2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

İnşallah canım benimde perşembe buradaki doktora kontrolüm var. Pazartesi tüp bebek doktoruma son randevum var. Benim de 1 kesenin yanında az bir kanama alanı vardı. Allah yardımcımız olsun
Ne zaman kadın doğuma gittiniz tüp bebek doktorundan hariç bende gitmek istiyorumda bu haftalarda kan sayımı falan yapılması gerekiyormuş tüp bebek doktorları onu takip etmiyorlar

Herkese merhaba ,uzun zamandır burada yazılanları okuyorum ve çok şey öğrendim sizlerden,İyi ki varsınız. Ben de yaşadıklarımı belki birinin işine yarar diye paylaşmak istedim.44 yaşındayım, iki yıldır tüp bebek sürecindeyiz. İlk denememiz de 22 yumurta toplandı ama opudan sonra iç kanama geçirdim. Üç gün hastanede yattım . Bu olaydan sonra korktuk ve bir yıl ara verdik. 43 te tekrar denemeye karar verdik aynı Dr a gittik.polip var dedi önce polip ameliyatı oldum.5 embriyonun genetiğe gitmişti ve sonuç kötü gelmişti. Kalan ikiyi hemen transfer edelim dedi dr ama güvenimiz kalmamıştı kendisine.Doktor değiştirdik. Yeni doktorumuz önce hsg çekelim dedi ve iki tüpte de genişleme çıktı.once yumurta toplayalım sonra Laporoskopi yapalım dedi dr hidrosalpenks olmadığından emin olalim varsa kapatalım tüpleri. İyi ki olmuşum ameliyatı iki tüp de kapatıldı hidrosalpenks yüzünden. Bu ara 15 yumurta toplandı 6 embriyo gelişti pgt den 1 tane normal çıktı. Laparoskopi sonrası transfer oldu 17 Ağustos da yani daha çok yeni. Ve bı transferin 8. Günü 70.80 hcg ile pozitif sonuç aldık. İkinci testimiz 3 gün sonra oldu hcg 370 geldi çok şükür. Dr artık kan vermene gerek yok 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Şimdi onu bekliyoruz çok şükür. Rabbim isteyen bütün kadınlara sağlıklı bebekler nasip etsin. İyi ki varsınız kız kardeşler. 🥰🥰🥰
Doktorunuz kim

Ne zaman kadın doğuma gittiniz tüp bebek doktorundan hariç bende gitmek istiyorumda bu haftalarda kan sayımı falan yapılması gerekiyormuş tüp bebek doktorları onu takip etmiyorlar
Ben mecbur olduğum için özel hastanedeki doktora ilaç yazdırmak için gidiyorum. Gidince de muayene ediyor. Sağlık ocağı yapıyor canım iletişime geçince çağırıyor ebe banada ver dedi ama pazartesi günü vericem

Hanımlar merhaba 30.08. De 5. gün Embriyosu transfer oldum bugün 11. Günüm yarın kan tahlili yaptırcam inşallah öncesinden kaset testi yapayım dedim ama sanırım kaset bozuk çıktı yardımcı olursanız sevinirim 🥹🥹
24727060-589D-4C42-8010-53540C91B871.jpeg

Kızlar kontrolünüzü Dr alttan mı yapıyor normal mi kese ve kalp atışı için
Keseyi gormek icin alttan bakti tup bebek dr.um alet lekelenme olmusdu hep cok korkmusdum ama dr umursamamisti .. kalp atisi icinde burdan bi dr gittim 6+2de karindan duyduk cok sukur.

Biz doktorun çok önemli olduğunu yaşayarak öğrendik. Eğer ilk doktorla devam etseydik hsg istemedigi için tüplerde hidrosalpenks olduğunu öğreneneyecektik. Bu şekilde transfer yapıldığı için pgt yapılmış sağlıklı ebriyolar bile tutunamayacakti. Maddi manevi yıpranmış halde de bu iş olmuyor deyip vazgeçecektik. Kaç insan böyle şeyler kimbilir çok üzücü.

Canım büyük ihtimal pozitif ama bence net olsun diye bitane daha yap
Bilemedim bugünde kapalı nöbetci eczane bulmam gerek… eğer yolum düşerse alır yaparım tekrar, Yarın zaten kan vereceğim bilemedim… 🥲🥲🥲 çok heyecanlıyım benim bu 2. transferim.. 1. De pozitif gördüm ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.. hayırlısı olsun cümlemizin adına 🥹🥹🥹🥹
4087B6EE-94B4-4A61-BB3F-C71A71E03850.jpeg

Biz doktorun çok önemli olduğunu yaşayarak öğrendik. Eğer ilk doktorla devam etseydik hsg istemedigi için tüplerde hidrosalpenks olduğunu öğreneneyecektik. Bu şekilde transfer yapıldığı için pgt yapılmış sağlıklı ebriyolar bile tutunamayacakti. Maddi manevi yıpranmış halde de bu iş olmuyor deyip vazgeçecektik. Kaç insan böyle şeyler kimbilir çok üzücü.
Ameliyatı yapan da Nur doktor muydu

Bilemedim bugünde kapalı nöbetci eczane bulmam gerek… eğer yolum düşerse alır yaparım tekrar, Yarın zaten kan vereceğim bilemedim… 🥲🥲🥲 çok heyecanlıyım benim bu 2. transferim.. 1. De pozitif gördüm ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.. hayırlısı olsun cümlemizin adına 🥹🥹🥹🥹Eki Görüntüle 3298856
Canım bence tutmuş hayırlı olsun hakkında muhakkak haber ett❤️

Canım bence tutmuş hayırlı olsun hakkında muhakkak haber ett❤️
Allah razı olsun canım herşey kanda çıkacak bakalım iyi düşünelim iyi olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim gibi süreçten geçen tüm Müslüman kardeşlerimin emeklerini boşa çıkarmasın 🥹❤️🥰

Bilemedim bugünde kapalı nöbetci eczane bulmam gerek… eğer yolum düşerse alır yaparım tekrar, Yarın zaten kan vereceğim bilemedim… 🥲🥲🥲 çok heyecanlıyım benim bu 2. transferim.. 1. De pozitif gördüm ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.. hayırlısı olsun cümlemizin adına 🥹🥹🥹🥹Eki Görüntüle 3298856
Valla bozuk değil bence sadece test bölümü referans kısmına yakın.ikisi de aynı yerde çizgi olmuş.bence gayet net hamilelik 🧿🙏

Hayır benm ne bir ağrım ne de başka belirtim var sadece arada yatakta aniden dönünce batma gibi çok hafif ağrı oluyo ve hemen geçiyor. Mide bulantım falan da yok çok şükür ama tabi bu belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş
Canımm İNŞALLAH sağlıkla kucana alırsın bebişini Çok Aminnn🙏🦋🐬
Birşey sorucam bendede pek kasık ağrısı olmuyor araştırdım olmayabiliyormuş sendede yok sanırım değil mi P pelinn arkadaşımjzdada yoktu sanırım İNŞALLAH hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişleri 🙏🦋🐬

Canımm İNŞALLAH sağlıkla kucana alırsın bebişini Çok Aminnn🙏🦋🐬
Birşey sorucam bendede pek kasık ağrısı olmuyor araştırdım olmayabiliyormuş sendede yok sanırım değil mi P pelinn arkadaşımjzdada yoktu sanırım İNŞALLAH hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişleri 🙏🦋🐬
Amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza bebişimizi ☺️
Aynen benim ne kasık ağrım ne bel ağrım ne de bulantım oluyor yani bu süreci çok şükür belirtisiz atlatıyorum 😂
İnşallah bizimkiside normal bi durumdur o zman 😂
Bulantı tiksinme vs öle şeylerde yok 😂 nasıl hamişiz biz ya kocişime naz bile yapamıyorum ben hiç böle 🤪😂😂😂

X