2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar 5. 6. Haftalarda tam kan sayımı ve idrar testi yapılıyormuş benim tüp bebek bölümü yapmadı acaba bi kadın doğumluya randevu olup baktırmak gerekirmi
Benim kadin dogum doktorum yapti hepsini gebelik tiroidi cikdi hemen ilaca baslamalisin dedi dahiliyeye gorundum ilac verildi genelde kalp atisiyla istiyolarmis o testleri

Hayırlı olsun 10 gun sonra neden tekrar cagırdı. Ben de 14 agustosta transfer olmustum ama doktorum ama on gun sonra gel demedi 3 hafta sonra gel dedı

Benim kadin dogum doktorum yapti hepsini gebelik tiroidi cikdi hemen ilaca baslamalisin dedi dahiliyeye gorundum ilac verildi genelde kalp atisiyla istiyolarmis o testleri
Siz ne zaman kadın doğuma görünmeye başladınız ben de Suan 6 haftalık bende bir kadın doğumcuya başalasammı gözükmeye

Hayırlı olsun 10 gun sonra neden tekrar cagırdı. Ben de 14 agustosta transfer olmustum ama doktorum ama on gun sonra gel demedi 3 hafta sonra gel dedı
Benide 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için dedi siz kalbi de mi duydunuz yoksaaa

Kızlar bir şey sorucam bu estrofem kalp atışını duyunca mı bırakılıyor yoksa devam mı? Bi de kalp atışından ne kadar sonra kadın doğumcu bulup gitmek gerekiyo tekrar? Tüp bebek doktoruna kalp atışından sonra gidilmiyo gittiğim yerde çünkü

Sağlıklı ilerliyor canım hayırlı olsun

Kızlar yazdıklarınızı okudum da keseden sonra tüp bebek doktorum tetkik kağıdı verdi istediğin bi hastanede yaptırırsın bu testleri dedi bende çalıştığım hastanede yaptırdım kalp atışına giderken götürecem sonuçları. Bazı tüp bebek yapan yerler istiyor bazıları istememiş anladığım kadarıyla.

Her gün yeni bir şey öğreniyoruz

Kızlaar herkese merhaba . Umarım herşey yolundadır
Biz yarın tam 9 haftalık oluyoruz Allahın izniyle
Pozitif haber alıp listeye eklemediklerim varsa isimlerinizi yaşlarınızı ve transfer tarihlerinizi bekliyorummm
İkizleri olana çift hamiş ikonu koysak güzel olur mu acaba ikiz anneleri özellikle merak ettiklerini birbirlerini etiketleyerek sorarlar. Not: benim daha belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…