ama dedikleri genel olarak o makalelerin toplamını içeriyor. Ve dedikleri herşeyde de haklı çıkıyor. Kendide söylüyor zaten kendi hastanemde bile tepki gördüm diye. O nedenle ben şahsen canan karatayın dediği herşeyin altının dolu olduğunu görüyorum tereddütüm dahi yok bu konuda ☺️
Bende 2019’dan bu yana araştırıyorum, neden hastalanıyorum diye ve cevapları Canan Karatay ve onun gibi başka hekimler sayesinde buluyorum canım. Onların yöntemlerini uyguladığımdan beri çok şükür sağlıklı bir hayat yaşıyorum amma gel gör ki tüp bebek tedavisinde vücudum yine epey sarsıldı 🙄 Öncesi-Sonrası yapabildiğim için bariz farkı görebildim bir kez daha..

Canım işkembe kelle paça falan içebiliyorsan bol sirkeli sarımsaklı hatta biraz acı da katarak iç.eğer yok içemem diyorsan kuzu gerdanı haşla iyice ya da ilikli üzerinde eti olan dana kemik de olur ( düdüklüde haşla iliği vura vura çıkarıp suyuna koy). Sonra sütle terbiye yap yine bol sirke sarımsakla ve acıyla ( dayanabildiğin kadar) sıcak sıcak iç.bol bol terletip rahatlatıyor bu çorba.geçmiş olsun🌺
Ayy tarifi okuyunca bile şifa buldum sanki canımm sağolasın 🤗 Ama kolumu kaldırmaya halim yok maalesef 😔Bugün kontrolüm var, hastane civarında içeyim bari böyle bir çorba bulabilirsem..

X