Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına olsunCanım anne adaylarım selammmm
Bugün keseyi gördük çok şükürÇift embriyo transferiydi ama teki tutmuş ki ben rüyamda görmüştüm. Hatta hoca dur biraz bakalım sağa sola saklanmış olmasın dedi, hocam aramayın 1 tane ben rüyamda gördüm dedim. Allah Allah ne kadar eminsin kendinden dedi gülüştük Çok şükür 5. haftamızdayız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor. Bugünü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Bu sayfadaki ve ümitle başka yerlerde bekleyen bütün anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsunnnn
Kalp atışında kesin ağlarsın canım yaAminnnn sağolasın kuzummmO kadar heyecanlıydım ki zor nefes aldım yaa göğsüm öyle hızlı inip kalkıyordu ki sanırsın doğum yapıyorum Kalp atışında nolur artık bilemiyorum Allahım hepimize hep böyle güzellikler yaşamayı nasip etsinnn
Hadi ya özel hastanelerde yazabiliyor mu hemşire olmama rağmen bunu yeni öğrenen ben canım kendine hiç cahil demeKızlar bu arada; Bugün gittiğim doktor sağolsun cebinden mi veriyorsun ilaçları dedi evet dedim hemen 3 ay rapor çıkardı vay be dedimsgk ile anlaşmalı özel hastanelerde doktorlar yazabilirmiş ben tabi bu konunun cahili bir gün sonra geçer sisteme deyince benim bi ışık yandı sanki sağlık ocağı da mı bir gün sonra geçtiği için sistem vermedi 30 yerden ilaç yapacak yakınca herhal
Canım vajinal mi yaptı karından mıAminnnn sağolasın kuzummmO kadar heyecanlıydım ki zor nefes aldım yaa göğsüm öyle hızlı inip kalkıyordu ki sanırsın doğum yapıyorum Kalp atışında nolur artık bilemiyorum Allahım hepimize hep böyle güzellikler yaşamayı nasip etsinnn
Bizde aynı tepkiyi verdik ben devlet hastanesinden randevu almıştım hatta bunun için gittiğim hastane de memorial yani bilindik bir hastane sgk ile anlaşmalı olunca veriyoruz dedi ben aile hekimime yazdırmıştım aynı gün görmeyince vermiyor dendi ama bugün doktor uyardı yarın sisteme geçer diyeHadi ya özel hastanelerde yazabiliyor mu hemşire olmama rağmen bunu yeni öğrenen ben canım kendine hiç cahil demene yazdırdın ilaç
Doğuma kadar mı offf bu ilaçlardan kurtuluş yok anlaşılan progestan fitil şeklinde olan miBizde aynı tepkiyi verdik ben devlet hastanesinden randevu almıştım hatta bunun için gittiğim hastane de memorial yani bilindik bir hastane sgk ile anlaşmalı olunca veriyoruz dedi ben aile hekimime yazdırmıştım aynı gün görmeyince vermiyor dendi ama bugün doktor uyardı yarın sisteme geçer diyeoksapar ve progestan canım doğuma kadar kullancaksın dedi
Bende çok merak ediyorum bi arkadaş tek dedi biazılar kesin çift senin diyor çok mersk ediyorum kese gününe sabretmek ne zormuşCanım ilk değerimiz 10. günde 96 idi sonraki tahlilde 267 oldu şükür
Evet canım ya 3 ay sonra kurtulurum diyordum ama kurtulamadım buna da hamdolsun yaDoğuma kadar mı offf bu ilaçlardan kurtuluş yok anlaşılan progestan fitil şeklinde olan mi
Hadi hayırlı olsun raporun canımEvet canım ya 3 sonra kurtulurum diyordum ama kurtulamadım buna da hamdolsun yabu arada e nabızdan baktım seninle konuşunca rapor çıkmış aralığa kadar evet yazıyormuş ben şok
Aminnn sağolasın canımmHayırlı olsun canım darısı kalp atışına olsun
Ahhh bugün bile gözlerden indi pıt pıtKalp atışında kesin ağlarsın canım yabiz eşimle sporcu olduğumuz için accık soğuk kanlıyız öyle baktık da ama duygusal bir an normalde Rabbim tez zamanda yaşatsın kuzum
Vajinal muayene oldu kuzum, keseyi karından gören az oluyor böyle ilk haftalarda..Canım vajinal mi yaptı karından mı
Gözünüz aydın saglıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahCanım anne adaylarım selammmm
Bugün keseyi gördük çok şükürÇift embriyo transferiydi ama teki tutmuş ki ben rüyamda görmüştüm. Hatta hoca dur biraz bakalım sağa sola saklanmış olmasın dedi, hocam aramayın 1 tane ben rüyamda gördüm dedim. Allah Allah ne kadar eminsin kendinden dedi gülüştük Çok şükür 5. haftamızdayız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor. Bugünü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Bu sayfadaki ve ümitle başka yerlerde bekleyen bütün anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsunnnn
Ayy kıyamam yaa kuzumm doğuma kadar göbekten iğne mi vurulacaksın? Tedbir amaçlı mı neden doğuma kadar?Bizde aynı tepkiyi verdik ben devlet hastanesinden randevu almıştım hatta bunun için gittiğim hastane de memorial yani bilindik bir hastane sgk ile anlaşmalı olunca veriyoruz dedi ben aile hekimime yazdırmıştım aynı gün görmeyince vermiyor dendi ama bugün doktor uyardı yarın sisteme geçer diyeoksapar ve progestan canım doğuma kadar kullancaksın dedi
Aminnn sağolasın canımGözünüz aydın saglıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Benim çift embriyo transferim olmuştu kuzum ama içimden hep tek geçiyorduBende çok merak ediyorum bi arkadaş tek dedi biazılar kesin çift senin diyor çok mersk ediyorum kese gününe sabretmek ne zormuş
Evet evet tam bitti derken hooop Rabbimin göndermesiHadi hayırlı olsun raporun canımkurtuluş yok ama hiç değilse para vermeyeceksin o parayla bebişe ciciler alırsın
Silik çizgi yarım saat sonra çıktı, ben de ümidimi kesmiştim açıkçası. Bir de çok çok silikti. Zar zor görünüyordu. Kan tahlilini de merkez istiyor diye yaptırdım. 10 falan çıkar diyordum.Neden kendi kendine ilaç kesiyorsunki hemde silik görmüşken
Bunu duyduğuma çok sevindim. Dr değerin gayet iyi dedi. O da içime su serpti. Perşembe tekrarlayacağım bakalım.Canımm gözün aydınnO ilk değer çok önemli değil, önemli olan hızla artması. Benim ilk değerim 96 idi sonraki değer 267 oldu. Doktorum gayet iyi demişti ki keseyi de gördük bugün..
Amin canım amiiiin tüp bebek aşamaşarı o kadar zor ya aslında bizim biraz daha kıymetli oluyor sanki kuzum ya çektiğimizi Allah biliyor yaniAhhh bugün bile gözlerden indi pıt pıtKuzum o anlar gerçekten büyülü, inanılmaz duygusal Ben zaten sulugözlüyüm, kalp atışını duyduğumda hüngür hüngür ağlarım Allahım hepimize böyle mutluluklar yaşatsın canım benim