- 20 Şubat 2022
- 4.651
- 2.864
Benim kadin dogum doktorum yapti hepsini gebelik tiroidi cikdi hemen ilaca baslamalisin dedi dahiliyeye gorundum ilac verildi genelde kalp atisiyla istiyolarmis o testleriKızlar 5. 6. Haftalarda tam kan sayımı ve idrar testi yapılıyormuş benim tüp bebek bölümü yapmadı acaba bi kadın doğumluya randevu olup baktırmak gerekirmi
Hayırlı olsunKızlar 15 Ağustos da transfer olmuştum bende çok şükür keseyi gördüm yolk sac oluşmus dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalom sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yoll sac varsa bebekde vardır değilmi
Siz ne zaman kadın doğuma görünmeye başladınız ben de Suan 6 haftalık bende bir kadın doğumcuya başalasammı gözükmeyeBenim kadin dogum doktorum yapti hepsini gebelik tiroidi cikdi hemen ilaca baslamalisin dedi dahiliyeye gorundum ilac verildi genelde kalp atisiyla istiyolarmis o testleri
Benide 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için dediHayırlı olsun10 gun sonra neden tekrar cagırdı. Ben de 14 agustosta transfer olmustum ama doktorum ama on gun sonra gel demedi 3 hafta sonra gel dedı
Maşallah kuzum darısı başıma inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin6+1 de duydum canım 2 agustos 4. Gun embrıyosu 29 agustosta duydum
Sağlıklı ilerliyor canım hayırlı olsunMerhaba. Tüp bebek transferimin 10.günündeyim. 7. Günden beri idrar testi yapıyorum sadece 7. Gün biraz silik diğerleri aynı acaba değerlerim yükselmiyor mu çok endişe ediyorum. Cumartesi günü kan testi vericem o güne kadar kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Sizler test yaptıysanız nasıl çıktı acaba?
Teşekkür ederim inşallah cumartesi günü kesinleşince rahat bi nefes alıcamSağlıklı ilerliyor canım hayırlı olsun
Ben de 4 Ağustos transferiyim yarın ilk kez kalp atışı için Dr gidecem4 agustos transferiyim 31 agustosta duydum cok sukur
İnşallah rahat nefes alırsın canım hep bir sonrası için endişe bitmiyor kucağına alana kadarTeşekkür ederim inşallah cumartesi günü kesinleşince rahat bi nefes alıcam
Doğru diyorsunİnşallah rahat nefes alırsın canım hep bir sonrası için endişe bitmiyor kucağına alana kadar
Her gün yeni bir şey öğreniyoruzYolk sac kesesi bebeğin oluşumundaki ilk aşama ilk kese görüntüsünde yüzük gibi görünen ve kalp atışını duymaya gittiğinizde bebeğin büyüyüp o kesenin de küçüldüğünü göreceğiniz oluşum inşaAllah ve 6mm büyük olmaması lazım kese ilk göründüğünde…… maalesef ilk gebeliğimdeki kabusum6,5 mm idi ve küçülmedi. Bebekte bu sebeple gelişmedi. Ama boş gebelik olmadığını anlamak için de görülmesi gerekiyor bir sürü ayrıntısı var vesselam
İkizleri olana çift hamiş ikonu koysak güzel olur mu acaba ikiz anneleri özellikle merak ettiklerini birbirlerini etiketleyerek sorarlar. Not: benim daha belli değilKızlaar herkese merhaba . Umarım herşey yolundadır
Biz yarın tam 9 haftalık oluyoruz Allahın izniyle
Pozitif haber alıp listeye eklemediklerim varsa isimlerinizi yaşlarınızı ve transfer tarihlerinizi bekliyorummm
Amin inşallahMaşallah kuzum darısı başıma inşallah Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizin
Ben 6+2de gittim canim doktor 6+2sin demisdi bence git sende randevu al biSiz ne zaman kadın doğuma görünmeye başladınız ben de Suan 6 haftalık bende bir kadın doğumcuya başalasammı gözükmeye