2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aminnn Canımm benimm Çok AminnnBulantıya pek takılma bence muhtemelen erken süreçteki bulantılar ilaçlardan çünkü ilaçlar fazla arkadaşım ben bile günde sadece 4 estrofem var prednol ecoprin omega 3 düşüN daha da var bulantı olmayanda çok hamiş var olanda çok hamiş var arkadaşım
Bendede kasık ağrısı olmuyor rahim rahat demekki benim araştırmalarım bunu gösteriyor konuştum arkadaşlar böyle söylüyor
Rahime işlem yapılmışmıydı arkadaşımm çizik atma histeroskopi gibi
Bu arada kasık ağrısız çok hamiş varmış kasık ağrılı da hamiş varmış
Göğüs hassasiyeti desen bendede yok ay ağrısın diorum yok ama göğüs hassasiyeti de olmak durumunda değilmiş araştırdım olmayan da çok hamiş Olanda çok hamiş var arkadaşımm belirtiler her zaman kesin kanıt olmuyor hiç belirtisiz hamişliğini sürdüren anneler var düşün
Bizi zaten çok bilgi yoruyor bilmesek daha stressiz geçicek arkadaşımm İNŞALLAH sağlıkla bebişleri kucaklarız

Referans kısmı nedir tam anlayamadım? Yaa çok ümitleniyorum zaten gebelik tutuyorda işte dewamda olur inşallah
Hamile olmasanızda çıkan çizgi testin çalışıp çalışmadığını gösteren.inşallah olacak Allah'ın izniyle. Burada herkes herkes için dua ediyor

Benim 5.haftada normal kadın doğumcu karından bakmıştı 7.haftada kalp atışını tüp bebek doktorum alttan baktı
Benim alttan baktıktan sonra hep kanama geliyor iki defa oldu ikisinde de aynı normalden bakılabiliyorsa niye illa alttan bakıyolar anlamış değilim

Benim alttan baktıktan sonra hep kanama geliyor iki defa oldu ikisinde de aynı normalden bakılabiliyorsa niye illa alttan bakıyolar anlamış değilim
Evet bende anlayamadım sonuçta 7.haftalarda karından gözüküyomuş artık ama onlar önemsemiyolar sanırım alttan bakılmasını

Bence de pozitif İnşallah yarın güzel müjdeler yazarsınız.

Erken canım benimde 795 çıktı 11.gün keseyi görmeden bişi diyemiyorlar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinnnnnn

Erken canım benimde 795 çıktı 11.gün keseyi görmeden bişi diyemiyorlar hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinnnnnn
Sağol canım benim aminnnnnnn ayyy sevinemiyorum şoklar içerisindeyim korkuyorum allahım sağlıkla nasip eylesin ben çarşamba tekrar aldırcam kan bi sorun olmaz dimi birde memlekete gitcez 10 gün o süreçte farklı farklı hastanelerde vermem lazım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…