Rabbim güzel pozitif sonuçlarla karşılaştırsınmerhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim
Ay valla öyle ya cidden mide bulantısı da çok fena tüm hayat standartın düşüyorBelirti olmasa neden yok diyoruz belirti olunca nasıl baş edicez diyoruzAllah kolaylık versin anneme sordum ekmek içi ye bir kaç lokma bastırır diyor. Ama biraz geçse 5 dk sonra yine aynı
Öncelikle hayırlı olsunmerhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba inşallah pozitif haberi almanız dileğiyle. Ben transferden 10 dakika bile olmadan sürgüye yaptım tuvaletimi çok sıkışmıştım çünkümerhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim
Sanırım cinsiyeti gördükten ve şu ikili üçlü testleri yaptıktan sonra inanacaz. Çünkü şu an hala korku var düşük riski yüksek dönemdeyiz insan doya doya sevinemiyor kursağında kalıcak diye. He birde dediğim süreçte karın büyüyor oda bir başka güzel oluyordur :))Ay valla öyle ya cidden mide bulantısı da çok fena tüm hayat standartın düşüyorAllah hepimize yardım etsin buralara gelmek hiç kolay olmadı ama kızlar hala inanamiyorum ne zaman inanacam onu da bilemiyorum
Ayyy keşke sıfır belirtim olsa keşkeSen ben gibiymişsin elhamdulillah şuan sıfır belirti ile devam ediyorum. Tabi bu kadar şey yazılınca insan bi şüpheye düşüyor ama sonra diyorum ki yaw kaşınma işte devam devam böyle iyi böyle iyi diyorum. 8. haftaya tam bi girelim de inşaAllah bu durumlar hakkında bir daha bi görüşelim beybisi
Doktoruna kesinlikle soyle gitmeyi bekleme arkadasiminda olmus dun kan sulandirici kesmislerYok çok küçük nokta gibi birşeydi sonra gelmedi yatın keseye gideceğim de kan sulandırıcı kullanıyorum
Biz 7+1 olduk cok sukur bin sukur ya geliyo gidiyo ogurmeler bulantilar diyorum ya ben cok bogazima duskunum canim o an ogurmemi geldi 2 dakka bekliyom sonra yemeye tekrar devam ediyomSen ben gibiymişsin elhamdulillah şuan sıfır belirti ile devam ediyorum. Tabi bu kadar şey yazılınca insan bi şüpheye düşüyor ama sonra diyorum ki yaw kaşınma işte devam devam böyle iyi böyle iyi diyorum. 8. haftaya tam bi girelim de inşaAllah bu durumlar hakkında bir daha bi görüşelim beybisi
Şu ekşi yazısını okurken agzi sulanirmi bi insaninCuma gidiyorum doktora ilk onu isticem canımböyle geçene kadar haftalarca yaşanmaz ben bişey yiyemiyorum o yüzden maşallah şanslısın yiyebildiğim tek şey ekşi olan şeyler
Hayirli olsun transferin dualarim seninle ve diger arkadaslarimla. Ben transfer oldum yarim saat yaticaksin dediler cok sıkışınca surgu getirdiler esim onu altima koymaya calisiyo ben kivraniyorum dedim hayir bu daha zararli kasıyorum kendimi cok kalktim 15. Dakikada lavaboya gittim yavasca , ilk 3 gun cok dikkat etmistim egilmedim ve uzanmadim hic. 3 gunden sonra makineye camasir attim mesela ama esim cikardi sepetle kurutmaya atti. Hic agir kaldirmadim bu surecte hic uzanmadim hala uzanmiyorum hic egilmedim yavas yavas egilebiliyorum. Baska biseye dikkat etmedim aslinda marketimede gittim gezmeyede aksamlari esimle disarida ciktik. InsaAllah Rabbim isteyen kaderdaşlarımada nasip etsinmerhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim
Aynen öyle çok şükür bugünleri göstereneŞu ekşi yazısını okurken agzi sulanirmi bi insaninbu gunler gelir gecerrrr biz bu gunleri cok bekledik cookk . Cok tatlı cok hosuma giden zamanlar cok sukur bu gunleri yasatan Rabbime tamamina erdirsin insaAllah
Yok yok belirtiler bi geliyor bi gidiyor hemen adapte oluyor herhalde vücut yani böyle iyi ben almayayımAyyy keşke sıfır belirtim olsa keşkehatta sadece tek belirtim aylar sonra çıkıcak olan göbeğim olsa böylesi çok zor inşallah belirtisiz devam edersiniz ha çok istiyosanız da enn zararsız olanlardan olsun
Zaten sanırım anlık tiksiniyoruz ya devam etsek ederiz demi bende onu anladım. Çok mantıklı devamBiz 7+1 olduk cok sukur bin sukur ya geliyo gidiyo ogurmeler bulantilar diyorum ya ben cok bogazima duskunum canim o an ogurmemi geldi 2 dakka bekliyom sonra yemeye tekrar devam ediyomhic onu orda birakmiyom yani midem bulandi diye kestirip atmiyorum sadece yumurta yiyemiyorum artik annemlerde kaliyom ya onlar her sabah yiyolar babamla sofrada kokusunu aliyorum cok kotu oluyorum
Kesinlikle anlık devam etsem o tiksinmeye kendimi hepten huylandircam biliyorum zaten sevdigim biseyi neden yemeyi birakayim kiZaten sanırım anlık tiksiniyoruz ya devam etsek ederiz demi bende onu anladım. Çok mantıklı devam
O zaman artıyomuş dimi bende öyle duydum gergin bir bekleyiş içerisindeyimYok yok belirtiler bi geliyor bi gidiyor hemen adapte oluyor herhalde vücut yani böyle iyi ben almayayımama şu 7. Haftanın ortaları 8. Haftada korkmuyor değilim hayırlısı
İlaçlarım bitmişti kızlar aile hekimine gittim oksapar yazamam dedi bazı eczaneler uzman doktor olması lazım o zaman devlet karşılar demişti. Neyse Buldum bir hekim yazdırdım. Ama rapor çıkarırsak hiç ödeme yapmıyormuşuz tamamını devlet karşılıyormuş tabi bana söylenen bu henüz rapor çıkarmadım. Riskli sürecim geçerse rapor çıkarırım diye düşünüyorum.
Progestan iğne devam ediyor mu sizde transferden sonra daBende adet kamarda transfer oldum aynı şekilde prograf oksapar coraspin folik asit estrofem 6adet , progestan iğne ve progestan fitil 3 tane ve dekoru her gün bunları kullanıyorum. İki gün sonra kalp atışı için randevumuz var hangisini bırakacağız bakalım merakla bekliyorum