2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selam kızlar, negatif oldu malesef benim ilk denemem kızlar. Bekleyenlere umarım güzel haberler alırsınız dileklerimi iletiyorum
Allahım en kısa zamanda en hayırlısını bereketiyle versin inşallah

Kızlar canım kızlar bugün akşamüstü randevum vardı doktorla. Kesenin iki değil tek olduğu kesinleşti. Kalp atışlarını duyduğum bugün bebeğimin. Ya çok heyecanlandım. Odadan çıkarken kapıyı bile bulamadım. Asansörde nerden indiğimi bilemedim. O kadar duygulandım ki. O minicik kalbini de gördüm.6+6 günlükmüş bebeğim bugün tekrar ölçüm yapıldı. Rabbim herkesin bebeğini sağlıcakla kıcağına almayı nasip etsin. Anne olmak isteyenlere de bir an önce anneliği nasip etsin inşallah. Bir dahaki randevum 14 eylüle

Ayni gun randevularimiz masaAllah canim gozun aydin neden boyle sık cagirdi doktorun

Arkadaşlar merhaba bir şey sormak istiyorum. Bu oksapar iğneyi nasıl vuruyorsunuz. Göbeğim bazen morarmıyor, bazen morarıyor ama genel olarak morarıyor. Halbuki hep aynı vuruyorum , bir türlü çözemedim. Bazen de beze gibi kalıyor şişiyor dokununca hissediyorum. Var mı önerileriniz

6 haftalık diyorsunuz ya mesela transferden önce 5.gun embriyosuna 1 haftalık diyelim 9 gün de öyle bekledik kan verdik tam 2 haftalık oldu bebek 1 hafta sonra kese görmeye gittik bebek o zaman 3 haftalık mi oluyor yoksa transferden 1 hafta sonra 4 haftalık mi oluyor tüm gün aklıma bu takildi

Son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor canım genelde. Embriyo transferi 2 haftalık sayılıyor

Selam kızlar, negatif oldu malesef benim ilk denemem kızlar. Bekleyenlere umarım güzel haberler alırsınız dileklerimi iletiyorum
Vardır bunda da bir hikmet Allah vermiyorsa da hayırlı olan budur... başka dondurulmuş embriyon var mı?

Ay vallahi tüm gün kafama takıldı eğer transferim tuttuysa 2 haftalık mi gebeyim yoksa 4 haftalık mi diye hatta adetime göre 5 haftaligim ne güzel pat diye büyüdü
Transfer tarihi ne zamandı

Ayni gun randevularimiz masaAllah canim gozun aydin neden boyle sık cagirdi doktorun
Canım ben doktorumla aynı şehirde yaşamıyorum normalde şu an yıllık izimdeyim transferden beri Ankara’dayım doktorumun yanında. Bir hafta tatile gideceğim Antalya’ya yarın o nedenle hem tatil öncesi göreyim seni hem de kalp atışlarına bakalım demişti. Dönüşte de tekrar Ankara’ya gelip öyle yaşadığım yere gideceğim. Tatil dönüşü beni tekrar görmek istedi. Duruma göre karar verecek gideyim mi yaşadığım yere yoksa üç ayı doldurana kadar Ankara’da kalayım mı diye. Rapor işleri ile falan uğraşacağız galiba. Ben de çok istemiyorum üç ay dolana kadar işe başlamayı canım. Benim bir de çok düşüğüm var o nedenle ilaç ayarlaması yapılıyor bir de bana sık sık

Valla o hesabı bende çözemedim canım ama pozitifi öğrendiğin zaman 4 haftalık gibi oluyor nette hesaplama sayfaları var. Kese görmeye gidince de doktor keseyi ölçtü ona göre 5+6 dedi o günden beri doktor hesabından gidiyorum

Merhaba uçakla mi araçla mi yolculuk yapacaksınız doktorunuz bir öneride bulundu mu ?

Merhaba uçakla mi araçla mi yolculuk yapacaksınız doktorunuz bir öneride bulundu mu ?
Evet canım uçakla yapacağım. Denize girebilirsin dedi. Çok denizde dalgalara maruz kalma kendini yorma kısa aralıklarla gir çık denize dedi. Bir de ıslak kıyafetle de çok durma dedi o kadar. Bir de yavaş yavaş progestan iğneyi bıraktırmayı düşünüyordu bana ama tatil araya girince iğmeyi kesmeyi tatil sonrasına erteledi. Tatilde de iğneni yaptır dedi

Hee anladim canim benimde riskli ya doktorum ole haftada 1 cagirmadi mesela ondan dedim benimki anormal niye cagirmadi diye supheye dustum. Tatile gitmene izin vermis ne guzel bol bol dinlenip kafa dagitirsin

Kizlar ya cok cok ciddi kabızlık sorunum var ne kayisi ne duphalac care olmuyo artik napcami sasirdim. Varmi bi cozumu olan

Kesinlikle anlık devam etsem o tiksinmeye kendimi hepten huylandircam biliyorum zaten sevdigim biseyi neden yemeyi birakayim ki yiyorum pis boğazım ben napiyim
Aynı düşünüyoruz tamamen çok haklısın o yüzden bu ayları hiç kendime zehir edemem yemeye devam

Yaaaaa maşaAllah subhanallah çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin canım

Hee anladim canim benimde riskli ya doktorum ole haftada 1 cagirmadi mesela ondan dedim benimki anormal niye cagirmadi diye supheye dustum. Tatile gitmene izin vermis ne guzel bol bol dinlenip kafa dagitirsin
Biraz ihtiyacım vardı canım dinlenmeye. D vitaminim de çok düşük geldi benim test sonucunda. Biraz güneş almak iyi olacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…