Bana bir iki gün dinlen sonrada kendini çok yormadan hayatına dönebilirsin dediKanaması olan arkadaslar bısey soracagım. Doktor size kaç gun yatıp dinlenin dedi? Bana burda bi doktor 2 hafta dınlen dedi öteki birkaç gun dinlenmen yeterli olur dedi. Hangısını dınleyecegımı şaşırdım.
Cok sag ol canım mantıklı ıyı oldu dedıgın:)Ben bugün doktoruma sordum canım ne zamana yeni doktoruma randevu alayım dedim 2 hafta sonraya al dedi sende öyle ayarlayabilirsin inşaAllah
Ben öğretmenim okula dönsem sıkıntı olurmu acaba 24 saat dersim var haftada bir gunum boşBana bir iki gün dinlen sonrada kendini çok yormadan hayatına dönebilirsin dedi
Benim iki kere kanamam oldu canım ikisinde de iki gün yeterli geldiKanaması olan arkadaslar bısey soracagım. Doktor size kaç gun yatıp dinlenin dedi? Bana burda bi doktor 2 hafta dınlen dedi öteki birkaç gun dinlenmen yeterli olur dedi. Hangısını dınleyecegımı şaşırdım.
Yani kendini yormycak şekilde çalışabilirsin bence bana doktorum öyle dedi ama tabi herkes için durum farklı canımBen öğretmenim okula dönsem sıkıntı olurmu acaba 24 saat dersim var haftada bir gunum boş
5+1 de oldu şuan dinleniyorum geçti gibi aşırı azaldı coraspirini kesti pazartesi bidaha gitçem rahat ol dedi doktor olur böyle şeyler dediKızlar 5+2 yim kanamam oldu doktora gittik yerlesme kanaması dedi keseyi gördük yinede allh bilir dedi basına böyle bişey gelen oldumu
Kaç haftalıksın benimde ikiz kese gözüktü ama pazartesi bebekler oluştu mu bakmaya gitçez çok şükür çok midem bulanmıyor belki haftam erken diyeKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Çok korkuyorum bebeklerim gelişmeyecek diye hiç bsey yiyemiyorum bütün kokular iğrenç kusmaktan yataktan kalkamıyorum napıcam benn .. çok kötüyüm Allahım.
21 Ağustos 5. Gün embryosu canımKaç haftalıksın benimde ikiz kese gözüktü ama pazartesi bebekler oluştu mu bakmaya gitçez çok şükür çok midem bulanmıyor belki haftam erken diye
Çok korktum bende benimde azaldı coraspirini kesti ama insan panik yapıyor5+1 de oldu şuan dinleniyorum geçti gibi aşırı azaldı coraspirini kesti pazartesi bidaha gitçem rahat ol dedi doktor olur böyle şeyler dedi
15 gun yaticaksin dedi sadece wc icin kalk dedi bana ama bende kanama alani var kesenin yari boyutundaKanaması olan arkadaslar bısey soracagım. Doktor size kaç gun yatıp dinlenin dedi? Bana burda bi doktor 2 hafta dınlen dedi öteki birkaç gun dinlenmen yeterli olur dedi. Hangısını dınleyecegımı şaşırdım.
Korkma canim bebekler simdilik senin yediklerinden degil depolarindan besleniyoKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Çok korkuyorum bebeklerim gelişmeyecek diye hiç bsey yiyemiyorum bütün kokular iğrenç kusmaktan yataktan kalkamıyorum napıcam benn .. çok kötüyüm Allahım.
Canım doktor özellikle uyarmıştı beni yemek yiyemezsen zorlama yiyeceğim diye zaten depolardan besleniyor diye sakin ol. Geçecek inşaAllahKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Grubun bir kısmında ben dahil oldu canım kese iyiyse dert etmeKızlar 5+2 yim kanamam oldu doktora gittik yerlesme kanaması dedi keseyi gördük yinede allh bilir dedi basına böyle bişey gelen oldumu
Ne kadar sürdü acaba senin yogun değil benmde ama ayaklarımı havaya kaldrp yatınca cok az geliyo diğer türlü günlüğe geliyo 1tlden büyük birazGrubun bir kısmında ben dahil oldu canım kese iyiyse dert etme
Canım geçmiş olsun bir ara beni de vurdu bulantı ne yaptıysam geçmemişti sonra hasta çorbası dediğimiz sadece kaynar suya tuz, pirinç ve bir iki damla yağdan oluşan bir çorba yaptım pirinç pişince kuru nane atıp kapattım çorbanın altini azıcık yaptım o kadar iyi geldi ki anlatamam şimdi bulantım yok şükürKızlar ikiz gebeyim aşırı mide bulantım varr hiç bir şey yiyemiyorum sürekli çubuk krakerle vs idare ediyorum. Gecen hafta kese görmüştük.
Benim normal yoğun adet gibi gelmişti ilk geldiğinde düşük yaptığımı düşündüm kese iyiydi sonraki gün azaldı ped e gelecek kadar üçüncü gün yok denecek kadar azdı canimNe kadar sürdü acaba senin yogun değil benmde ama ayaklarımı havaya kaldrp yatınca cok az geliyo diğer türlü günlüğe geliyo 1tlden büyük biraz
Benimde dün akşam üstü geldi bugunde biraz geliyo inşallah kesilir agrım yok ama geliyo işte insanda korkuyoBenim normal yoğun adet gibi gelmişti ilk geldiğinde düşük yaptığımı düşündüm kese iyiydi sonraki gün azaldı ped e gelecek kadar üçüncü gün yok denecek kadar azdı canim
Calismiyorsaniz dinlenmeye çalışın iyi geliyor geçmiş olsun stres yapmayın bebeğiniz etkilenmesin sağlıcakla doğsunlar inşallahBenimde dün akşam üstü geldi bugunde biraz geliyo inşallah kesilir agrım yok ama geliyo işte insanda korkuyo