2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar selamlar bayadır buralarda yoktum bende sürecin zor olan kısmını atlatmış bulunmaktayım çok şükür yumurtalar toplandı 3. Güne ulaşıldı simdide 5. Günü bekliyoruz sonra dondurulacak doktorum 2 adet sonrası histereskopi yapacak daha sonrasında transfer zamanını belirleyeceğiz inşallah simdilik elhamdülillah güzel gidiyoruz sonuda güzel bitsin inşallah 🤲🏻 Rabbim isteyen dileyen bu yolda ilerleyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşaAllah 🤲🏻♥️

B

Ben 6+5 görünüyorum tüp Bebek Dr ye göre tüp Bebek merkezi sadece keseye kadar müsaade ediyor 🙏 sonrası başka yerde canım kendi kadın doğum Dr ilk defa gidecem.
Benim tup bebek doktorumla sorunlarim olmusdu o yuzden burda gittim testlerin falan yapilmis olur canim iyi etmissin

Merhaba herkesee benim 8. Günüm kahverengi akıntım başlamıştı pembeyle karışık daha sonrasında hissetmiştim regl olcağımı. Yerleşmedir diye umut ettim ama değilmiş. Göğüslerim şişti ilaçlardan hassastı o geçince anladım regl olcağımı bide progestan fitili kullanırken vajina girişinde genişlik ve yumuşaklık hissetmiştim bu gerçekten regl zamanı olurmuş. 3 düşükten sonra az çok belirtileri anlayabiliyordum ama yinede umut işte bugün koca bir 0 gördük.

Ayy yoookk beni niye cagırmadı ya 🥲 benimki de 5. Gün embriyosu. Ya ben doktor degıstırdım Van’dayım şuan doktordan doktora fark mı edıyor acaba?
Yaa öyle mi doktordan doktora değişiyo demekki canım ben hala tüp bebek doktorumda devam ediyorum. Belki seni 3 hafta sonra çağırma nedeni alttan değilde kalp atışını karından dinletecektir

Var malesef ben de de o sorun az önce arkadaşa da sordum onda da oluyormuş, hele bir de çalışan bir kadınım ofiste sancıdan mahvoluyorum bu gaz ve şişlik yüzünden:KK43:progrstan fitil gaz yapıyor şişkinlik yapıyor
Bende fitil ve iğneden şüphelndim böyle biley olamaz ya kusmuyorum afedersiniz böğürüyorum ve sadece hava cıkıyo cok berbat bişey gaviscon yazdırdm doktoruma 10 hftalık olana kdr kullnıcam fitili ve ipneyi 8. Hftadayiz Allahım yardimcimz olsun

Kızlar bir de acayip burun tıkanıklığım var kuru havadan dolayı. Geceleri yatamıyorum ya. Ne kullanmalıyım acaba bılgısı olan var mı???

Kızlar bir şey sorucam bu estrofem kalp atışını duyunca mı bırakılıyor yoksa devam mı? Bi de kalp atışından ne kadar sonra kadın doğumcu bulup gitmek gerekiyo tekrar? Tüp bebek doktoruna kalp atışından sonra gidilmiyo gittiğim yerde çünkü
Benim doktorum 3 ay kullanacağız dedi, progestan ise devam edip etmeyeceğine karar veririz her geldiğinde dedi

Kızlar bir de acayip burun tıkanıklığım var kuru havadan dolayı. Geceleri yatamıyorum ya. Ne kullanmalıyım acaba bılgısı olan var mı???
Burun spreyleri zararlı canım en güzeli ılık tuzlu su yap sabah akşam zedelemeden çok zorlamadan burnuna çek birde deniz suyu olan spreyler var doktoruna sor belki onu da kullanabilirsin ben tuzlu su yapıyorum

arkadaşlar değerim ilk önce 47ydi sonra 36ya düştü şimdi de 17. muhtemelen kimyasal gebelik oldu. gebeliği devam eden arkadaşlarım bebeklerine sağlıkla kavuşurlar inşallah

X