2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben bu konuda daha önceki transferlerimde çok mağduriyet yaşadığım için şöyle bir tedbir almıştım: transfer günümde hemen MHRS'den bir kadın doğum uzmanından test günüm için randevu aldım. Test günümde pozitifi görünce doktora oksapar yazdırdım. Kan pıhtılaşması olduğuna dair elimde test sonucum da vardı. Hiç ona bakmadan yazdı. Aile hekimim hiçbir ilacımı yazmamıştı.
Kadın doğumdan bende randevu alacağım aslında çok iyi düşünmüşsün en başta yapmak daha iyi

Canim bnim 31 agostosta 7.5 cikti 10. Günümdu
2 eylul test gunumdu 14 kusur cikmisti o gunden beri gun asiri ken veriyorum dun 81 cikti duzenli iki kat artiyor fakat dr memnun degil saglikli degil bebegin deyip kestirip atti neredeyse basin caresine bk dedi
canım benim düştü 3 e düştü değer, negtif oldu yani

Benim değerim 139 çıktı. İki gün önce 106 çıkmıştı ve % 60 artış olmamış. Çok umutlanmıştım. Bu sefer de olmadı 🙁

Kızlar transferin 7.gunu idrar testinde çift çizgiyi gördüm başım ağrıdan çatlıyor zaten önceki gebeliklerimde de başım çok ağrırdı.. doktor gerek duyarsan çift parol da icebilirsin demisti şimdi 1 tane içtim ama biliyorum hafifletmez bile ağrımı içime de sinmiyor siz ilaç kullanmak zorunda kaldınız mı hiç?

Kızlar 15 Ağustos da transfer olmuştum bende çok şükür keseyi gördüm yolk sac oluşmus dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalom sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yoll sac varsa bebekde vardır değilmi
Merhaba canım yoll sac ne demek

Kızlar 15 Ağustos da transfer olmuştum bende çok şükür keseyi gördüm yolk sac oluşmus dedi 10 gün sonra tekrar çağırdı bakalom sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah yoll sac varsa bebekde vardır değilmi
Aynı gün transfer olmuşuz canım ben kanamam olunca başka bir doktora gittim oda keseyi gösterdi ama pek açıklama yapmadı kesenin içinde beyaz bir nokta gözüküyordu.13 eylülde kendi doktoruma gideceğim. Gebeliğin için kaçıncı günde olduğunu söylediler ve kaçıncı gün embriyosuydu?

X