- 19 Ağustos 2022
- 107
- 164
- 31
Allah razı olsun hanımlar inanın şuan korkuyorum sevinmeye hep iyi düşünüyorum tabi rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı rabbim sizlerede nasip etsin sağlıkla kese ve kalp atışını duymak nasip olsun
Hayır canım rahime herhangibir işlem yapılmadıAminnn Canımm benimm Çok AminnnBulantıya pek takılma bence muhtemelen erken süreçteki bulantılar ilaçlardan çünkü ilaçlar fazla arkadaşım ben bile günde sadece 4 estrofem var prednol ecoprin omega 3 düşüN daha da var bulantı olmayanda çok hamiş var olanda çok hamiş var arkadaşım
Bendede kasık ağrısı olmuyor rahim rahat demekki benim araştırmalarım bunu gösteriyor konuştum arkadaşlar böyle söylüyor
Rahime işlem yapılmışmıydı arkadaşımm çizik atma histeroskopi gibi
Bu arada kasık ağrısız çok hamiş varmış kasık ağrılı da hamiş varmış
Göğüs hassasiyeti desen bendede yok ay ağrısın diorum yok ama göğüs hassasiyeti de olmak durumunda değilmiş araştırdım olmayan da çok hamiş Olanda çok hamiş var arkadaşımm belirtiler her zaman kesin kanıt olmuyor hiç belirtisiz hamişliğini sürdüren anneler var düşün
Bizi zaten çok bilgi yoruyor bilmesek daha stressiz geçicek arkadaşımm İNŞALLAH sağlıkla bebişleri kucaklarız
Benimde aynısı birini erkenden görüp kalp atışını duyduk diğer kese boş dediler.Birkaç gün sonra diğerinde de minicik bebek görüp kalp atışını ekranda gördük diğeri biraz daha büyümüştü.Tekrar birkaç gün sonra başka hastaneye gittim diğer kesede yine bir şey yok dediler vücut kendi atar ara ara kanama olabilir korkma dediler şaşkınım nasıl ilerleyecek bilmiyorumBenimde ikiz gibi ama birinden şüpheliyiz biraz geriden geliyor :)
Anladım canımm MAŞALLAH diyelim sorunsuz geçir hamileliğini arkadaşımmHayır canım rahime herhangibir işlem yapılmadı
Bizim sorunumuz zaten eşimden kaynaklıydı
Ben en başından beri hiç belirti aramadım ztane çok şükür beni rahatsız eden birşey olmadı vücudumda
Sadece ilk pozitif değerimizi gördüğümüz günlerde göğüs hassasiyeti yaşadım o da 1 2 gün sürdü
Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenimde aynısı birini erkenden görüp kalp atışını duyduk diğer kese boş dediler.Birkaç gün sonra diğerinde de minicik bebek görüp kalp atışını ekranda gördük diğeri biraz daha büyümüştü.Tekrar birkaç gün sonra başka hastaneye gittim diğer kesede yine bir şey yok dediler vücut kendi atar ara ara kanama olabilir korkma dediler şaşkınım nasıl ilerleyecek bilmiyorumbende gördüm minik bebişi ama sanırım büyüyüp gelişemedi ve kayboldu anca böyle olabilir diyorum kendi kendime
Sonrası kanama olunca insan korkuyor bişi mi oldu acaba diyeEvet bende anlayamadım sonuçta 7.haftalarda karından gözüküyomuş artık ama onlar önemsemiyolar sanırım alttan bakılmasını
Amin inşallah bu hafta yine gideceğim bakalım var mı yok mı belli olur artık hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizinRabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahDr düşer diyor benimki de her hafta daha büyük çıkıyor fark 4 güne kadar düştü bakalım hangisi kazanacak doktor mu bizim küçük mercimek mi :)
Benimde bitmeyen lekelenmem var kahverengiSonrası kanama olunca insan korkuyor bişi mi oldu acaba diye
Aminnn amin çok çok aminBenimde bitmeyen lekelenmem var kahverengiher şeye doğal olarak o kadar korkuyoruz ki valla canımıza yazık bi yerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Tek de olsa çift de olsa hep bizdenAmin inşallah bu hafta yine gideceğim bakalım var mı yok mı belli olur artık hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin
Nasibi varsa doğar tevekkül etmek en güzeli sanırımAminnn amin çok çok aminherseye çok korkuyoruz ama herkese göre bu korkular da bu sıkıntılar da o kadar normal ki
Benım de 2 kese gorundu sonrakınde yıne kucuktu bu sefer hic görünmedı:)Benimde aynısı birini erkenden görüp kalp atışını duyduk diğer kese boş dediler.Birkaç gün sonra diğerinde de minicik bebek görüp kalp atışını ekranda gördük diğeri biraz daha büyümüştü.Tekrar birkaç gün sonra başka hastaneye gittim diğer kesede yine bir şey yok dediler vücut kendi atar ara ara kanama olabilir korkma dediler şaşkınım nasıl ilerleyecek bilmiyorumbende gördüm minik bebişi ama sanırım büyüyüp gelişemedi ve kayboldu anca böyle olabilir diyorum kendi kendime
Canım ben bazen hamile olduğumu unutuyorumAnladım canımm MAŞALLAH diyelim sorunsuz geçir hamileliğini arkadaşımmben de aksi gibi belirti omayınca hep taktım kasık ağrısı benim sadece regli günü oldu ve doktor duphaston die hap verdi İstirahat ettim geçti bidahada olmadı Aman aman canımm Ama ben çok takıp araştırıyorum Daha önce kayıplarım olmuştu biitti gitti gerçi
ayy kasık ağrısı olmadan da olurmu felan die ama oluyormuş kaç kişinin ağrısız geçmiş Şaşırdım hatta ama ağrısız gebelerde annelerde çokmuş
keseyi Çok ŞÜKÜR bende gördüm hatta bu Hafta Nasipse kalp atışı için gidicem İNŞALLAH İsteyen herkes sende bende iyi haberlerle döneriz arkadaşımm
Aminnn canımm Çok AminnnCanım ben bazen hamile olduğumu unutuyorumbelirtiler ara ara oluyor ama kısa sürüyor. Onun dışında normal hayatım nasılsa öyleyim şuan resmen. Tabi bu ara ara tedirgin etmiyor değil ama tadını çıkarıyorum şuan açıkçası bakalım salı günü başka doktorda kalp atışını duymuştum şimdide salı günü tüp bebek doktoruma gideceğim. 7+4 şuan bakalım. Herkes mide bulantıları uyku hali yorgunluk deyince ne bileyim bi tuhaf oluyor insan ama yine de bebişler sağlıklı olsun da belirti olmayıversin daha iyi Rabbim bebişlerimizi korusun güzel haberlerle bizleri buralarda buluştursun Allah’ım sen koru.
Amin amin aminAminnn canımm Çok AminnnBelirtiler herkeste farklı aslında netten bakınca hep genel şeyler yazıyor çoğu insan bakmıor internete aslında mide bulantısı bende çok hafif ama oda ilaçlardan arkadaşımm prednol çok tadsız bişey o etkiliyor gibi
Kasık ağrım olmuyor beni rahatsız etmiyor yok yani
Göğüs ağrımda olmuyor arkadaşım bende anlamadım ÇOK ŞÜKÜR kEsemizi gördük İNŞALLAH bu hafta da kalp atışını da görürüm arkadaşımm