2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok iyi değerin benm de 12. Günde 450ydi değerim
Keseyi gördük kalp atışı için gün sayıyorum
Yaa tebrik ederim inşallah bnde bir an önce görürüm peki kasık ağrılarınız oldu mu benim birkaç gündür alt karnım ağrıyo saniyelik vuruyo daha doğrusu

Sen oncekinde tam zamaninda transfer olmussun o zaman yumurtlama donemine gore benim biraz gec oldu transferim. Internetteki hesaplama sitelerindede degisik cikiyo canim ya benimde kafam karisiyodu du bakalim persembe ne cikcak kontrolum var heyecanla bekliyorum insaAllah kanama alanim kuculmustur minigim riski atlatmistir

Yaa tebrik ederim inşallah bnde bir an önce görürüm peki kasık ağrılarınız oldu mu benim birkaç gündür alt karnım ağrıyo saniyelik vuruyo daha doğrusu
Hayır benm ne bir ağrım ne de başka belirtim var sadece arada yatakta aniden dönünce batma gibi çok hafif ağrı oluyo ve hemen geçiyor. Mide bulantım falan da yok çok şükür ama tabi bu belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş

Bu 2 li 3 lü testleri nifty leri napcaz yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert yaptırcak mısınız kızlar?

Bu 2 li 3 lü testleri nifty leri napcaz yaptırsan bi dert yaptırmasan bi dert yaptırcak mısınız kızlar?
Bugün embriyoloğum ile konuştum muhakkak yaptır nipt testi dedi.2 li tarama yaptırmaya gerek kalmıyormuş.10 haftalıkken kan veriyormuşuz.ben yaptıracağım

Beni doktorumda son adete göre sayılıyo dedi

Bugün embriyoloğum ile konuştum muhakkak yaptır nipt testi dedi.2 li tarama yaptırmaya gerek kalmıyormuş.10 haftalıkken kan veriyormuşuz.ben yaptıracağım
Bu dediğiniz test fetal dna testi dimi taramalara gerek kalmayı sanırım bunu yaptırınca

Ben aldırmıcam ondan yaptırasım yok ama kafamda kalıyor cok zor ya bu durum

Ben aldırmıcam ondan yaptırasım yok ama kafamda kalıyor cok zor ya bu durum
Bir çok dna farklılıklarına bakılıyor sadece canlı doğum olan down sendromu.ben de eğer down sendrom olursa aldırmam ancak diğerleri zaten sonu ölüm olduğu için anneyi riske atmamak adına önlem almak için iyiymiş. Allah'ım herkese hem sağlıklı gebelik hem de evlat nasip etsin

Hic bunu bilmiodum oyh ne zor ısler aminnn

İnşallah canım benimde perşembe buradaki doktora kontrolüm var. Pazartesi tüp bebek doktoruma son randevum var. Benim de 1 kesenin yanında az bir kanama alanı vardı. Allah yardımcımız olsun

Canım o zaman çift çizgiyi gören herkes bir kadın doğumdan randevu mu almalı?
kalp atışına kadar takip ediyorlar ama sadece takip ediyorlar :) tabi doktora göre değişebilir bide benim şehirdısında olduğu için çift çizgi sonrası direkt gittim Kadın doğuma kalp atışına kadar beraber ilerledik

Evet doğru ilaçlardanda olabiliyormuş ağrılar ama yinede korkutuyor pazartesi günü değerimi yükselmiş görünce rahatlıcam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…