2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Merhaba sizin süreciniz benimkiyle aynı olacak ama siz benden önce başlamışsınız. Bende bugün adetimin dördüncü günü ilk iğnelerimi oldum. Gnal f ve Pergoveris verildi. Benim de iki adet beklenecek sonra histereskopi yapılacak miyom ve rahim ağzı darlığından dolayı. Şu an ne durumdasınız bekleme sırasında da ilaç kullanılıyor mu.

Ayyy ben hiçbiri yapmıyorum, bi geçen gün sağlık ocağında ölçtüler, normaldi Ay ben çok mu ihmalkârım
Yok kuzum neden ihmalkar olasın herşeyin doğalını almaya çalışıyorsun dikkat ediyosun ben o kadar değilim yani hiç öyle düşünme. Canan karatayın bütün hamilelikle ilgili videolarını izlicem ona göre gitcem karar verdim inşaAllah bak şeker yüklemesi bebeğe zehirdir diyor tetanoz aşısı vurdurmayın diyor bir sürü şey abooooo diretcekler şimdi bize uğraşcaz bir sürü bakalım taramalar için ne diyor ama kadın haklı gençler

Aminn canimmm ilac duphalac iste fayda etmiyo ki bende hic bisey fayda etmiyo şalgam suyu iyi gelir dediler aldirttim bakalim
Yaaaa Rabbim şifalar versin canım bu haftaların kabızlıktan net belirtisi olamaz herhalde soranlara söyleyelim belirti: kabızlık

Kuzum Rabbim şifalar versin bitki çaylarını araştırmadan tüketme çoğu çay zararlı şuan bebişe doktora bi sanış istersen o sana hamilelikte kullanacağın en doğru yöntemleri iletecektir biiznillah. Eş şafi olan Rabbim tez zamanda şifalar versin

Ateşini kontrol et ateşin cikmasin bu cok onemli eger ateşin varsa parol icebilirsin ama doktorum bana gecen hastaydim ya atesin cikarsa hemen hastaneye gel demisti sanirim gebelikte ozellikle bizim gibi ozel gebeliklerde ateş önemli.. onun disinda tavuk suyu corba yap ic bitkisel çay falan oneremem cunku sakincali olabilir.. bence en iyisi bol limonlu tavuk suyu corba bol karabiber yumusatir baya seni.cok gecmis olsun canim Rabbim sifa versin

Yaa bende bugün dinledim, gebelikte aşı olmayın bütün aşılar zararlı diyor ki ben uzun zamandır yaptırmamayı düşünüyordum kuzum. Sağlam bir mücadele bizi bekliyor hazır ol

İlaçlardan dolayı vücut ısım hep yüksek ama ekstra bir ateşim yok kuzum. Burnum akmadığı için baş ağrım var, boğaz ağrım var ve halsizim. Ayy korktum ama şimdi ateşlenmem inşaallah Sağol uyarın için canımcım

vitamin aldım kuzum sadece, bir de iyotla gargara yaptım boğazıma.. Ama baş ağrısı fena

vitamin aldım kuzum sadece, bir de iyotla gargara yaptım boğazıma.. Ama baş ağrısı fena
Parol içmekte bildiğim kadarıyla sıkıntı yok canım. Hamileler için tek önerilen ilaç hatta. Rabbim şifa versin

Yaa bende bugün dinledim, gebelikte aşı olmayın bütün aşılar zararlı diyor ki ben uzun zamandır yaptırmamayı düşünüyordum kuzum. Sağlam bir mücadele bizi bekliyor hazır ol
Burda destek çıkalım kız birbirimize direncez tamam mı

Ohhh şifa olsunn canım Yeaa ben o waffleları tatlıları ne gömerdim gebelikten önce, şimdi kokusunu duyunca içim bulanıyor, eşim şokkkkk
Ya ben doktora asistanına yazdım bana dönmüyorlar. Bulantı için ilaç kullanmam lazım ama doktordan onay almadan da kullanmak ıstemıyorum. Bugun iki sınıfta az kalsın kusacaktım durduk yere midem bulanıyor

Bana kızmayın ne olur ama Canan Karatay'ın dediği hiçbir şeye güvenmiyorum.kendi uzmanlığı dışında çok fazla bilimsel temeli de olmayan açıklamalar yapıyor ( meslektaşları diyor bunu) . Bence biz bizi takip eden hekimlerimize güvenelim

Yok kuzum neden kızayım. Canan karatayın yaptığı açıklamalarla ilgili aslında bilimsel başka doktorların bir sürü makalesi var. Şeker yüklemesinden tutun tarama testlerine sağlıklı bir insana vurulmaması gereken aşılara kadar bir sürü hemde. Canan karatay sadece meşhur oldu ama dedikleri genel olarak o makalelerin toplamını içeriyor. Ve dedikleri herşeyde de haklı çıkıyor. Kendide söylüyor zaten kendi hastanemde bile tepki gördüm diye. O nedenle ben şahsen canan karatayın dediği herşeyin altının dolu olduğunu görüyorum tereddütüm dahi yok bu konuda

Canım işkembe kelle paça falan içebiliyorsan bol sirkeli sarımsaklı hatta biraz acı da katarak iç.eğer yok içemem diyorsan kuzu gerdanı haşla iyice ya da ilikli üzerinde eti olan dana kemik de olur ( düdüklüde haşla iliği vura vura çıkarıp suyuna koy). Sonra sütle terbiye yap yine bol sirke sarımsakla ve acıyla ( dayanabildiğin kadar) sıcak sıcak iç.bol bol terletip rahatlatıyor bu çorba.geçmiş olsun

Bugun doktorunada sorarsin canim randevu bugundu dimi

Birde kahverengi akıntı gelmesi normal mi. Daha öncede bi kez gelmişti . Bu akşam yine gelmiş
Evet forumdaki cogu tup bebek gebesinde olan bi durum bu ama yinede doktora bildirmekte fayda var benimde cok kahverengi lekelenmem oluyodu kanama alanim varmis takip ettirmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…