- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Aminnn arkadaşımmAmin amin aminHormonal adaptasyon diye bir durum varmış sanırım hemen adapte olan bir vücudumuz var tam belirti olcak gibi oluyor hoooop yok annemde de hiç belirti olmamış ablamda da olmamış genetik olarak böyle bişi mümkün mü bilmiyorum ama hayırlısı ya belirti olmamasını tercih ediyorum tabi sağlıklı bebişimiz olsun o yeter gerçekten
Amiin inşaAllahAminnn arkadaşımmŞöyle belirti olmasada bebişlerimiz yeterki sağlıklı olsun yoksa belirti mühim değil arkadaşımm sen kalp atışını görmüştün sanırım arkadaşımm İNŞALLAH sağlıkla ilerlesin bebişin Çok Aminnn Genetik de olabilir belki arkadaşım bilemeyizki ablanda annende olmadıysa sendede olmayabilir her halükarda sağlıkla ilerlediğini görelim cümleten arkadaşImö
Canım bende de kanama var kese ve bebek iyi Dr görün lütfen aklın kalmasınKızlar benim duaya ihtiyacım var dünden beri moralim aşırı bozuk, akıntıyla karışık kanamam var, doktoru aradım ilaç miktarını 2 kat artırdı, lütfen dua edin
yaşınız ve transfer tarihiniz nedir listeye ekleyelim :)Benimkiler ikiz
Rabbim kolaylaştırsın canım stres yapma moralini bozma herşey olacağına varacak Allah’a güvenKızlar benim duaya ihtiyacım var dünden beri moralim aşırı bozuk, akıntıyla karışık kanamam var, doktoru aradım ilaç miktarını 2 kat artırdı, lütfen dua edin
Rabbim kolaylıklar versin canım şifalar versin tez vakitte güzel haberlerle sonuçlandırsın durumunuzu teşhis koyulduktan ve plan yapıldıktan sonrası kolay biiznillah yeterki bilinçli teşhis koyulsun en azından hemen müdahale etmişler çok şükürKızlar meme ucunda üç yıldır beyaz bir şişlik vardı benim ara ara ağrı yapıyordu hep önceliğim kaybettigim bebeklerim olunca dr sormaya fırsatım olmamıştı geçen bebek ve kese iyi deyince Dr gostereyim dedim apseymis doğumdan önce ondan kurtul yoksa bebeğin iltihap emer sende emzirirken acıdan ölürsün dediyarın sabah genel cerrahtan randevu aldım öncesi de kremlerle iyileştirmeye çalış geçmezse 12 haftadan sonra cerrahi tedavi şart dedi kesip alacaklar üç gün pansuman iyilesirsin dedi kadın doğum Dr hayırlısı bakalım siz de kendinizi dinleyin..
Vajinal muayene ile görünür sanırım canım üstten görülmeyebilirŞuan gitsem mesela kese gözükür mü yoksa beta mı ister tekrar
Doktor gel bakalım dedi 1 saate orda oluruz inşallah güzel şeyler duyarızVajinal muayene ile görünür sanırım canım üstten görülmeyebilir
Rabbim güzel haberlerle sonuçlandırsın canım olumlu düşün İnşaAllah guzel haberlerini bekliyoruzDoktor gel bakalım dedi 1 saate orda oluruz inşallah güzel şeyler duyarız
Çok teşekkürler canım benim Allah razı olsunRabbim kolaylıklar versin canım şifalar versin tez vakitte güzel haberlerle sonuçlandırsın durumunuzu teşhis koyulduktan ve plan yapıldıktan sonrası kolay biiznillah yeterki bilinçli teşhis koyulsun en azından hemen müdahale etmişler çok şükür
Amin amin aminÇok teşekkürler canım benim Allah razı olsunsağlıkla alalım bebislerimizi inşallah
Benim durumumda oyle baslamisti canim sen progestan kullaniyonmuArkadaşlar bugün 5+1 im böyle peçeteye sikdikçe kahve pıhtılar geliyor hemşireye söyledim dönüş yapçaklar lekelenmesi olanlar bu zamanlarda oldu mu naptınız?