2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor
Ben canım. Hiçbir şey yok belirti namına. Cumartesi günü kese muayenesine gideceğim.21 .günüm olacak transferden sonra.

Lekelenme olmak zorunda değil canım hatta lekelenme olmasında zaten. Allah’a binlerce şükürler olsun ki MaşaAllah bugüne kadar en ufak lekelenmem olmadı ve biiznillah bugün kalp atışını duyduk. Sadece 2 gündür belirgin olarak göğüslerime sanki tel sokuyorlarmış gibi 🥲🥲🥲 acayip rahatsız etti sanırım süt kanallarını açıyorlar 🤣ve bağırsaklarıma kramp giriyor. Bugünkü doktorda adet sancısı gibi sancılar yaşayabilirsin korkma dedi. Yemek yemeye de sakın zorlama yemek istemediğin yemeklerden uzak dur dedi. O kadar belirtisiz geçirmek en güzeli inşaAllah mide bulantısı falan da olmaz 🌺🌺🌺
Ayy inşallah böyle devam eder o zaman hepimiz rahat huzurlu hamilelik süreci geçirelim 🙏🏻🙏🏻

merhaba, 11. günde 47 olan değerim bugün 13. günde 36ya düşmüş. Doktor ilaçlara devam perşembe tekrar takip dedi. Bu şekilde olan var mı?
Ben 39 ile başladım sonra 30-68-153-338 diye devan etti bana da kimyasal büyük ihtimal dedi doktor ama artış olduğu için ilaçlara devam dedi cuma ultrason bakacağım sağlıklı mı yoksa dış veya kimyasal mı diye 😔 beklemek çok zor ama sabır gerekiyor

Arkadaşlar bir kutu progestan dex var isteyen özelden yazabilir İstanbuldayım kargo da yapabilirim

Eklentiler

• 20230905_123332.jpg
    20230905_123332.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 20230905_123354.jpg
    20230905_123354.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 37
Transferimin 5. Günü çatlatma iğnesinin de 10.günü ❤️ Sabah test yaptım çizgi yok gibi bişi iğne etlisi gitmiş galiba . Tuttuysa ne zaman düşer idrara acaba ❤️ Fikir verebilecek var mı

Ben 39 ile başladım sonra 30-68-153-338 diye devan etti bana da kimyasal büyük ihtimal dedi doktor ama artış olduğu için ilaçlara devam dedi cuma ultrason bakacağım sağlıklı mı yoksa dış veya kimyasal mı diye 😔 beklemek çok zor ama sabır gerekiyor
böyle belirsizlikle beklemek daha zormuş, yarın olsa da netlik kazansa istiyorum her şey 🥺

böyle belirsizlikle beklemek daha zormuş, yarın olsa da netlik kazansa istiyorum her şey 🥺
insan vücudu mucizelerle dolu çok araştırdım böyle olup normal gebelik süreci geçiren de olmuş ama biz o şanslı insanlardan mıyız zaman gösterecek sen sadece iyi düşün

Kizlar birsey sorucam transferin 15. günü bugün çok şükür pozitif gördük ama bende hiç belirti falan yoktu hala da yok lekelenme falan da hiç olmadı normal mi bu durum sürekli kan veriyorum değerim artıyor ama işte yinede insan bir emin olamıyor
Kız maşallah de kendine, nazar değdirme 🧿🌸

Kızlar belim çok ağrıyor yarın kese görmeye gideceğim az önce nokta kadar kan gördüm çamaşırımda silince hiç birşey gelmedi inşallah bişey yoktur

Transferimin 5. Günü çatlatma iğnesinin de 10.günü ❤️ Sabah test yaptım çizgi yok gibi bişi iğne etlisi gitmiş galiba . Tuttuysa ne zaman düşer idrara acaba ❤️ Fikir verebilecek var mı
4. ve 5. Gün test yaptım negatifti. 6. gün belli belirsiz çok silik bir çizgi gördüm. 7. gün daha da belirginleşti. Ama bu kişiden kişiye değişir. En erken 9. günde çizgiyi görenler de var. Bir de beta değeri içinde bir çok bileşen barındıran bir hormonmuş. Her bünyede farklı bileşenler daha baskın olabiliyormuş. O nedenle bazı erken gebelik testleri hamileliği yakalayabiliyorken bazıları yakalayamayabiliyormuş. Çizgiyi görsek de görmesek de emin olabileceğimiz tek şey kan testi.

4. ve 5. Gün test yaptım negatifti. 6. gün belli belirsiz çok silik bir çizgi gördüm. 7. gün daha da belirginleşti. Ama bu kişiden kişiye değişir. En erken 9. günde çizgiyi görenler de var. Bir de beta değeri içinde bir çok bileşen barındıran bir hormonmuş. Her bünyede farklı bileşenler daha baskın olabiliyormuş. O nedenle bazı erken gebelik testleri hamileliği yakalayabiliyorken bazıları yakalayamayabiliyormuş. Çizgiyi görsek de görmesek de emin olabileceğimiz tek şey kan testi.
tabi ki kan en önemlisi 🙏❤️ Ama işte insan erken öğrenmek istiyor ya benim gibi takip edem oldu mu diye merak ettim . Cevabın için teşekkür ederim 🙏 inşallah pozitif görürüm

Kızlar bugün 6.gunum ve 5.gun embriyosu transfer edildi sabah kaset test yaptım ve belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi erken gebelik testi alıp deneyeceğim silik çizgi çıkıp olumsuz olma ihtimali yok değil mi aman çok stresli süreçlermis ya kaç yumurta toplanti kaç embriyo oluştu kaç tanesi kacinci güne ulaştı tuttu mu tuttuysa boş yada kimyasal değildir inşallah gibi devam eden....

Kızlar bugün 6.gunum ve 5.gun embriyosu transfer edildi sabah kaset test yaptım ve belli belirsiz ikinci çizgi çıktı şimdi erken gebelik testi alıp deneyeceğim silik çizgi çıkıp olumsuz olma ihtimali yok değil mi aman çok stresli süreçlermis ya kaç yumurta toplanti kaç embriyo oluştu kaç tanesi kacinci güne ulaştı tuttu mu tuttuysa boş yada kimyasal değildir inşallah gibi devam eden....
ah ah... o süreç hiç bitmiyormuş değil mi... tüp bebek denince ne kadar kolay geliyordu kulağıma başlamadan önce. Ama maddi manevi ne kadar yorucu olduğunu yaşayıp görüyormuş insan. test yapmayın bence daha çok stres oluyor insan. Günü gelince kan verirsiniz direkt

X