- 29 Aralık 2016
- 518
- 342
- 37
İnşallahBana arkadaslarim yolk bebegin iyi oldugunu gosterir demislerdi. Ben bilmiyorum ama insaAllah öyledir.
Kadın doğumdan bende randevu alacağım aslında çok iyi düşünmüşsün en başta yapmak daha iyiBen bu konuda daha önceki transferlerimde çok mağduriyet yaşadığım için şöyle bir tedbir almıştım: transfer günümde hemen MHRS'den bir kadın doğum uzmanından test günüm için randevu aldım. Test günümde pozitifi görünce doktora oksapar yazdırdım. Kan pıhtılaşması olduğuna dair elimde test sonucum da vardı. Hiç ona bakmadan yazdı. Aile hekimim hiçbir ilacımı yazmamıştı.
canım benim düştü 3 e düştü değer, negtif oldu yaniCanim bnim 31 agostosta 7.5 cikti 10. Günümdu
2 eylul test gunumdu 14 kusur cikmisti o gunden beri gun asiri ken veriyorum dun 81 cikti duzenli iki kat artiyor fakat dr memnun degil saglikli degil bebegin deyip kestirip atti neredeyse basin caresine bk dedi
Yüzde 60 artış yetiyor ilk başlarda diye biliyorum bence değeriniz güzel artmış hiç modunuzu düşürmeyin.Günaydın kızlar 10. gün testim 333 çıkmıştı. Bugün 12. gün 598 çıktı. 2 katı olmamış diye çok modum düştü benim yaa2 gün sonra tekrar kan vericem.
İnşallah öyledirYüzde 60 artış yetiyor ilk başlarda diye biliyorum bence değeriniz güzel artmış hiç modunuzu düşürmeyin.
Hayirlisi olsun canim ya rabbim en kisa surede nasip eder insallh hepimizecanım benim düştü 3 e düştü değer, negtif oldu yani
anım %60 ın üzerinde senin artışın yeterliki hayırlı olsunGünaydın kızlar 10. gün testim 333 çıkmıştı. Bugün 12. gün 598 çıktı. 2 katı olmamış diye çok modum düştü benim yaa2 gün sonra tekrar kan vericem.
C
anım %60 ın üzerinde senin artışın yeterliki hayırlı olsun
Aynen %60 yeterli diyorlar sizin %80 artmış güzel maşallahGünaydın kızlar 10. gün testim 333 çıkmıştı. Bugün 12. gün 598 çıktı. 2 katı olmamış diye çok modum düştü benim yaa2 gün sonra tekrar kan vericem.
Tabiki öyle ama zaten değerin çok güzel hiç stres yapma pozitifi çağralımmmAslında şu tüp bebek işi ve daha önce yaşananlar olmasa böyle bi değerde sadece mutlu olurdum herhalde. Ama yaşananlar korkutuyor insanı. Neyse hep iyiyi çağıralım
Canım benim içini ferah tut, gayet güzel artmış rabbim devamını getirsin inşallahGünaydın kızlar 10. gün testim 333 çıkmıştı. Bugün 12. gün 598 çıktı. 2 katı olmamış diye çok modum düştü benim yaa2 gün sonra tekrar kan vericem.
Merhaba canım yoll sac ne demekKızlar 15 Ağustos da transfer olmuştum bende çok şükür keseyi gördüm yolk sac oluşmus dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalom sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yoll sac varsa bebekde vardır değilmi
Aynı gün transfer olmuşuz canım ben kanamam olunca başka bir doktora gittim oda keseyi gösterdi ama pek açıklama yapmadı kesenin içinde beyaz bir nokta gözüküyordu.13 eylülde kendi doktoruma gideceğim. Gebeliğin için kaçıncı günde olduğunu söylediler ve kaçıncı gün embriyosuydu?Kızlar 15 Ağustos da transfer olmuştum bende çok şükür keseyi gördüm yolk sac oluşmus dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalom sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yoll sac varsa bebekde vardır değilmi
SelamEvet benimki 3. Gün taze transfer
10 gün sonra canım.Kızlar kan testinden sonra ilk doktor muayenesi kaç gün sonra oluyor?