Bilmem bugün öyle dedi doğuma yaklaşınca keser de kullanacaksın dedi yaniAyy kıyamam yaa kuzumm doğuma kadar göbekten iğne mi vurulacaksın? Tedbir amaçlı mı neden doğuma kadar?
Neyse kuzum hayırla sağlıkla doğsun daBilmem bugün öyle dedi doğuma yaklaşınca keser de kullanacaksın dedi yani
Sen yinede kendi kafana göre kesme kuzum okadar emek vermişiz riske atma doktor bişi demeden ilerleme inşallah güzelce devam ederSilik çizgi yarım saat sonra çıktı, ben de ümidimi kesmiştim açıkçası. Bir de çok çok silikti. Zar zor görünüyordu. Kan tahlilini de merkez istiyor diye yaptırdım. 10 falan çıkar diyordum.
Bunu duyduğuma çok sevindim. Dr değerin gayet iyi dedi. O da içime su serpti. Perşembe tekrarlayacağım bakalım.
Valla Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsında tek çift hiç farketmez sadece merak oluyorBenim çift embriyo transferim olmuştu kuzum ama içimden hep tek geçiyorduAllahım senin de gönlüne göre versin
Kesinlikle canım arkadaşımAmin canım amiiiin tüp bebek aşamaşarı o kadar zor ya aslında bizim biraz daha kıymetli oluyor sanki kuzum ya çektiğimizi Allah biliyor yaniElhamdulillahi Rabbil alemin
Öyle canım amacımız belli dualarımızı ediyoruz öyle olması gerekiyor ise oluruz. Kan pıhtılaşmasını önlemek için veriyorlar buda sanırım başlayınca bırakmak istemiyor doktor corasprin için bugün öyle dedi mesela iğne için bişi demedi ama oda ondan olabilir eee benim ilkinin kalbi durunca da zaten başlamak gerekiyordu öyle karışık işlerNeyse kuzum hayırla sağlıkla doğsun daKuzenim de doğumdan 1 gün öncesine kadar vuruldu, hamileliği sırasında söyleniyordu. Doğumdan sonra görmeye gittim valla doktor 9 ay daha vurulacaksın dese razıyım şimdi hiçbiri gözümde yok demişti
Gözüm aydın canımmm sağlıkla ilerlesin inşaallah
Gözün aydın senin adına çok sevindim sağlıkla ilerler inşallahKızlar ben bugün kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif çok şükür yaaa ...İnşallah sonuna kadar da her şey güzel ilerler hepimiz için. Ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Hangi igme canımBilmem bugün öyle dedi doğuma yaklaşınca keser de kullanacaksın dedi yani
Çok haklısın canımÖyle canım amacımız belli dualarımızı ediyoruz öyle olması gerekiyor ise oluruz. Kan pıhtılaşmasını önlemek için veriyorlar buda sanırım başlayınca bırakmak istemiyor doktor corasprin için bugün öyle dedi mesela iğne için bişi demedi ama oda ondan olabilir eee benim ilkinin kalbi durunca da zaten başlamak gerekiyordu öyle karışık işlerdediğin gibi canım sağlıkla doğsunlarda anne olmayı istiyorsak imtihanları olacak illaki
Benim 5.gun embriyosu bugün transferin 5. Günü kasık ağrım başladı bu akşam sanki adet olacakmışım gibi... ama ben sürekli uzanamiyorum bugun evi süpürdüm dikkat ederek bide ufaktan vileda yaptım hep yatınca ruhum daralıyor ev temiz olunca mutlu da oluyorum stresim de gidiyor siz ev işi falan yapıyor musunuz? Ben yemek bulaşık çamaşır aynen devam sadece ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum3. Gün embriyosunda daha önceden belirti yaşayanlar hangi günlerde ne gibi durumlar yaşamıştınız
Bugün 2. Günüm yatıyorum ben evde yürüyüş yapıyorum sadece. Yarından itibaren dışarda yapıcam hafif ya şu an giçbi şey yapmıyorum dikkat ediyorumBenim 5.gun embriyosu bugün transferin 5. Günü kasık ağrım başladı bu akşam sanki adet olacakmışım gibi... ama ben sürekli uzanamiyorum bugun evi süpürdüm dikkat ederek bide ufaktan vileda yaptım hep yatınca ruhum daralıyor ev temiz olunca mutlu da oluyorum stresim de gidiyor siz ev işi falan yapıyor musunuz? Ben yemek bulaşık çamaşır aynen devam sadece ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum
Amin Allah razı olsun kuzum Rabbim sana kat kat fazlalarını versinÇok haklısın canımRabbim imtihanlarımızı kolay eylesin hatta imtihansız imtihanlar eylesin Bence de kalbi durunca tedbiri elden bırakmak istememiş. Allahım bu defa sağlıkla kucağında gördürsün
Amin canımCumartesı ılk kez kendı tup bebek doktoruma gitcem yaklastıkca heycan basıyor ınsallah hrr sey olması gerektıgı gıbıdır
Lekelenme olmak zorunda değil canım hatta lekelenme olmasında zaten. Allah’a binlerce şükürler olsun ki MaşaAllah bugüne kadar en ufak lekelenmem olmadı ve biiznillah bugün kalp atışını duyduk. Sadece 2 gündür belirgin olarak göğüslerime sanki tel sokuyorlarmış gibiKizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor
Ne güzel işte belki de kolay bir gebelik süreci geçireceksiniz ya da belirtiler daha sonra çok yüksek gelecek bilemeyiz şu an hamileliğin keyfini çıkarın benceKizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor