2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selamunaleykum kızlar hayırlı cumalar herkese ya ben bişi sorcam; dün ayaklarıma ateş bastı uyutmadı ya yok böyle bişi ne yapsam o ateşi geçiremedim ateşimi ölçtüm normal ama ayaklarım yandı. İçten yanmalı gibi. Yaşayan oldumu hiç yandık yaw Elhamdulillahi Rabbil alemin

Merhaba bende aynı sizin gibiyim gaviscon ise yaradı mı

Kızlar iki üç hafta önce kanamam vardı iğne falan bir sekilde geçmişti bir haftadır uyum haftasında anasinifinda çok yoruldum şimdi tekrar kanamam başlamış koyu renk adet sancısı da var saat üç de kadın doğum da randevum var hayırlısı olsun

Allah'ım korusun inşallah korktuğunuza uğratmasın dualarım sizinle bize de haber verin

Rabbim korusun demekki bünyeniz hassas yokmu bu dönemde yükünüzü hafifletecek birisi, eşiniz falan izin alsaymış bu hafta (tabi mümkünse ) size yardım etseymiş Rabbim şifalar versin

Ben de öğretmenim. Okulu mecburen 2. plana aldım bu sefer. Diğerlerinde yapamadım. Vicdanım el vermedi ama pişman oldum. Şimdi yatıyorum. Öğretmenlik bambaşka bir meslek. Ama şu an önceliğimiz mecburen bebişler olmalı. Çok emek veriyoruz, çok acı çekiyoruz. İmkan varsa rapor alın, dinlenin.

Ben bir tane daha çocuğunuz var o uyum haftasında diye düşündüm ama sanırım öğretmensiniz. En iyi çözüm rapor almak en azından şu 3 ay bitene kadar

Bu ağrı neden oluyor anlamıyorum sanki içerde bir yara var arada dokununca sızlıyor ağrıyor gibi hissediyorum. Eğer sağlıklı olacaksa bebeğimiz razıyız tabi ama insanı tedirgin ediyor. Sağlıklı bir hamilelik geçirelim Allah’ın izniyle imkanın varsa rapor al canım tabi yoksa elden bişey gelmez. Bebeklerimiz Allah’a emanet

Kızlar hepinizden Allah razı olsun çok şükür bebeğim iyi kalp atışlarını da duyduk istersen rapor yazarım dedi ama ben anasinifi öğretmeniyim bir hafta uyumla uğraştım haftaya dinlene dinlene işimi yapmayı düşünüyorum kanama icin devam ederse iğne yazarız şimdilik problem yok dedi icine sinmezse bir hafta sonra gel dedi yoksa bir ay sonrada gelebilirsin iyisin dedi sadece oksapar için rapor yazdı kızlar üç kutu elimde şuan çok şükür çok pahalı çünkü

Kızlar 7. Haftaya yaklaştık estrofem günde kaç tane alıyorsunuz sabah 2 akşam 2 alıyordum keseye gidince doktor sabah 2 akşam 1 sonraki haftada sabah 1 akşam 1 şeklinde azaltarak gidelim demişti siz nasıl alıyorsunuz merak ettim

Allah'ım sana şükürler olsun gelmiş geçmiş olsun bundan sonraki süreciniz çok rahat geçsin inşallah

Benim bugün 10. gün kan testi sonucum çok düşük çıktı. Pozitif ama değerim 16.8. Bu şekilde başlayıp sağlıklı bir artış yakalabilen var mı?

Merhaba bende aynı sizin gibiyim gaviscon ise yaradı mı
Dün başladim henüz bir işe yaradığını söyleyemem tamamen fitil ve iğneyi bırakınca düzelecek die umud ediyorum bugün miniğimi görmeye gittik büyümüş o an herşeyi unuttum ama sonrasi başa sarıyo iki hafta daha sık dişini dedi doktorum sizindemi midemiz bulaniyo koşuyosunuz lavaboya kusmayı bekliyosunuz ama sadece bögürtü ve gaz çıkıyo değilmi

Maşallah gün içerisinde sürekli öyleyim anlattığınız gibi,ama sabahları artık öğürmekten kusuyorum da ben özellikle sabahları çok fena gebelikten mi ilaç yan etkisi mi bir türlü anlayamıyoruz ilaçsız gebeliğe geçebilsek keşke neyse sağlıklı olsun da inşallah bebeklerimiz nelere katlandık buna da katlanırız

Gunaydin kizlar , sizinde agzinizda degisik bi tat varmı naparsam o tat gitmiyo agzımdan

Kaçıncı haftanizdasiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…