Ben canım. Hiçbir şey yok belirti namına. Cumartesi günü kese muayenesine gideceğim.21 .günüm olacak transferden sonra.Kizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor
Oyyy yaa ne tatlısın sen amiiinnn sağol canım benimmAmin Allah razı olsun kuzum Rabbim sana kat kat fazlalarını versin
Ayy inşallah böyle devam eder o zaman hepimiz rahat huzurlu hamilelik süreci geçirelimLekelenme olmak zorunda değil canım hatta lekelenme olmasında zaten. Allah’a binlerce şükürler olsun ki MaşaAllah bugüne kadar en ufak lekelenmem olmadı ve biiznillah bugün kalp atışını duyduk. Sadece 2 gündür belirgin olarak göğüslerime sanki tel sokuyorlarmış gibiacayip rahatsız etti sanırım süt kanallarını açıyorlar ve bağırsaklarıma kramp giriyor. Bugünkü doktorda adet sancısı gibi sancılar yaşayabilirsin korkma dedi. Yemek yemeye de sakın zorlama yemek istemediğin yemeklerden uzak dur dedi. O kadar belirtisiz geçirmek en güzeli inşaAllah mide bulantısı falan da olmaz
O zaman hep böyle devam etsin inşallahNe güzel işte belki de kolay bir gebelik süreci geçireceksiniz ya da belirtiler daha sonra çok yüksek gelecek bilemeyiz şu an hamileliğin keyfini çıkarın bence
Zıkkım ıgne benımde omurluk olur kesınOksapar🌫
Ben 39 ile başladım sonra 30-68-153-338 diye devan etti bana da kimyasal büyük ihtimal dedi doktor ama artış olduğu için ilaçlara devam dedi cuma ultrason bakacağım sağlıklı mı yoksa dış veya kimyasal mı diyemerhaba, 11. günde 47 olan değerim bugün 13. günde 36ya düşmüş. Doktor ilaçlara devam perşembe tekrar takip dedi. Bu şekilde olan var mı?
böyle belirsizlikle beklemek daha zormuş, yarın olsa da netlik kazansa istiyorum her şeyBen 39 ile başladım sonra 30-68-153-338 diye devan etti bana da kimyasal büyük ihtimal dedi doktor ama artış olduğu için ilaçlara devam dedi cuma ultrason bakacağım sağlıklı mı yoksa dış veya kimyasal mı diyebeklemek çok zor ama sabır gerekiyor
insan vücudu mucizelerle dolu çok araştırdım böyle olup normal gebelik süreci geçiren de olmuş ama biz o şanslı insanlardan mıyız zaman gösterecek sen sadece iyi düşünböyle belirsizlikle beklemek daha zormuş, yarın olsa da netlik kazansa istiyorum her şey
Gayet iyiKızlar 8. Gün değerim 148 çıktı normal midir
Gayet iyi canım hayırlı olsunKızlar 8. Gün değerim 148 çıktı normal midir
Kız maşallah de kendine, nazar değdirmeKizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor
4. ve 5. Gün test yaptım negatifti. 6. gün belli belirsiz çok silik bir çizgi gördüm. 7. gün daha da belirginleşti. Ama bu kişiden kişiye değişir. En erken 9. günde çizgiyi görenler de var. Bir de beta değeri içinde bir çok bileşen barındıran bir hormonmuş. Her bünyede farklı bileşenler daha baskın olabiliyormuş. O nedenle bazı erken gebelik testleri hamileliği yakalayabiliyorken bazıları yakalayamayabiliyormuş. Çizgiyi görsek de görmesek de emin olabileceğimiz tek şey kan testi.Transferimin 5. Günü çatlatma iğnesinin de 10.günüSabah test yaptım çizgi yok gibi bişi iğne etlisi gitmiş galiba . Tuttuysa ne zaman düşer idrara acaba Fikir verebilecek var mı
tabi ki kan en önemlisi4. ve 5. Gün test yaptım negatifti. 6. gün belli belirsiz çok silik bir çizgi gördüm. 7. gün daha da belirginleşti. Ama bu kişiden kişiye değişir. En erken 9. günde çizgiyi görenler de var. Bir de beta değeri içinde bir çok bileşen barındıran bir hormonmuş. Her bünyede farklı bileşenler daha baskın olabiliyormuş. O nedenle bazı erken gebelik testleri hamileliği yakalayabiliyorken bazıları yakalayamayabiliyormuş. Çizgiyi görsek de görmesek de emin olabileceğimiz tek şey kan testi.
ah ah... o süreç hiç bitmiyormuş değil mi... tüp bebek denince ne kadar kolay geliyordu kulağıma başlamadan önce. Ama maddi manevi ne kadar yorucu olduğunu yaşayıp görüyormuş insan. test yapmayın bence daha çok stres oluyor insan. Günü gelince kan verirsiniz direktKızlar bugün 6.gunum ve 5.gun embriyosu transfer edildi sabah kaset test yaptım ve belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi erken gebelik testi alıp deneyeceğim silik çizgi çıkıp olumsuz olma ihtimali yok değil mi aman çok stresli süreçlermis ya kaç yumurta toplanti kaç embriyo oluştu kaç tanesi kacinci güne ulaştı tuttu mu tuttuysa boş yada kimyasal değildir inşallah gibi devam eden....
Korkma canim doktorunu bilgilendirdinmi ? Kan sulandirici kullaniyomusunKızlar belim çok ağrıyor yarın kese görmeye gideceğim az önce nokta kadar kan gördüm çamaşırımda silince hiç birşey gelmedi inşallah bişey yoktur