2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kalp atışını hangi hafta duydunuz kızlar ya da duyanlar hangi tarihte transfer oldu beni bilgilendirir misiniz 😇😇
8 Ağustos transfer oldum 11 eylül kalp atışı randevusu verdi ama ben ayın 5 i salı günü maşaAllah kalp atışı duydum biiznillah. Reglime göre 6+6 ama ultrasona göre 6+3 (o değişebiliyor çok önemseme dedi doktor) oluyor ♥️ Süreç aşağı yukarı bu aralıkta ama 🌺 Elhamdulillahi Rabbil alemin 🌺

Merhaba canım yoll sac ne demek
Embriyo gelişiminde önemli bir yapı plasenta görevini yapmaya başlayana kadar sıvı taşıyormuş embriyoya ilk kan hücrelerinin yapıldıgı yapıymış internette öyle yazıyor yani yolk sac var sa boş gebelik değildir diyorlardı bede çok bilmiyorum doktor bakınca çok güzel yolk sac da oluşmus dedi

Aynı gün transfer olmuşuz canım ben kanamam olunca başka bir doktora gittim oda keseyi gösterdi ama pek açıklama yapmadı kesenin içinde beyaz bir nokta gözüküyordu.13 eylülde kendi doktoruma gideceğim. Gebeliğin için kaçıncı günde olduğunu söylediler ve kaçıncı gün embriyosuydu?
5. Gün embriyosu da nete göre 6 haftalık suan ama o an sormayı unuttum kağıt bitti ölçtü falan hemşirelere kese boyutunu söylüyordu anlayamadım

11 Ağustosta transfer oldu. Kese ve kalp atışını 5 Eylül'de gördük şükürler olsun. Aslında 12 Eylül'de gidecektik bunlar için ama 5 inde gece kanamam olunca acele ettik gittik ve kendini gösterdi bebiş 😍 Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
Burda yazılan hangi cümleyi okusam ya maşallah ya inşallah diyorum. Allah'ım edilen bütün duaları kabul etsin 🤲

Embriyo gelişiminde önemli bir yapı plasenta görevini yapmaya başlayana kadar sıvı taşıyormuş embriyoya ilk kan hücrelerinin yapıldıgı yapıymış internette öyle yazıyor yani yolk sac var sa boş gebelik değildir diyorlardı bede çok bilmiyorum doktor bakınca çok güzel yolk sac da oluşmus dedi
Yol kesesi gibi bişey o zaman herhalde

8 Ağustos transfer oldum 11 eylül kalp atışı randevusu verdi ama ben ayın 5 i salı günü maşaAllah kalp atışı duydum biiznillah. Reglime göre 6+6 ama ultrasona göre 6+3 (o değişebiliyor çok önemseme dedi doktor) oluyor ♥️ Süreç aşağı yukarı bu aralıkta ama 🌺 Elhamdulillahi Rabbil alemin 🌺
Benim hesaplarıma göre de tutmuyor kese için gittiğimde 4 hafta bir kaç günlük dedi hatırlamıyorum benim hesabıma göre 5 hafta bir kaç günlük olmazı gerekiyordu. Haftasonu kontrole gittiğimde bende duyarım Allah’ın izniyle inşallah çok heyecan yaptım.

11 Ağustosta transfer oldu. Kese ve kalp atışını 5 Eylül'de gördük şükürler olsun. Aslında 12 Eylül'de gidecektik bunlar için ama 5 inde gece kanamam olunca acele ettik gittik ve kendini gösterdi bebiş 😍 Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin.
Burda yazılan hangi cümleyi okusam ya maşallah ya inşallah diyorum. Allah'ım edilen bütün duaları kabul etsin 🤲
Amin canım benim inşallah haftasonu bende duyarım kalp atışını herşey sağlıkla ilerler. Herkese bolca maşallah ve dua gönderiyorum. Allah hayırla sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. 🤲🤲

Benim hesaplarıma göre de tutmuyor kese için gittiğimde 4 hafta bir kaç günlük dedi hatırlamıyorum benim hesabıma göre 5 hafta bir kaç günlük olmazı gerekiyordu. Haftasonu kontrole gittiğimde bende duyarım Allah’ın izniyle inşallah çok heyecan yaptım.
Bazen gelişiminde bir kaç gün değişiklikler olabiliyor hızlı veya yavaş gidebiliyor o zamanla toparlıyormuş çok aşırı fark olmadığı sürece yani mesela 8 haftalık olması gerek 4 haftalık görünüyor gibi Allah korusun 🤲 Rabbim hepimize ilk önce sabır versin 🤭 sonra da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin 🤲

5. Gün embriyosu da nete göre 6 haftalık suan ama o an sormayı unuttum kağıt bitti ölçtü falan hemşirelere kese boyutunu söylüyordu anlayamadım
Ahh bende öyle sormayı unuttum bugün tam 6 haftalık oldu diye hesaplıyorum nete göre 😊 neyse haftaya öğreniriz inşallah bakalım

Yol kesesi gibi bişey o zaman herhalde
Yolk sac kesesi bebeğin oluşumundaki ilk aşama ilk kese görüntüsünde yüzük gibi görünen ve kalp atışını duymaya gittiğinizde bebeğin büyüyüp o kesenin de küçüldüğünü göreceğiniz oluşum inşaAllah ve 6mm büyük olmaması lazım kese ilk göründüğünde…… maalesef ilk gebeliğimdeki kabusum 😕 6,5 mm idi ve küçülmedi. Bebekte bu sebeple gelişmedi. Ama boş gebelik olmadığını anlamak için de görülmesi gerekiyor 🤣 bir sürü ayrıntısı var vesselam 🤭

Kızlar 5. 6. Haftalarda tam kan sayımı ve idrar testi yapılıyormuş benim tüp bebek bölümü yapmadı acaba bi kadın doğumluya randevu olup baktırmak gerekirmi
Tüp bebek bölümü yapmıyor artık onları kadın dogumcun yapacak idrar kültürü tam kan b12 d vit vs hepsi yapılıyor

X