2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar 5+6 dayım ama çok mide bulantım oluyor zaten normalde de mide rahatsızlığım vardı başka bulantı yaşayan var mı geçsin diye ne yapıyorsunuz 😓

Kızlar selaam herkese merak ettiğim bişey var transferden keseye,kalp atışına ya da daha sonraki evreleri gördüyseniz o zamanlara kadar gelip hiç uçak ya da araç yolculuğu yapan var mı aranızda varsa kaç saatlik yolculuk yaptınız bir kez mi yaptınız doktorunuzun bilgisi var mıydı?

Kızlar 5+6 dayım ama çok mide bulantım oluyor zaten normalde de mide rahatsızlığım vardı başka bulantı yaşayan var mı geçsin diye ne yapıyorsunuz 😓
Ah canım 2 gündür öyleydim bende çok fenaydım bugün daha iyiyim şükür galeta yedim onu bile çıkardım direk ben ekşi elma tuzlayıp yedim salatalık yine tuzla ama hiç bişey geçirmiyor valla 1 saat iyi oluyorsun sonra yine başlıyor 😌

Benim de öyle☹️ havuç yiyorum bastırıyo biraz çubuk kraker iyi geliyo ve kızarmış ekmek bunları dene bi istersen ben su bile içemiyorum midem bulanıyo ve her şey kokuyo şuan

Canım merhaba ben transferden 3 gün sonra araçla seyahat ettim herhangi bir problem olmadı 5 saat kadar. Doktorumunda bilgisi vardı oda dedi sıkıntı olmaz diye hafif kramplarım oldu sadece oturmaktan onda da arkaya geçip yattım. Tek sorun tuvalet ihtiyacı oldu o kadar

Benim de öyle☹️ havuç yiyorum bastırıyo biraz çubuk kraker iyi geliyo ve kızarmış ekmek bunları dene bi istersen ben su bile içemiyorum midem bulanıyo ve her şey kokuyo şuan
Kabak çekirdeği de iyi geliyor denerseniz hem progesteron da içeriyo ben biraz tuz ekiyorum üstüne

Onu da almıştım yemedim onu da deniyim bugün
Doktorum kalp atisi duydugumuz gun bi ilac verdi bunu ic mide bulantin olursa geceden 2 tane gunduz rahat edersin dedi 😀 asla icmek nasip olmadi midem bulanmiyo ama tiksinti ve ogurme geliyo bisey yerken aniden bi duraksiyorum sonra canim istiyo banane diyip yiyorum😀😀😀 yemek yemeyide oldum olasi cok severim.. sen doktorundan ilac iste canim çözümü var

ah ah... o süreç hiç bitmiyormuş değil mi... tüp bebek denince ne kadar kolay geliyordu kulağıma başlamadan önce. Ama maddi manevi ne kadar yorucu olduğunu yaşayıp görüyormuş insan. test yapmayın bence daha çok stres oluyor insan. Günü gelince kan verirsiniz direkt
Evet gebe kalmak için o çatala yatıp bağlanmak çok üzüp aglatmisti ama buna da şükür bundan umudumuz var ya elhamdülillah... kan testimi gününde yapacağım çünkü erken yapıp 2 günde bir sürekli gidip kan vermeye uğraşmak istemiyorum

Ee kızlar şimdi 10. Gün kan verdik pozitif diyelim sonra muayene ne zaman gideceğim gidince kaç haftalık gebe olacağım geleceğimiz hakkında sizden bilgi alabilir miyim?

Ah canım 2 gündür öyleydim bende çok fenaydım bugün daha iyiyim şükür galeta yedim onu bile çıkardım direk ben ekşi elma tuzlayıp yedim salatalık yine tuzla ama hiç bişey geçirmiyor valla 1 saat iyi oluyorsun sonra yine başlıyor 😌
Belirti olmasa neden yok diyoruz belirti olunca nasıl baş edicez diyoruz 😓 Allah kolaylık versin anneme sordum ekmek içi ye bir kaç lokma bastırır diyor. Ama biraz geçse 5 dk sonra yine aynı

Koku kısmıda bu sabah çok yogunlaştı makinaya zor çamaşır attım evin heryeri kokuyor 😔 öneriler için teşekkür ederimm 😘😘

Doktorum kalp atisi duydugumuz gun bi ilac verdi bunu ic mide bulantin olursa geceden 2 tane gunduz rahat edersin dedi 😀 asla icmek nasip olmadi midem bulanmiyo ama tiksinti ve ogurme geliyo bisey yerken aniden bi duraksiyorum sonra canim istiyo banane diyip yiyorum😀😀😀 yemek yemeyide oldum olasi cok severim.. sen doktorundan ilac iste canim çözümü var
Cuma gidiyorum doktora ilk onu isticem canım😃 böyle geçene kadar haftalarca yaşanmaz ben bişey yiyemiyorum o yüzden maşallah şanslısın yiyebildiğim tek şey ekşi olan şeyler😃

merhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim 💛🌸

Sen ben gibiymişsin elhamdulillah şuan sıfır belirti ile devam ediyorum. Tabi bu kadar şey yazılınca insan bi şüpheye düşüyor ama sonra diyorum ki yaw kaşınma işte devam devam böyle iyi böyle iyi diyorum. 8. haftaya tam bi girelim de inşaAllah bu durumlar hakkında bir daha bi görüşelim beybisi 🤣🥰♥️

Belirti olmasa neden yok diyoruz belirti olunca nasıl baş edicez diyoruz 😓 Allah kolaylık versin anneme sordum ekmek içi ye bir kaç lokma bastırır diyor. Ama biraz geçse 5 dk sonra yine aynı
Duygu durum bozukluğu yaşıyoruz şuan hepimiz sanırım :)

merhaba anne adayları. Öncelikle ağustos ayında transfer olan ve olumlu sonuçlanan herkesi kutluyorum. Dilerim ki sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı. Bende 8 eylülde transfer olacağım. İlk denememiz ve tecrübesizim. Olumlu sonuç alanlara bir kaç soru sormak istiyorum. Transfer anı itibariyle nelere dikkat ettiniz? Nasıl beslendiniz? Ne kadar yattınız. Transferden hemen sonra idrarınızı ne kadar tuttunuz ve hastaneden ne zaman ayrıldınız.. tecrübelerinizi paylaşabilirseniz inanın çok sevinirim. Cuma günü transferim var ve çok heyecanlıyım. Şimdiden teşekkür ederim 💛🌸
Canım hayırlı haberler alman dileğiyle inşallah pozitifi görürsün. Transferden sonra 45 dk hiç kalkmadım, idrarımı daha fazla tutamayacağımı düşündüğüm an sürgü istedim kalkmadan boşalttım. Transferden 1 saat sonra falan eve gittik. Normal yemeğimi yedim o gün pek bişey yapmadım desem yeridir, yattım oturdum falan, bol su içtim 😊

X