- 26 Aralık 2020
- 365
- 434
- 31
Dondurulmuş mu koyulduMerhaba kızlar bugün transferin 9. Günü test yaptırdım hcg 124 çıktı normal mi sizce. Daha önce çok fazla kimyasal yaşadığım için bi sevinemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dondurulmuş mu koyulduMerhaba kızlar bugün transferin 9. Günü test yaptırdım hcg 124 çıktı normal mi sizce. Daha önce çok fazla kimyasal yaşadığım için bi sevinemiyorum
Tup bebek yapan doktorunuzami gidiyosunuz yoksa başka doktorami biz bugun 7+2 olduk cok sukurBen de 4 Ağustos transferiyim yarın ilk kez kalp atışı için Dr gidecem
Evet dondurulmuş 5. Gün embriyosuDondurulmuş mu koyuldu
Ben 6+5 görünüyorum tüp Bebek Dr ye göre tüp Bebek merkezi sadece keseye kadar müsaade ediyor sonrası başka yerde canım kendi kadın doğum Dr ilk defa gidecem.Tup bebek yapan doktorunuzami gidiyosunuz yoksa başka doktorami biz bugun 7+2 olduk cok sukur
Benim tup bebek doktorumla sorunlarim olmusdu o yuzden burda gittim testlerin falan yapilmis olur canim iyi etmissinB
Ben 6+5 görünüyorum tüp Bebek Dr ye göre tüp Bebek merkezi sadece keseye kadar müsaade ediyor sonrası başka yerde canım kendi kadın doğum Dr ilk defa gidecem.
güzel fikiiirİkizleri olana çift hamiş ikonu koysak güzel olur mu acaba ikiz anneleri özellikle merak ettiklerini birbirlerini etiketleyerek sorarlar. Not: benim daha belli değil
Ayy yoookk beni niye cagırmadı ya benimki de 5. Gün embriyosu. Ya ben doktor degıstırdım Van’dayım şuan doktordan doktora fark mı edıyor acaba?Benide 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için dedi siz kalbi de mi duydunuz yoksaaa
Yaa öyle mi doktordan doktora değişiyo demekki canım ben hala tüp bebek doktorumda devam ediyorum. Belki seni 3 hafta sonra çağırma nedeni alttan değilde kalp atışını karından dinletecektirAyy yoookk beni niye cagırmadı ya benimki de 5. Gün embriyosu. Ya ben doktor degıstırdım Van’dayım şuan doktordan doktora fark mı edıyor acaba?
Bende fitil ve iğneden şüphelndim böyle biley olamaz ya kusmuyorum afedersiniz böğürüyorum ve sadece hava cıkıyo cok berbat bişey gaviscon yazdırdm doktoruma 10 hftalık olana kdr kullnıcam fitili ve ipneyi 8. Hftadayiz Allahım yardimcimz olsunVar malesef ben de de o sorun az önce arkadaşa da sordum onda da oluyormuş, hele bir de çalışan bir kadınım ofiste sancıdan mahvoluyorum bu gaz ve şişlik yüzündenprogrstan fitil gaz yapıyor şişkinlik yapıyor
Benim ikiz canım. Bencede çok iyi fikir iyi yapmışsınızgüzel fikiiir
ikiz anneleri bekleniyorsunuzz ( allah kolaylık versin şimdiden)
Canım o zaman çift çizgiyi gören herkes bir kadın doğumdan randevu mu almalı?Tüp bebek bölümü yapmıyor artık onları kadın dogumcun yapacak idrar kültürü tam kan b12 d vit vs hepsi yapılıy
Benim doktorum 3 ay kullanacağız dedi, progestan ise devam edip etmeyeceğine karar veririz her geldiğinde dediKızlar bir şey sorucam bu estrofem kalp atışını duyunca mı bırakılıyor yoksa devam mı? Bi de kalp atışından ne kadar sonra kadın doğumcu bulup gitmek gerekiyo tekrar? Tüp bebek doktoruna kalp atışından sonra gidilmiyo gittiğim yerde çünkü
10 Ağustos transfer oldum 29. Günümde duydum şu an bebeğim 6 hafta 5 günlükmüş çok şükürKalp atışını hangi hafta duydunuz kızlar ya da duyanlar hangi tarihte transfer oldu beni bilgilendirir misiniz
Benim degüzel fikiiir
ikiz anneleri bekleniyorsunuzz ( allah kolaylık versin şimdiden)
Maşallah canım darısı başımıza10 Ağustos transfer oldum 29. Günümde duydum şu an bebeğim 6 hafta 5 günlükmüş çok şükür
Burun spreyleri zararlı canım en güzeli ılık tuzlu su yap sabah akşam zedelemeden çok zorlamadan burnuna çek birde deniz suyu olan spreyler var doktoruna sor belki onu da kullanabilirsin ben tuzlu su yapıyorumKızlar bir de acayip burun tıkanıklığım var kuru havadan dolayı. Geceleri yatamıyorum ya. Ne kullanmalıyım acaba bılgısı olan var mı???