2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar bu arada; Bugün gittiğim doktor sağolsun cebinden mi veriyorsun ilaçları dedi evet dedim hemen 3 ay rapor çıkardı vay be dedim sgk ile anlaşmalı özel hastanelerde doktorlar yazabilirmiş ben tabi bu konunun cahili bir gün sonra geçer sisteme deyince benim bi ışık yandı sanki sağlık ocağı da mı bir gün sonra geçtiği için sistem vermedi 30 yerden ilaç yağacak yakınca herhal

Hayırlı olsun canım darısı kalp atışına olsun

Kalp atışında kesin ağlarsın canım ya biz eşimle sporcu olduğumuz için accık soğuk kanlıyız öyle baktık da ama duygusal bir an normalde Rabbim tez zamanda yaşatsın kuzum

Hadi ya özel hastanelerde yazabiliyor mu hemşire olmama rağmen bunu yeni öğrenen ben canım kendine hiç cahil deme ne yazdırdın ilaç

Canım vajinal mi yaptı karından mı

Hadi ya özel hastanelerde yazabiliyor mu hemşire olmama rağmen bunu yeni öğrenen ben canım kendine hiç cahil deme ne yazdırdın ilaç
Bizde aynı tepkiyi verdik ben devlet hastanesinden randevu almıştım hatta bunun için gittiğim hastane de memorial yani bilindik bir hastane sgk ile anlaşmalı olunca veriyoruz dedi ben aile hekimime yazdırmıştım aynı gün görmeyince vermiyor dendi ama bugün doktor uyardı yarın sisteme geçer diye oksapar ve progestan canım doğuma kadar kullancaksın dedi

Doğuma kadar mı offf bu ilaçlardan kurtuluş yok anlaşılan progestan fitil şeklinde olan mi

Doğuma kadar mı offf bu ilaçlardan kurtuluş yok anlaşılan progestan fitil şeklinde olan mi
Evet canım ya 3 ay sonra kurtulurum diyordum ama kurtulamadım buna da hamdolsun ya bu arada e nabızdan baktım seninle konuşunca rapor çıkmış aralığa kadar evet yazıyormuş ben şok

Evet canım ya 3 sonra kurtulurum diyordum ama kurtulamadım buna da hamdolsun ya bu arada e nabızdan baktım seninle konuşunca rapor çıkmış aralığa kadar evet yazıyormuş ben şok
Hadi hayırlı olsun raporun canım kurtuluş yok ama hiç değilse para vermeyeceksin o parayla bebişe ciciler alırsın

Kalp atışında kesin ağlarsın canım ya biz eşimle sporcu olduğumuz için accık soğuk kanlıyız öyle baktık da ama duygusal bir an normalde Rabbim tez zamanda yaşatsın kuzum
Ahhh bugün bile gözlerden indi pıt pıt Kuzum o anlar gerçekten büyülü, inanılmaz duygusal Ben zaten sulugözlüyüm, kalp atışını duyduğumda hüngür hüngür ağlarım Allahım hepimize böyle mutluluklar yaşatsın canım benim

Gözünüz aydın saglıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Ayy kıyamam yaa kuzumm doğuma kadar göbekten iğne mi vurulacaksın? Tedbir amaçlı mı neden doğuma kadar?

Bende çok merak ediyorum bi arkadaş tek dedi biazılar kesin çift senin diyor çok mersk ediyorum kese gününe sabretmek ne zormuş
Benim çift embriyo transferim olmuştu kuzum ama içimden hep tek geçiyordu Allahım senin de gönlüne göre versin

Neden kendi kendine ilaç kesiyorsunki hemde silik görmüşken
Silik çizgi yarım saat sonra çıktı, ben de ümidimi kesmiştim açıkçası. Bir de çok çok silikti. Zar zor görünüyordu. Kan tahlilini de merkez istiyor diye yaptırdım. 10 falan çıkar diyordum.
Canımm gözün aydınn O ilk değer çok önemli değil, önemli olan hızla artması. Benim ilk değerim 96 idi sonraki değer 267 oldu. Doktorum gayet iyi demişti ki keseyi de gördük bugün..
Bunu duyduğuma çok sevindim. Dr değerin gayet iyi dedi. O da içime su serpti. Perşembe tekrarlayacağım bakalım.

Amin canım amiiiin tüp bebek aşamaşarı o kadar zor ya aslında bizim biraz daha kıymetli oluyor sanki kuzum ya çektiğimizi Allah biliyor yani Elhamdulillahi Rabbil alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…