Aminnn Canımm benimm Çok AminnnAmin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza bebişimizi
Aynen benim ne kasık ağrım ne bel ağrım ne de bulantım oluyor yani bu süreci çok şükür belirtisiz atlatıyorum
İnşallah bizimkiside normal bi durumdur o zman
Bulantı tiksinme vs öle şeylerde yoknasıl hamişiz biz ya kocişime naz bile yapamıyorum ben hiç böle
Merhaba 5. Hafta transferden kaç gün sonra olmuştu sizin acabaBenim 5.haftada normal kadın doğumcu karından bakmıştı 7.haftada kalp atışını tüp bebek doktorum alttan baktı
Benimkiler ikizgüzel fikiiir
ikiz anneleri bekleniyorsunuzz ( allah kolaylık versin şimdiden)
Hamile olmasanızda çıkan çizgi testin çalışıp çalışmadığını gösteren.inşallah olacak Allah'ın izniyle. Burada herkes herkes için dua ediyorReferans kısmı nedir tam anlayamadım? Yaa çok ümitleniyorum zaten gebelik tutuyorda işte dewamda olur inşallah
Evet Nur hoca yanında genel cerrahla birlikte girdi ameliyataAmeliyatı yapan da Nur doktor muydu
Karşılaşmış olabilirizAa siz de Göztepe Medical Park ta tedavi görüyorsunuz. Ben de Aynur Hocanın hastasıyım .
EvetKarşılaşmış olabiliriz
Benim alttan baktıktan sonra hep kanama geliyor iki defa oldu ikisinde de aynıBenim 5.haftada normal kadın doğumcu karından bakmıştı 7.haftada kalp atışını tüp bebek doktorum alttan baktı
Benimde ikiz gibi ama birinden şüpheliyiz biraz geriden geliyor :)Benimkiler ikiz
Transferden 20 gün sonrasıydıMerhaba 5. Hafta transferden kaç gün sonra olmuştu sizin acaba
Evet bende anlayamadım sonuçta 7.haftalarda karından gözüküyomuş artık ama onlar önemsemiyolar sanırım alttan bakılmasınıBenim alttan baktıktan sonra hep kanama geliyor iki defa oldu ikisinde de aynınormalden bakılabiliyorsa niye illa alttan bakıyolar anlamış değilim
Bilemedim bugünde kapalı nöbetci eczane bulmam gerek… eğer yolum düşerse alır yaparım tekrar, Yarın zaten kan vereceğim bilemedim…çok heyecanlıyım benim bu 2. transferim.. 1. De pozitif gördüm ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.. hayırlısı olsun cümlemizin adına Eki Görüntüle 3298856
Erken canım benimde 795 çıktı 11.gün keseyi görmeden bişi diyemiyorlarHanımlar tekrar merhaba bugün benim 11. Gün sabah kaset test yapmıştım dayanamayıp kan verdim ve beta 740 çıktı2 tane transfer olmuştum tam olarak ikisimi tutmuş oluyor?? Yoksa henüz birşey demek için yokmu erken
Sağol canım benim aminnnnnnnErken canım benimde 795 çıktı 11.gün keseyi görmeden bişi diyemiyorlarhayırlı olsun sağlıkla ilerlesinnnnnn
Hanımlar tekrar merhaba bugün benim 11. Gün sabah kaset test yapmıştım dayanamayıp kan verdim ve beta 740 çıktı2 tane transfer olmuştum tam olarak ikisimi tutmuş oluyor?? Yoksa henüz birşey demek için yokmu erken
Allah razı olsun hanımlar inanın şuan korkuyorum sevinmeye hep iyi düşünüyorum tabi rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı rabbim sizlerede nasip etsin sağlıkla kese ve kalp atışını duymak nasip olsunHayırlı olsun Allah tamamına erdirsinUltrasonda anlaşılacak kaç bebiş olduğu
Anladım teşekkür ederimEvet Nur hoca yanında genel cerrahla birlikte girdi ameliyata