2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Canım ya meslektaşız seninle 😍 İşini nasıl yapıyosun iletişim kurarken göz hizasında olmamız gerekiyo genelde eğilmeden nasıl idare ediyosun? Benim de endişem transfer sonrası işe başlayabilir miyim diyeydi. Halk eğitimde kurs açıyorum bizim dönem geç başlıyo ama emin olamıyorum zarar vermeden nasıl idare edicem sınıfı acaba bu sene kurs açmasam mı diyorum
Canım benim iki gün belim çok ağrıdı velilerin ihtiyaç malzemesini getirip elime tutusturmasi hoş olmuyor bir ikisine rica ettim ama yine çok yoruldum genelde çocuk sandalyesine oturarak göz teması kurdum canım sanat etkinlikleri şarkı hikaye kısımlarını oturarak hallettim oyun kısmıni stajyerimle hallettim beni zorlayan bu hafta ve geçen hafta dolap temizleme evrakları hazırlama çocukların dolaplarını ayarlama oldu hatta kanamam oldu çok şükür hafta sonu yatınca geçti işimiz zor ama ilk haftalar zor sonra rayına oturur inşallah 🥰🙏♥️

Gunaydin kızlar aranızda leucostim kullanan var mi? Transferden beridir kullanıyorum da forumlarda pek ismini göremedim merak ettim. Pozitif sonuç aldim halen devam ediyorum

Bana iki hafta istirahat et dedi doktor. İşe de yenı başlamıstım nasıl olacak bılmıyorum
Bana kendini yorma dedi masa başı işim var zaten dönebilirsin işine bi iki gün sonra dedi ama ben bu hafta iznimden kullanıyorum haftaya geri döncem bi aksilik olmazsa

Canım benim iki gün belim çok ağrıdı velilerin ihtiyaç malzemesini getirip elime tutusturmasi hoş olmuyor bir ikisine rica ettim ama yine çok yoruldum genelde çocuk sandalyesine oturarak göz teması kurdum canım sanat etkinlikleri şarkı hikaye kısımlarını oturarak hallettim oyun kısmıni stajyerimle hallettim beni zorlayan bu hafta ve geçen hafta dolap temizleme evrakları hazırlama çocukların dolaplarını ayarlama oldu hatta kanamam oldu çok şükür hafta sonu yatınca geçti işimiz zor ama ilk haftalar zor sonra rayına oturur inşallah 🥰🙏♥️
İşimiz sabır ve emek isteyen bi iş Allah yardımcımız olsun. Bi tarafta kendi bebeğimiz bi tarafta bize emanet edilen canlar 😍 Stajyer büyük kolaylık bu durumda. Bize stajyer verilmediği için oyun kısımları da beni yorabilir çok teşekkür ederim canım güzelce anlattığın için muhtemelen ben de kurs açarım yine dikkat ederek 😍

Kizlar ya 21 agustos 3. Gun emriyosu 2 rylul test gunumdu
10. Gun 7.5
12.gun 14.70
14. Gun 32.36
16.gun 80.51
18.gun 177
20. Gun bktrmadim
22. Gun bugun 756 cikmis
Doktor pazartesi eylul 18 de gel keseyi gorelim dedi dun gece uykudan sicratip sicak sicak terletck kadar sakisiklarimda agri ve yanma oldu dizlerime vurdu agri kesin kanamam basladi dedim cok korktum sukur bisiy yoktu ama hala tedirginim burdan doner mi bu sonuc bnimle ayni degerde baslyan arkadaslr 500 den snra yukselmemisti demislerdi cok korkuyorum burdan snra bisi olur diye rabbim kimseyi aratmasin insallh

Selamunaleykum kızlar 🌺bugün tüp bebek doktorumda kalp atışını duymaya gittik elhamdulillah maşaAllah kalp atışını duyduk çok şükür bebiş 1,43 cm olmuş maşaAllah 7+6 haftasıyla da uyumlu şaka maka 2 ayı bitirdik sayılır ve artık bebişin de bir ismi oldu: fasulye :))))) Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin 🤲 bu mutlulukları yaşatsın 🤲 yoktan var eden den Rabbim bebişlerimizi korusun 🤲 bu arada tüp bebek doktorum normalde sanırım ilki sıkıntılı olunca 9. Haftaya kadar takip edeceğim demişti ancak bugün gerek kalmadı sizi gönderiyorum dedi duygusallaştık. Allah’ın ol dediği, yarattığı ve bize verdiği bebişimize vesile olan güzel kalpli doktorumdan da Allah razı olsun, erken menapoz hastası bir insan olarak beni hep rahatlattı, hep sakindi ve hep profesyoneldi. O bu yazıyı görmez ama ben yine de gıyabında teşekkür edeyim. 🥰

Selamunaleykum kızlar 🌺bugün tüp bebek doktorumda kalp atışını duymaya gittik elhamdulillah maşaAllah kalp atışını duyduk çok şükür bebiş 1,43 cm olmuş maşaAllah 7+6 haftasıyla da uyumlu şaka maka 2 ayı bitirdik sayılır ve artık bebişin de bir ismi oldu: fasulye :))))) Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin 🤲 bu mutlulukları yaşatsın 🤲 yoktan var eden den Rabbim bebişlerimizi korusun 🤲 bu arada tüp bebek doktorum normalde sanırım ilki sıkıntılı olunca 9. Haftaya kadar takip edeceğim demişti ancak bugün gerek kalmadı sizi gönderiyorum dedi duygusallaştık. Allah’ın ol dediği, yarattığı ve bize verdiği bebişimize vesile olan güzel kalpli doktorumdan da Allah razı olsun, erken menapoz hastası bir insan olarak beni hep rahatlattı, hep sakindi ve hep profesyoneldi. O bu yazıyı görmez ama ben yine de gıyabında teşekkür edeyim. 🥰
Oyyy maşallah maşallah 😍😍 ilaçları naptınız canım kesti mi ne kullanıyorsun ilaç olarak şimdi takibini yapacak mı ilaç için

Oyyy maşallah maşallah 😍😍 ilaçları naptınız canım kesti mi ne kullanıyorsun ilaç olarak şimdi takibini yapacak mı ilaç için
Kuzum benim doğal siklus olduğu için zaten kan sulandırıcılar ve progestan dışında ilacım yoktu. Kan sulandırıcıları da kesmeyeceğini söylemişti zaten doğuma kadar kullanacağım oksapar kabusu 🥹 hamdolsun ama progestranı keser mi ne zaman keser bilmiyorum

Gunaydin kızlar aranızda leucostim kullanan var mi? Transferden beridir kullanıyorum da forumlarda pek ismini göremedim merak ettim. Pozitif sonuç aldim halen devam ediyorum
Bn kullandim canim 3 kutu yazdi bana bir kutuyu 5 bolerek 15 de bitecek sekilde kullandim rahim yenileme direnc arttirma gibi etkisi varmis

Slm kızlar bende dün keseyi gördüm çok şükür size şey soracağım benim çok nadir kasık ağrılarım oluyor be ağrım ona nazaran daha çok telaşlanıyorum haliyle progestan kullanıyorum o kasılmaları önlüyor mu sizde durumlar nedir

İşimiz sabır ve emek isteyen bi iş Allah yardımcımız olsun. Bi tarafta kendi bebeğimiz bi tarafta bize emanet edilen canlar 😍 Stajyer büyük kolaylık bu durumda. Bize stajyer verilmediği için oyun kısımları da beni yorabilir çok teşekkür ederim canım güzelce anlattığın için muhtemelen ben de kurs açarım yine dikkat ederek 😍
Allah kolaylık versin canım stajyersiz daha zor tabi bugün de belim çok ağrıdı eşya taşımaktan yarın daha dikkatli olacam inşallah 🙏🥰

Kızlar en son cumartesi 8+1 de doktora gittim tup bebrk doktorum du bir daha gitmeyecegım yeni doktoruma ne zaman gitmeliyim sizce

Kanaması olan arkadaslar bısey soracagım. Doktor size kaç gun yatıp dinlenin dedi? Bana burda bi doktor 2 hafta dınlen dedi öteki birkaç gun dinlenmen yeterli olur dedi. Hangısını dınleyecegımı şaşırdım.

Bende bugün normal kadın doğuma kan testleri verdim 5. 6 haftada verilen testler varmış hemde ultrasona baktılar 6 hafta 2 günlük bebeğimmoluşmuş çok şükür minik ufaktan atan kalp atışını gösterdi çok şükür haftaya tüp bebek doktoruma gideceğim Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla dünyaya getirmeyi 🙏🏼

Kızlar en son cumartesi 8+1 de doktora gittim tup bebrk doktorum du bir daha gitmeyecegım yeni doktoruma ne zaman gitmeliyim sizce
Ben bugün doktoruma sordum canım ne zamana yeni doktoruma randevu alayım dedim 2 hafta sonraya al dedi sende öyle ayarlayabilirsin inşaAllah 🥰

X