2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar dün gece kötü bi aksam gecırdım. Atandıgım ıcın Van’dayım annem yanımdan gıttı dıye çok uzulmustum aksamına kanamam oldugunu gordum. Hemen acile gıttık neyseki kese gorunuyor ama kese rahımın biraz asagı tarafında bu dusuk riskini bi tık arttırır dedı acil doktoru. 4 gun once burda baska doktora muayneye gıttıgımde o boyle bısey dememıstı. Kese yer degıstırebılen bısey mı? Bir de benım durumum gıbı bı durumla karsılasan varmı? Çok endıselı ve uzgunum 😔
Abimin esininde assagidaydi hep 7 ay boyunca kanamasi oldu dogurana kadar sende kanama varmi ? Sen yinede kendi doktorunun dediklerini dikkate al canim

Gecen hafta lekelenme vardı dünde kanama oldu canım. Peki abinin eşi 7 ay boyunca yattı mı hep? Ben öğrtmenim memurum calısmam gerekıyor . O yuzden sordum
Ilk zamanlar doktor kolunu bile kaldirmicaksin diyodu ama 2 kizi vardi mecbur kalkiyodu sonralarda tatile gittik geldik rahatsizlandi dogum yapti erken kuvezde kaldi bebek su an cok tatli 9 aylik oldu teyzesi Rabbim bizlerede nasip etsin insaAllah korkma doktorun ne diyosa onu yap gerekirse rapor alirsin

Canlarım çıktık kanama normal dedi olabilir zaten herşeyi kullanıyorum sadece coraspirini kestirdi veee iki kesemizide gördükkk🥹🥹🥹❤️❤️
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler🥰 sizinle değerlerimiz neredeyse aynıydı. Biraz yüksek değerlerdi. İkiz olabileceğinden şüpheleniyordum ben de. Hayırlısı olsun inşallah. Muayenenizi vajinal mi yaptı onu merak ediyorum.

Canlarım çıktık kanama normal dedi olabilir zaten herşeyi kullanıyorum sadece coraspirini kestirdi veee iki kesemizide gördükkk🥹🥹🥹❤️❤️
İkiz gebeliklerde bir tık daha fazla kanama olabiliyor sanırım önemli olan ultrason görüntüsü iyi çok sevindim Rabbim en güzelini nasip etsin korusun bebisleri🤲

Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla büyüsünler🥰 sizinle değerlerimiz neredeyse aynıydı. Biraz yüksek değerlerdi. İkiz olabileceğinden şüpheleniyordum ben de. Hayırlısı olsun inşallah. Muayenenizi vajinal mi yaptı onu merak ediyorum.
Vajinal yaptı canım ikizler biraz daha zorlayabiliyor dedi bu kanama konusunda🥹

İkiz gebeliklerde bir tık daha fazla kanama olabiliyor sanırım önemli olan ultrason görüntüsü iyi çok sevindim Rabbim en güzelini nasip etsin korusun bebisleri🤲
Aynen canım doktorda öyle dedi beni çok rahatlattı ben orays gittiğimde kanamam kırmızıya dönmüştü ama doktor çok iyi konuştu oyüzden şuan kesildi çok şükür arada olabileceğini ikiside sana tamamen yerleşmeye çalıştığı için böyle olduğunu söyledi inşallah doğurursunda sen bunları aslan gibi dedi çok rahatladım🥹❤️

Aynen canım doktorda öyle dedi beni çok rahatlattı ben orays gittiğimde kanamam kırmızıya dönmüştü ama doktor çok iyi konuştu oyüzden şuan kesildi çok şükür arada olabileceğini ikiside sana tamamen yerleşmeye çalıştığı için böyle olduğunu söyledi inşallah doğurursunda sen bunları aslan gibi dedi çok rahatladım🥹❤️
Sen daha bugun mu öğrendin ikiz olduklarını peki 5+1 demistin sanki biliyor gibi anlatiyorsun kiz sasirmadin mi 🤣

Sen daha bugun mu öğrendin ikiz olduklarını peki 5+1 demistin sanki biliyor gibi anlatiyorsun kiz sasirmadin mi 🤣
Bugün öğrendim ama betam iyidi çift embriyoydu biraz tahmin ediyordum açıkcası ama kanamadan sonra dedim tek bile kalsa yeter çok şükür ikisde tutmuş çok ağladım çok🥹🥹

Canım aynen hem iğne hem 3 fitil alıyorum günde çok şükür gördük ikizlermiş❤️ doktora giderken kırmızıya döndü ama şuan iyim şükür ikizler biraz daha fazla kanatır güzel yerleşmişler dedi coraspirini kesti diğerlerine devam
Cok sukur canim gozun aydin saglikla gelsin minikler🥰

Kırmızı gördün mü cidden aklın gidiyormuş hatta eşimle dedik tamam düştü artık ikinci transferi bekirkeriz filan olduk o yol bitmedi bana
Kiyamam valla bende ayniyim bugun gece ruyamda gebelik testi yapiyodum pozitif test uyandim ay minigime biseymi oldu falan diye dustum bi telaşa biraz arastirdim hepten modum düştü sonra dedim Rabbim sana emanet beni korktuguma ugratma 🥹 persembe gunu kontrolumuz var dua et banada canim hersey yolunda olsun

Merhabalar daha öncede yazmıştım transferin 12.günü kan testi sonucum 484tü. Bugün yani 14.gün 489 çıktı. Doktorum başka hastanede test yaptırmamı istedi oda 520 çıktı malesef. İki gün sonra tekrar kan vericekmişim ilaçlarıma devam edicekmişim çok üzgünüm katlanma ihtimali yok biliyorum ama yine de yazmak istedim. Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda ve nasıldı değerleriniz?

Kiyamam valla bende ayniyim bugun gece ruyamda gebelik testi yapiyodum pozitif test uyandim ay minigime biseymi oldu falan diye dustum bi telaşa biraz arastirdim hepten modum düştü sonra dedim Rabbim sana emanet beni korktuguma ugratma 🥹 persembe gunu kontrolumuz var dua et banada canim hersey yolunda olsun
Dualarımdasın kimse vallahi bunları yaşamasın çok zor inşallah bundan sonraki süreç hepimizin kolay geçer❤️

Merhabalar daha öncede yazmıştım transferin 12.günü kan testi sonucum 484tü. Bugün yani 14.gün 489 çıktı. Doktorum başka hastanede test yaptırmamı istedi oda 520 çıktı malesef. İki gün sonra tekrar kan vericekmişim ilaçlarıma devam edicekmişim çok üzgünüm katlanma ihtimali yok biliyorum ama yine de yazmak istedim. Kimyasal gebelik geçiren varmı aranızda ve nasıldı değerleriniz?
Ya hatırlıyorum siz yazmiştınız çok üzüldüm sonucunuz için 😥
Benim merak ettiğim sizinle benm değerim hemen hemen aynıydı benm doktorum 450 değerini görünce 2. Bi test istemedi bende kese görünene kadar moralim bozulmaması için 2. Testi yapmadım hiç
Sizden acaba neden istedi 2. Testi

Buradan artış olur mu bilmiyorum ama
Hakkınızda hayırlsıı olsun inşallah

X