2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Hanımlar bugün test günüm ve kan sonucum 106 çıktı. 27 Ağustos transfer günümdü. 6BA kalite embriyo. Çok düşük değil mi?
Canımm gözün aydınn 🥰💫 O ilk değer çok önemli değil, önemli olan hızla artması. Benim ilk değerim 96 idi sonraki değer 267 oldu. Doktorum gayet iyi demişti ki keseyi de gördük bugün.. 🥰

Ben sabah şiddetli ağrıyla hastaneye gittim hemde çok şiddetliydi kese duruyor ama az büyümüş biraz koyu kırmızı kanamam oldu hastanede yatmak istemedim eve geldim bebek sağlıklı değilse yapacak bişiy yok dediler bana dua edin bir tane düşük yapmıştım yine bu haftalarda iyi düşünmek istiyorum ama tükenmiş hissediyorum ne olur dua edin 🤲🤲
Canım çok geçmiş olsun ama lütfen güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, Rabbim bebeğini korusun 💫🤲🏻❤️ Dinlen ve bol bol dua et, her şey yoluna girecek merak etme ❤️

Benim dün gece açık kırmızı kanamam olmuştu az öncede koyu kırmızı kanamam oldu kendi doktoruna ulaşamıyorum başka bir doktora ulaştım oda amelyatlardaymış ama sekreteri bu akşama bir randevu ayarlayabildi umarım bir sorun yoktur kanın renginin koyu olması ve hafif pıhtıların olması çok korkutuyor
Canımm Allah korktuğundan emin eylesin 🤲🏻 Güzel düşün güzel şeylet olsun, sakin kalmaya çalış lütfen. Böyle kanamalar yaşayıp bebeğini sağlıkla kucağına alan çok annemiz var, sen Rabbine teslim ol, dualarımız seninle 🌸

Diafol içindeki folik asit miktarı ne kadar acaba? Ben Impryl kullanıyorum. 400mcg folik asit var. B3 B6 B2 B12 Çinko Betain ve L-sistin var.
IMG_2966.png
Böyle içeriği canım

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Kan testi pozitif çıkan arkadaşları can’ı gönülden tebrik ederim🥰 Darısı tüm bekleyenlerin başına🙏🏻 IMG_3188.jpeg IMG_3184.jpeg IMG_3172.jpeg

Canım anne adaylarım selammmm 🌸🌸🌸
Bugün keseyi gördük çok şükür 🥰 Çift embriyo transferiydi ama teki tutmuş ki ben rüyamda görmüştüm. Hatta hoca dur biraz bakalım sağa sola saklanmış olmasın dedi, hocam aramayın 1 tane ben rüyamda gördüm dedim. Allah Allah ne kadar eminsin kendinden dedi gülüştük 😀😀 Çok şükür 5. haftamızdayız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor. Bugünü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Bu sayfadaki ve ümitle başka yerlerde bekleyen bütün anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsunnnn 🤲🏻💫❤️

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Kan testi pozitif çıkan arkadaşları can’ı gönülden tebrik ederim🥰 Darısı tüm bekleyenlerin başına🙏🏻Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724 Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724
Gözün aydın canımm sağlıkla ilerlesin inşaallah 🥰🤗💫

Merhaba 7. günden selamlar😅 Erken gebelik testinde çizgi bugün daha da belirginleşmişti. Bakışlarımı hiç zorlamadan görebiliyorum. Daha net, en azından fotoğrafta belli olacak kadar. 1 tane uzaktan 2 tane yakından paylaşıyorum. Umarım siz de görebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. Kan testi pozitif çıkan arkadaşları can’ı gönülden tebrik ederim🥰 Darısı tüm bekleyenlerin başına🙏🏻Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724 Eki Görüntüle 3296722 Eki Görüntüle 3296723 Eki Görüntüle 3296724
Hafiften gözükmeye başlamış inşallah dahada netleşerek gider canım💕

Bugün keseyi gördük çok şükür 🥰 Çift embriyo transferiydi ama teki tutmuş ki ben rüyamda görmüştüm. Hatta hoca dur biraz bakalım sağa sola saklanmış olmasın dedi, hocam aramayın 1 tane ben rüyamda gördüm dedim. Allah Allah ne kadar eminsin kendinden dedi gülüştük 😀😀 Çok şükür 5. haftamızdayız ve haftasıyla gayet uyumlu gidiyor. Bugünü yaşatan Rabbime şükürler olsun. Bu sayfadaki ve ümitle başka yerlerde bekleyen bütün anne adaylarının kucakları sağlıklı bebeklerle dolsunnnn 🤲🏻💫❤️
ay çok sevindim canımm en son değerin ve kaçıncı gün kan testi vermiştin bi karşılaştırma yapmak isterimde😂 çok heycanlıyım haftaya benimde kese randevum varr🥹

Degistirdigim de yazmayabilir canım geçici bir şey bu sonuçta aile hekimimden memnunum 🙂🙂🙂 kadın doğum Dr de cuma randevum var ona soracam rapor olayını
benim aile hekimim de hiç ikiletmeden yazdı, riskli gebelik takibi olarak girmiş, yazdığı tüm ilaçları aldım eczaneden çok az katkı payı ödeyerek. Yazmayan aile hekimleri gerçekten çok ah alırlar sonuçta tüp bebek için bir sürü para harcamışız bu ilaçlar bizi düşük riskinden korumak içinse hepsinin yazması gerekir

Canım çok geçmiş olsun ama lütfen güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun, Rabbim bebeğini korusun 💫🤲🏻❤️ Dinlen ve bol bol dua et, her şey yoluna girecek merak etme ❤️
Sağol kuzum Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla bize bağışlasın. hastane yatış verse de eve gelmek istedim. Bekliyorum ağrım yok ama kese zamanına göre çok az büyümüş tutunmaya çalışıyormuş bebeğim kanama ondan oluyormuş ama normal değil dediler. Allah yardımcımız olsun.🤲🤲

Sağol kuzum Allah bebeklerimizi korusun sağlıkla bize bağışlasın. hastane yatış verse de eve gelmek istedim. Bekliyorum ağrım yok ama kese zamanına göre çok az büyümüş tutunmaya çalışıyormuş bebeğim kanama ondan oluyormuş ama normal değil dediler. Allah yardımcımız olsun.🤲🤲
Canım sen olumlu güzel şeyler düşün, Rabbim ol derse oluverir, bol dua et bebeğini koruyacak olan O ❤️ Dinlen, bol su iç ve güzel şeylet olacağına mutlaka inan 🌸

Canımın taa içiii gözünaydınnnn 🤗 Allahım sağlıkla kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnn ❤️
Amin amin amn kuzum 😍😍😍 Rabbim sana da tez zamanda duyursun kalp atışlarını🤲🤲🤲🤲 sonra da kucağına almayı nasip etsin amiiiiiin 🤲🌺♥️

Oyyyy maşaAllah maşaAllah maşaAllah 😍😍😍çok şükür Rabbim tez zamanda kalp atışlarını duymayı nasip etsin canımcım ♥️♥️♥️♥️♥️

Oyyyy maşaAllah maşaAllah maşaAllah 😍😍😍çok şükür Rabbim tez zamanda kalp atışlarını duymayı nasip etsin canımcım ♥️♥️♥️♥️♥️
Aminnnn sağolasın kuzummm ❤️❤️❤️ O kadar heyecanlıydım ki zor nefes aldım yaa göğsüm öyle hızlı inip kalkıyordu ki sanırsın doğum yapıyorum 😂😂 Kalp atışında nolur artık bilemiyorum 😀😀 Allahım hepimize hep böyle güzellikler yaşamayı nasip etsinnn 💫🤲🏻

X