2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ayy kıyamam yaa kuzumm doğuma kadar göbekten iğne mi vurulacaksın? Tedbir amaçlı mı neden doğuma kadar?
Bilmem bugün öyle dedi doğuma yaklaşınca keser de kullanacaksın dedi yani

Bilmem bugün öyle dedi doğuma yaklaşınca keser de kullanacaksın dedi yani
Neyse kuzum hayırla sağlıkla doğsun da Kuzenim de doğumdan 1 gün öncesine kadar vuruldu, hamileliği sırasında söyleniyordu. Doğumdan sonra görmeye gittim valla doktor 9 ay daha vurulacaksın dese razıyım şimdi hiçbiri gözümde yok demişti

Sen yinede kendi kafana göre kesme kuzum okadar emek vermişiz riske atma doktor bişi demeden ilerleme inşallah güzelce devam eder

Amin canım amiiiin tüp bebek aşamaşarı o kadar zor ya aslında bizim biraz daha kıymetli oluyor sanki kuzum ya çektiğimizi Allah biliyor yani Elhamdulillahi Rabbil alemin
Kesinlikle canım arkadaşım Yaşadıklarımız zor olduğu için bence mutluluklarımız heyecanlarımız da daha büyük oluyor be kuzum

Öyle canım amacımız belli dualarımızı ediyoruz öyle olması gerekiyor ise oluruz. Kan pıhtılaşmasını önlemek için veriyorlar buda sanırım başlayınca bırakmak istemiyor doktor corasprin için bugün öyle dedi mesela iğne için bişi demedi ama oda ondan olabilir eee benim ilkinin kalbi durunca da zaten başlamak gerekiyordu öyle karışık işler dediğin gibi canım sağlıkla doğsunlarda anne olmayı istiyorsak imtihanları olacak illaki

Çok haklısın canım Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin hatta imtihansız imtihanlar eylesin Bence de kalbi durunca tedbiri elden bırakmak istememiş. Allahım bu defa sağlıkla kucağında gördürsün

3. Gün embriyosunda daha önceden belirti yaşayanlar hangi günlerde ne gibi durumlar yaşamıştınız

3. Gün embriyosunda daha önceden belirti yaşayanlar hangi günlerde ne gibi durumlar yaşamıştınız
Benim 5.gun embriyosu bugün transferin 5. Günü kasık ağrım başladı bu akşam sanki adet olacakmışım gibi... ama ben sürekli uzanamiyorum bugun evi süpürdüm dikkat ederek bide ufaktan vileda yaptım hep yatınca ruhum daralıyor ev temiz olunca mutlu da oluyorum stresim de gidiyor siz ev işi falan yapıyor musunuz? Ben yemek bulaşık çamaşır aynen devam sadece ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum

Kizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor

Bugün 2. Günüm yatıyorum ben evde yürüyüş yapıyorum sadece. Yarından itibaren dışarda yapıcam hafif ya şu an giçbi şey yapmıyorum dikkat ediyorum

Çok haklısın canım Rabbim imtihanlarımızı kolay eylesin hatta imtihansız imtihanlar eylesin Bence de kalbi durunca tedbiri elden bırakmak istememiş. Allahım bu defa sağlıkla kucağında gördürsün
Amin Allah razı olsun kuzum Rabbim sana kat kat fazlalarını versin

Lekelenme olmak zorunda değil canım hatta lekelenme olmasında zaten. Allah’a binlerce şükürler olsun ki MaşaAllah bugüne kadar en ufak lekelenmem olmadı ve biiznillah bugün kalp atışını duyduk. Sadece 2 gündür belirgin olarak göğüslerime sanki tel sokuyorlarmış gibi acayip rahatsız etti sanırım süt kanallarını açıyorlar ve bağırsaklarıma kramp giriyor. Bugünkü doktorda adet sancısı gibi sancılar yaşayabilirsin korkma dedi. Yemek yemeye de sakın zorlama yemek istemediğin yemeklerden uzak dur dedi. O kadar belirtisiz geçirmek en güzeli inşaAllah mide bulantısı falan da olmaz

Ne güzel işte belki de kolay bir gebelik süreci geçireceksiniz ya da belirtiler daha sonra çok yüksek gelecek bilemeyiz şu an hamileliğin keyfini çıkarın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…