Amin canım benim. Sen de meleğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYaaaaa maşaAllah subhanallah çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin canım
Amin amin aminAmin canım benim. Sen de meleğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Kuzum ben normalde ekşi çok severim dün marketten tam ekşi nektarı almıştım bugün de bilmeden öğlen ve akşam üzeri nektarı yemiştim, söylemesi ayıp wc den çıkamıyorum sonra bir baktım araştırdım Allah’ın izniyle kabızlığa iyi geliyormuş, bağırsakları temizliyormuş, bütün bağırsaklarım temizlendi resmen şifa vesilesi yaptı RabbimKizlar ya cok cok ciddi kabızlık sorunum var ne kayisi ne duphalac care olmuyo artik napcami sasirdim. Varmi bi cozumu olan
Üzülme canım benimde ilki negatifti çok üzülmüştüm ağlamıştım her şey yolunda gidiyordu neden olmadı diye. Ama ikincide tuttu şükür. Rabbim hepimize en hayırlı zamanda da versin. İkincide tutma oranı saha yüksekmiş şimdiden geçmiş olsunSelam kızlar, negatif oldu malesef benim ilk denemem kızlar. Bekleyenlere umarım güzel haberler alırsınız dileklerimi iletiyorum
Ve işin tuhafı ishale de iyi geliyormuş nektarı sübhanallah Rabbimin nimetleri ya kolik vardı bende hamile olduğumdan beri hemde söktü attı Rabbim bunu nektarı vesilesi ileKuzum ben normalde ekşi çok severim dün marketten tam ekşi nektarı almıştım bugün de bilmeden öğlen ve akşam üzeri nektarı yemiştim, söylemesi ayıp wc den çıkamıyorum sonra bir baktım araştırdım Allah’ın izniyle kabızlığa iyi geliyormuş, bağırsakları temizliyormuş, bütün bağırsaklarım temizlendi resmen şifa vesilesi yaptı Rabbimkaç gündür sancım vardı bağırsaklarımda kramp giriyordu hatta, bilmeden de olsa Rabbim aldırmış yedirmiş 2 gündür de kabızdım. Bugün eser kalmadı. Sertlerinden böyle. Bi dene istersen şifa yapsın Rabbim nektarı ama şeftali değil sert ekşi böyle bak ne diyor;
Nektarin bağırsak sağlığını desteklemekten bağışıklığı güçlendirmeye kadar çok çeşitli sağlık faydaları içerir. Şeftali gibi, nektarinler de uzun zamandır kolik ve mide ağrıları, kabızlığı ve adet ağrısını tedavi etmek için geleneksel Çin tıbbında kullanılmaktadır
Yok şeftalinin tüysüzü aynı görünüyor ama böylr elinle kontrol edince hem tüysüz hemde sert oluyor dur resmini atayımEksi nektar dedigin yesil oluyo omu canim
Fitil ve estrofem kullanıyorum, şişkinliğim yoktransfer haxırliğindan pozitif haber alan arkadslar progestan fitil ve iğnesini kullanan arkadaslar devam ediyomusunz iğne ve fitile sizdede mide şişkinliği ve içinize sanki hava dolmuş gibi geğirtinz oluyomu
Var malesef ben de de o sorun az önce arkadaşa da sordum onda da oluyormuş, hele bir de çalışan bir kadınım ofiste sancıdan mahvoluyorum bu gaz ve şişlik yüzündentransfer haxırliğindan pozitif haber alan arkadslar progestan fitil ve iğnesini kullanan arkadaslar devam ediyomusunz iğne ve fitile sizdede mide şişkinliği ve içinize sanki hava dolmuş gibi geğirtinz oluyomu
Saol kuzumm dun annem yiyodu ben sevmem pek meyve yemediydimYok şeftalinin tüysüzü aynı görünüyor ama böylr elinle kontrol edince hem tüysüz hemde sert oluyor dur resmini atayım
Yaaa nasıl mutlu ettiniz beni anlatamamŞuan tutmuşsa durum bu canım
Evet acayip şişkinlik ve gaz yapıyor aynı zamanda kabızlık da vartransfer haxırliğindan pozitif haber alan arkadslar progestan fitil ve iğnesini kullanan arkadaslar devam ediyomusunz iğne ve fitile sizdede mide şişkinliği ve içinize sanki hava dolmuş gibi geğirtinz oluyomu
Benimde böyleydi bence olmasa çıkmazdı anca geçiyor idrara benim 14. Gün yaptığımda kıpkırmızıydıMerhaba. Tüp bebek transferimin 10.günündeyim. 7. Günden beri idrar testi yapıyorum sadece 7. Gün biraz silik diğerleri aynı acaba değerlerim yükselmiyor mu çok endişe ediyorum. Cumartesi günü kan testi vericem o güne kadar kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Sizler test yaptıysanız nasıl çıktı acaba?
İnşallah öyledir. Başka markanın testleriyle de yapmıştım onlar bu testlerdende silik o yüzden korkuyorum. Siz kaçıncı gün test verdiniz değeriniz kaçtı?Benimde böyleydi bence olmasa çıkmazdı anca geçiyor idrara benim 14. Gün yaptığımda kıpkırmızıydı
Bana arkadaslarim yolk bebegin iyi oldugunu gosterir demislerdi. Ben bilmiyorum ama insaAllah öyledir.Kızlar 15 Ağustos da transfer olmuştum bende çok şükür keseyi gördüm yolk sac oluşmus dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalom sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yoll sac varsa bebekde vardır değilmi
Canim bnim 31 agostosta 7.5 cikti 10. GünümduKızlar sonucum çıktı ama çok düşük 8 çıktı, pozitifmiş ama 2 gün sonra tekrar test verip yükselicekmi bakıcaz böyle olan var mı ?