Gözüm aydın canımmm sağlıkla ilerlesin inşaallahKızlar ben bugün kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif çok şükür yaaa ...İnşallah sonuna kadar da her şey güzel ilerler hepimiz için. Ve sağlıkla kucağımıza alırız.
2 günde 1 canımBeta değeri hergün mü yoksa 2 güne bir mi iki katına çıkmalı kızlar bilgisi olan var mı?
Canımm gözün aydınnHanımlar bugün test günüm ve kan sonucum 106 çıktı. 27 Ağustos transfer günümdü. 6BA kalite embriyo. Çok düşük değil mi?
Canım çok geçmiş olsun ama lütfen güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, Rabbim bebeğini korusunBen sabah şiddetli ağrıyla hastaneye gittim hemde çok şiddetliydi kese duruyor ama az büyümüş biraz koyu kırmızı kanamam oldu hastanede yatmak istemedim eve geldim bebek sağlıklı değilse yapacak bişiy yok dediler bana dua edin bir tane düşük yapmıştım yine bu haftalarda iyi düşünmek istiyorum ama tükenmiş hissediyorum ne olur dua edin
Canımm Allah korktuğundan emin eylesinBenim dün gece açık kırmızı kanamam olmuştu az öncede koyu kırmızı kanamam oldu kendi doktoruna ulaşamıyorum başka bir doktora ulaştım oda amelyatlardaymış ama sekreteri bu akşama bir randevu ayarlayabildi umarım bir sorun yoktur kanın renginin koyu olması ve hafif pıhtıların olması çok korkutuyor
Diafol içindeki folik asit miktarı ne kadar acaba? Ben Impryl kullanıyorum. 400mcg folik asit var. B3 B6 B2 B12 Çinko Betain ve L-sistin var.
Nekadarlık oldun canım hayırlı olsunnCanımm gözün aydınnO ilk değer çok önemli değil, önemli olan hızla artması. Benim ilk değerim 96 idi sonraki değer 267 oldu. Doktorum gayet iyi demişti ki keseyi de gördük bugün..
Gözün aydın canımm sağlıkla ilerlesin inşaallahMerhaba 7. günden selamlarErken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Kan testi pozitif çıkan arkadaşları can’ı gönülden tebrik ederim Darısı tüm bekleyenlerin başına Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724 Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724
Hafiften gözükmeye başlamış inşallah dahada netleşerek gider canımMerhaba 7. günden selamlarErken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Kan testi pozitif çıkan arkadaşları can’ı gönülden tebrik ederim Darısı tüm bekleyenlerin başına Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724 Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724
Sağolasın canım benim, bugün tam 5. haftamız ve keseyi gördük. Şükürler olsun her şey yolundaNekadarlık oldun canım hayırlı olsunn
ay çok sevindim canımm en son değerin ve kaçıncı gün kan testi vermiştin bi karşılaştırma yapmak isterimdeCanım anne adaylarım selammmm
Bugün keseyi gördük çok şükürÇift embriyo transferiydi ama teki tutmuş ki ben rüyamda görmüştüm. Hatta hoca dur biraz bakalım sağa sola saklanmış olmasın dedi, hocam aramayın 1 tane ben rüyamda gördüm dedim. Allah Allah ne kadar eminsin kendinden dedi gülüştük Çok şükür 5. haftamızdayız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor. Bugünü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Bu sayfadaki ve ümitle başka yerlerde bekleyen bütün anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsunnnn
benim aile hekimim de hiç ikiletmeden yazdı, riskli gebelik takibi olarak girmiş, yazdığı tüm ilaçları aldım eczaneden çok az katkı payı ödeyerek. Yazmayan aile hekimleri gerçekten çok ah alırlar sonuçta tüp bebek için bir sürü para harcamışız bu ilaçlar bizi düşük riskinden korumak içinse hepsinin yazması gerekirDegistirdigim de yazmayabilir canım geçici bir şey bu sonuçta aile hekimimden memnunumkadın doğum Dr de cuma randevum var ona soracam rapor olayını
Sağol kuzum Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla bize bağışlasın. hastane yatış verse de eve gelmek istedim. Bekliyorum ağrım yok ama kese zamanına göre çok az büyümüş tutunmaya çalışıyormuş bebeğim kanama ondan oluyormuş ama normal değil dediler. Allah yardımcımız olsun.Canım çok geçmiş olsun ama lütfen güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, Rabbim bebeğini korusunDinlen ve bol bol dua et, her şey yoluna girecek merak etme
Canım ilk değerimiz 10. günde 96 idi sonraki tahlilde 267 oldu şüküray çok sevindim canımm en son değerin ve kaçıncı gün kan testi vermiştin bi karşılaştırma yapmak isterimdeçok heycanlıyım haftaya benimde kese randevum varr
Canım sen olumlu güzel şeyler düşün, Rabbim ol derse oluverir, bol dua et bebeğini koruyacak olan OSağol kuzum Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla bize bağışlasın. hastane yatış verse de eve gelmek istedim. Bekliyorum ağrım yok ama kese zamanına göre çok az büyümüş tutunmaya çalışıyormuş bebeğim kanama ondan oluyormuş ama normal değil dediler. Allah yardımcımız olsun.
Amin amin amn kuzumCanımın taa içiii gözünaydınnnnAllahım sağlıkla kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnn
Oyyyy maşaAllah maşaAllah maşaAllahCanım anne adaylarım selammmm
Bugün keseyi gördük çok şükürÇift embriyo transferiydi ama teki tutmuş ki ben rüyamda görmüştüm. Hatta hoca dur biraz bakalım sağa sola saklanmış olmasın dedi, hocam aramayın 1 tane ben rüyamda gördüm dedim. Allah Allah ne kadar eminsin kendinden dedi gülüştük Çok şükür 5. haftamızdayız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor. Bugünü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Bu sayfadaki ve ümitle başka yerlerde bekleyen bütün anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsunnnn
Aminnnn sağolasın kuzummmOyyyy maşaAllah maşaAllah maşaAllahçok şükür Rabbim tez zamanda kalp atışlarını duymayı nasip etsin canımcım