- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 40
Canım benim iki gün belim çok ağrıdı velilerin ihtiyaç malzemesini getirip elime tutusturmasi hoş olmuyor bir ikisine rica ettim ama yine çok yoruldum genelde çocuk sandalyesine oturarak göz teması kurdum canım sanat etkinlikleri şarkı hikaye kısımlarını oturarak hallettim oyun kısmıni stajyerimle hallettim beni zorlayan bu hafta ve geçen hafta dolap temizleme evrakları hazırlama çocukların dolaplarını ayarlama oldu hatta kanamam oldu çok şükür hafta sonu yatınca geçti işimiz zor ama ilk haftalar zor sonra rayına oturur inşallahCanım ya meslektaşız seninleİşini nasıl yapıyosun iletişim kurarken göz hizasında olmamız gerekiyo genelde eğilmeden nasıl idare ediyosun? Benim de endişem transfer sonrası işe başlayabilir miyim diyeydi. Halk eğitimde kurs açıyorum bizim dönem geç başlıyo ama emin olamıyorum zarar vermeden nasıl idare edicem sınıfı acaba bu sene kurs açmasam mı diyorum
Benim 11.gün 795 çıkmıştı şuan iki kese göründü canımKizlarrr 11. Gün 1469 çıktı ikiz olabilir mi
Bana kendini yorma dedi masa başı işim var zaten dönebilirsin işine bi iki gün sonra dedi ama ben bu hafta iznimden kullanıyorum haftaya geri döncem bi aksilik olmazsaBana iki hafta istirahat et dedi doktor. İşe de yenı başlamıstım nasıl olacak bılmıyorum
İşimiz sabır ve emek isteyen bi iş Allah yardımcımız olsun. Bi tarafta kendi bebeğimiz bi tarafta bize emanet edilen canlarCanım benim iki gün belim çok ağrıdı velilerin ihtiyaç malzemesini getirip elime tutusturmasi hoş olmuyor bir ikisine rica ettim ama yine çok yoruldum genelde çocuk sandalyesine oturarak göz teması kurdum canım sanat etkinlikleri şarkı hikaye kısımlarını oturarak hallettim oyun kısmıni stajyerimle hallettim beni zorlayan bu hafta ve geçen hafta dolap temizleme evrakları hazırlama çocukların dolaplarını ayarlama oldu hatta kanamam oldu çok şükür hafta sonu yatınca geçti işimiz zor ama ilk haftalar zor sonra rayına oturur inşallah
Oyyy maşallah maşallahSelamunaleykum kızlarbugün tüp bebek doktorumda kalp atışını duymaya gittik elhamdulillah maşaAllah kalp atışını duyduk çok şükür bebiş 1,43 cm olmuş maşaAllah 7+6 haftasıyla da uyumlu şaka maka 2 ayı bitirdik sayılır ve artık bebişin de bir ismi oldu: fasulye :))))) Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin bu mutlulukları yaşatsın yoktan var eden den Rabbim bebişlerimizi korusun bu arada tüp bebek doktorum normalde sanırım ilki sıkıntılı olunca 9. Haftaya kadar takip edeceğim demişti ancak bugün gerek kalmadı sizi gönderiyorum dedi duygusallaştık. Allah’ın ol dediği, yarattığı ve bize verdiği bebişimize vesile olan güzel kalpli doktorumdan da Allah razı olsun, erken menapoz hastası bir insan olarak beni hep rahatlattı, hep sakindi ve hep profesyoneldi. O bu yazıyı görmez ama ben yine de gıyabında teşekkür edeyim.
Kuzum benim doğal siklus olduğu için zaten kan sulandırıcılar ve progestan dışında ilacım yoktu. Kan sulandırıcıları da kesmeyeceğini söylemişti zaten doğuma kadar kullanacağım oksapar kabusuOyyy maşallah maşallahilaçları naptınız canım kesti mi ne kullanıyorsun ilaç olarak şimdi takibini yapacak mı ilaç için
Bn kullandim canim 3 kutu yazdi bana bir kutuyu 5 bolerek 15 de bitecek sekilde kullandim rahim yenileme direnc arttirma gibi etkisi varmisGunaydin kızlar aranızda leucostim kullanan var mi? Transferden beridir kullanıyorum da forumlarda pek ismini göremedim merak ettim. Pozitif sonuç aldim halen devam ediyorum
Allah kolaylık versin canım stajyersiz daha zor tabi bugün de belim çok ağrıdı eşya taşımaktan yarın daha dikkatli olacam inşallahİşimiz sabır ve emek isteyen bi iş Allah yardımcımız olsun. Bi tarafta kendi bebeğimiz bi tarafta bize emanet edilen canlarStajyer büyük kolaylık bu durumda. Bize stajyer verilmediği için oyun kısımları da beni yorabilir çok teşekkür ederim canım güzelce anlattığın için muhtemelen ben de kurs açarım yine dikkat ederek
Ayyy korku heyecan sevinç panik şaşkınlık hepsinden dolu dolu..:)Benim 11.gün 795 çıkmıştı şuan iki kese göründü canım
Ben bugün doktoruma sordum canım ne zamana yeni doktoruma randevu alayım dedim 2 hafta sonraya al dedi sende öyle ayarlayabilirsin inşaAllahKızlar en son cumartesi 8+1 de doktora gittim tup bebrk doktorum du bir daha gitmeyecegım yeni doktoruma ne zaman gitmeliyim sizce
Sorma kesinlikle öyle 9 ayıda böyle devircez heraldeAyyy korku heyecan sevinç panik şaşkınlık hepsinden dolu dolu..:)