- 1 Kasım 2022
- 2.620
- 4.245
- 40
Rabbim güzel pozitif sonuçlarla karşılaştırsın transferden sonra işlem bitti doktor gider gitmez beni de kaldırdılar hemen tuvalete gittim ve idrarımı boşalttım Transferden sonra yatmanın bilimsel bir açıklaması yok. :) Doktor sadece bir iki gün sıcak duş alma onun dışında hayatına devam et dedi Bende öyle yaptım. Çok yatmak ve çok yorulmak iyi değil orta yollu olmak lazım. Günde 10 dk kadar hafif tempo yürüdüm (kan akışının hızlanmasına yrdımcı oluyor) sürekli yatmak size bel ağrısından başka bir kazanım sağlamaz maalesef. Ve lütfen belirti aramayın. Belirtileriniz olsa bile kullandığınız ilaçlardan olacaktır. Belirtilerin çoğu da beta hormonundan değil progesteron hormonunun yükselmesinden kaynaklı oluyor zaten. Aşırı ağrılı olmadığı sürece doktorlar hafif lekelenmelere de okey diyorlar ve burada bir sürü lekelenmesi olup kalp atılı duyanda var hiç lekelenmesi olmadan kalp atışı duyanda var parmak izi gibi düşünün her bünye farklı kendinizi kimse ile kıyaslamayın ve size tavsiyem erkenden gidip gebelik testi almayın :) sonra stres olursunuz benden demesi :) Rabbim hayırla sonuçlandırsınmerhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim