2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Amin Ben de aynı şekilde ultrason günümü bekliyorum. Pozitif düşünerek beklemeye devam.

Hayır canım rahime herhangibir işlem yapılmadı
Bizim sorunumuz zaten eşimden kaynaklıydı
Ben en başından beri hiç belirti aramadım ztane çok şükür beni rahatsız eden birşey olmadı vücudumda
Sadece ilk pozitif değerimizi gördüğümüz günlerde göğüs hassasiyeti yaşadım o da 1 2 gün sürdü

Benimde ikiz gibi ama birinden şüpheliyiz biraz geriden geliyor :)
Benimde aynısı birini erkenden görüp kalp atışını duyduk diğer kese boş dediler.Birkaç gün sonra diğerinde de minicik bebek görüp kalp atışını ekranda gördük diğeri biraz daha büyümüştü.Tekrar birkaç gün sonra başka hastaneye gittim diğer kesede yine bir şey yok dediler vücut kendi atar ara ara kanama olabilir korkma dediler şaşkınım nasıl ilerleyecek bilmiyorum bende gördüm minik bebişi ama sanırım büyüyüp gelişemedi ve kayboldu anca böyle olabilir diyorum kendi kendime

Anladım canımm MAŞALLAH diyelim sorunsuz geçir hamileliğini arkadaşımm ben de aksi gibi belirti omayınca hep taktım kasık ağrısı benim sadece regli günü oldu ve doktor duphaston die hap verdi İstirahat ettim geçti bidahada olmadı Aman aman canımm Ama ben çok takıp araştırıyorum Daha önce kayıplarım olmuştu biitti gitti gerçi
ayy kasık ağrısı olmadan da olurmu felan die ama oluyormuş kaç kişinin ağrısız geçmiş Şaşırdım hatta ama ağrısız gebelerde annelerde çokmuş
keseyi Çok ŞÜKÜR bende gördüm hatta bu Hafta Nasipse kalp atışı için gidicem İNŞALLAH İsteyen herkes sende bende iyi haberlerle döneriz arkadaşımm

Rabbim Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Dr düşer diyor benimki de her hafta daha büyük çıkıyor fark 4 güne kadar düştü bakalım hangisi kazanacak doktor mu bizim küçük mercimek mi :)

Selam kizlar Rabbim herkesin macerasını mutlu sonuclandirsin ben de yarın kan vereceğim inşallah idrarda çıktı çok şükür ama yine de bı stres var kalçadan vurdurdugum progestanlar alerji yaptı yanlarım kasintidan duramıyorum iğne değiştirdi doktorum öyle bı meşakkat işte sonu güzel bitsin de

Amin inşallah bu hafta yine gideceğim bakalım var mı yok mı belli olur artık hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin

Sonrası kanama olunca insan korkuyor bişi mi oldu acaba diye
Benimde bitmeyen lekelenmem var kahverengi her şeye doğal olarak o kadar korkuyoruz ki valla canımıza yazık bi yerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Benimde bitmeyen lekelenmem var kahverengi her şeye doğal olarak o kadar korkuyoruz ki valla canımıza yazık bi yerde inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Aminnn amin çok çok amin herseye çok korkuyoruz ama herkese göre bu korkular da bu sıkıntılar da o kadar normal ki

3. Gün embriyosu taze transfer bugün 9. Gün 13 çıktı değerim . Doktor güzel dedi asıl kan günüm çarşamba. Böyle öğrenen oldu mu

Benım de 2 kese gorundu sonrakınde yıne kucuktu bu sefer hic görünmedı:)

Kızlar karnınız sıstı mı azcık 8+2 şiştim ben azcık

Kızlar kalp atışına giderken doktorunuza jest anlamında bişey götürdünüz mü hediye, çiçek, çikolata vs.

Benimde internet hesabına göre 6 hafta 3 günlük çok mide bulantılarım oluyor göğsüm bir şiş hissediyorum bir inmiş ama aşırı midem bulanıyor

Canım ben bazen hamile olduğumu unutuyorum belirtiler ara ara oluyor ama kısa sürüyor. Onun dışında normal hayatım nasılsa öyleyim şuan resmen. Tabi bu ara ara tedirgin etmiyor değil ama tadını çıkarıyorum şuan açıkçası bakalım salı günü başka doktorda kalp atışını duymuştum şimdide salı günü tüp bebek doktoruma gideceğim. 7+4 şuan bakalım. Herkes mide bulantıları uyku hali yorgunluk deyince ne bileyim bi tuhaf oluyor insan ama yine de bebişler sağlıklı olsun da belirti olmayıversin daha iyi Rabbim bebişlerimizi korusun güzel haberlerle bizleri buralarda buluştursun Allah’ım sen koru.

Aminnn canımm Çok Aminnn Belirtiler herkeste farklı aslında netten bakınca hep genel şeyler yazıyor çoğu insan bakmıor internete aslında mide bulantısı bende çok hafif ama oda ilaçlardan arkadaşımm prednol çok tadsız bişey o etkiliyor gibi
Kasık ağrım olmuyor beni rahatsız etmiyor yok yani
Göğüs ağrımda olmuyor arkadaşım bende anlamadım ÇOK ŞÜKÜR kEsemizi gördük İNŞALLAH bu hafta da kalp atışını da görürüm arkadaşımm

Amin amin amin Hormonal adaptasyon diye bir durum varmış sanırım hemen adapte olan bir vücudumuz var tam belirti olcak gibi oluyor hoooop yok annemde de hiç belirti olmamış ablamda da olmamış genetik olarak böyle bişi mümkün mü bilmiyorum ama hayırlısı ya belirti olmamasını tercih ediyorum tabi sağlıklı bebişimiz olsun o yeter gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…