Teşekkür ederim hayırlısı böyleymiş. Yani daha yüksek artışlar oluyo demek ki yada kimyasal mı normal mi diye istemiştir bilmiyorum bende artıcağını düşünmüyorum ama içimde bi umut işteYa hatırlıyorum siz yazmiştınız çok üzüldüm sonucunuz için
Benim merak ettiğim sizinle benm değerim hemen hemen aynıydı benm doktorum 450 değerini görünce 2. Bi test istemedi bende kese görünene kadar moralim bozulmaması için 2. Testi yapmadım hiç
Sizden acaba neden istedi 2. Testi
Buradan artış olur mu bilmiyorum ama
Hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah
Aminn canimm insaAllahDualarımdasın kimse vallahi bunları yaşamasın çok zor inşallah bundan sonraki süreç hepimizin kolay geçer
Hic muayne oldunuzmu ? UltrasonlaMerhabalar daha öncede yazmıştım transferin 12.günü kan testi sonucum 484tü. Bugün yani 14.gün 489 çıktı. Doktorum başka hastanede test yaptırmamı istedi oda 520 çıktı malesef. İki gün sonra tekrar kan vericekmişim ilaçlarıma devam edicekmişim çok üzgünüm katlanma ihtimali yok biliyorum ama yine de yazmak istedim. Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda ve nasıldı değerleriniz?
Olmadım doktorum istanbulda ben 2-3 saatlik mesafedeyim değerim yükselirse çağırıcaktı galiba şuan nasıl bi süreç olucağını bilmiyorumHic muayne oldunuzmu ? Ultrasonla
Umudunuzu yitirmeyin inşallah artarTeşekkür ederim hayırlısı böyleymiş. Yani daha yüksek artışlar oluyo demek ki yada kimyasal mı normal mi diye istemiştir bilmiyorum bende artıcağını düşünmüyorum ama içimde bi umut işte
İlk ne zaman testte gördünüz?Merhaba arkadaşlar bugün transferimin 12.günü kan testi sonucum 484 çıktı. Bazı yorumlara bakıyorum 12.günde tek embriyo daha yüksek sonuç alıyorlar. Sizce nasıl değerim?
InsaAllah mucizen seninledir canim dualarim seninle hersey olabilir dua ve sabirla bekleyelim bakalimOlmadım doktorum istanbulda ben 2-3 saatlik mesafedeyim değerim yükselirse çağırıcaktı galiba şuan nasıl bi süreç olucağını bilmiyorum
Allah razı olsun çok teşekkür edermUmudunuzu yitirmeyin inşallah artar
dualarım sizinle olacak...
Ben ilk 7.günü idrar testi yaptığımda pozitifi görmüştüm 11.güne kadarda pozitifti ama bugün 14.günümde değerim artmadı kimyasal gebelik malesefİlk ne zaman testte gördünüz?
İnşallah olursa mucize olucak gerçekten. Çok teşekkür ederimInsaAllah mucizen seninledir canim dualarim seninle hersey olabilir dua ve sabirla bekleyelim bakalim
Çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsunBen ilk 7.günü idrar testi yaptığımda pozitifi görmüştüm 11.güne kadarda pozitifti ama bugün 14.günümde değerim artmadı kimyasal gebelik malesef
Canım 6. Gün embriyonun kalitesi neydiAmin çok teşekkür ederimHepimiz inşallah
6.gün 48 di . 10.gün 495
Forumda gezerken denk geldimKizlarrr 11. Gün 1469 çıktı ikiz olabilir mi
Olabilir canım benim 12.gün 1132 çıkmıştı ikizKizlarrr 11. Gün 1469 çıktı ikiz olabilir mi
Sana boş ümit vermek istemem ama yine de söylemek istedim benim ikinci ve üçüncü değerim ikiye katlanmamıştı moralim bozulmuştu o zaman doktorum 3 defa değeri aynı gelen hastalarım oldu doğuma gittik demişti. Lütfen salma iki embriyo ise birisi düşmüştür bişi olmuştur ben şimdi anlıyorum mesela biz çatlatma iğnesini 3. Gün vuruluyoruz ve etkisi 12-14 arası geçiyormuş benim mesela o yüzden katlanmamış sanırım onun etkisi bir taraftan geçiyormuş. Gibi gibi gibi. Allah’a güven dayan dua et olmayanları olduranda O yoktan var edende O mucizeler hep var inan yeterkiMerhabalar daha öncede yazmıştım transferin 12.günü kan testi sonucum 484tü. Bugün yani 14.gün 489 çıktı. Doktorum başka hastanede test yaptırmamı istedi oda 520 çıktı malesef. İki gün sonra tekrar kan vericekmişim ilaçlarıma devam edicekmişim çok üzgünüm katlanma ihtimali yok biliyorum ama yine de yazmak istedim. Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda ve nasıldı değerleriniz?
Evet mesela benım de 4 binden sonra 3 4 gune 2 ye katladı ben de 2 kese gorundu ama biri kucuk kaldı buyumedı ondan dıye düşünüyorum Allahtan umut kesilmez E eylul246 doktorun ne derse onu yap bence inşallah her şey gönlünce olurSana boş ümit vermek istemem ama yine de söylemek istedim benim ikinci ve üçüncü değerim ikiye katlanmamıştı moralim bozulmuştu o zaman doktorum 3 defa değeri aynı gelen hastalarım oldu doğuma gittik demişti. Lütfen salma iki embriyo ise birisi düşmüştür bişi olmuştur ben şimdi anlıyorum mesela biz çatlatma iğnesini 3. Gün vuruluyoruz ve etkisi 12-14 arası geçiyormuş benim mesela o yüzden katlanmamış sanırım onun etkisi bir taraftan geçiyormuş. Gibi gibi gibi. Allah’a güven dayan dua et olmayanları olduranda O yoktan var edende O mucizeler hep var inan yeterki
Bana iki hafta istirahat et dedi doktor. İşe de yenı başlamıstım nasıl olacak bılmıyorumAynen canım doktorum çok rahat konuştu o biraz içime su serpti ama yinede hala endişem tam anlamıyla geçmedi inşallah son olur
Canım ya meslektaşız seninleKızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarını da duyduk istersen rapor yazarım dedi ama ben anasinifi öğretmeniyim bir hafta uyumla uğraştım haftaya dinlene dinlene işimi yapmayı düşünüyorum kanama icin devam ederse iğne yazarız şimdilik problem yok dedi icine sinmezse bir hafta sonra gel dedi yoksa bir ay sonrada gelebilirsin iyisin dedisadece oksapar için rapor yazdı kızlar üç kutu elimde şuan çok şükür çok pahalı çünkü
Evet 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi ama çatlatma iğnesi olmadım hiç dondurulmuş oldum zaten. İnşallah dediğin gibi olur ümitlenmiyorum senelerce uğraşıp olmayan yada kaç kere uğraşıp öyle olan var benim daha ilk transferim. Allah bu süreçte uğraşan herkese yardım etsin gerçekten yıpratıcı. Çok teşekkür ederimSana boş ümit vermek istemem ama yine de söylemek istedim benim ikinci ve üçüncü değerim ikiye katlanmamıştı moralim bozulmuştu o zaman doktorum 3 defa değeri aynı gelen hastalarım oldu doğuma gittik demişti. Lütfen salma iki embriyo ise birisi düşmüştür bişi olmuştur ben şimdi anlıyorum mesela biz çatlatma iğnesini 3. Gün vuruluyoruz ve etkisi 12-14 arası geçiyormuş benim mesela o yüzden katlanmamış sanırım onun etkisi bir taraftan geçiyormuş. Gibi gibi gibi. Allah’a güven dayan dua et olmayanları olduranda O yoktan var edende O mucizeler hep var inan yeterki