Akıntı ilaçlardan oluyor deniyor, fitil kullanıyomusunuz o yapıyor geneldeKızlar 5.gun embriyosu transferi oldum şuan sadece duphaston ecopirin folikasit kullanıyorum bugün akıntı başladığını farkettim ama vajinal hiçbir ilaç kullanmıyorum.. sizde de olmuş muydu hiç akıntı?
Kanama alani olmasa kuzum bende tedirgin olmicamda kanama alani beni cok korkutuyo kesenin yarisi kadardi 14ünde kontrolum var insaAllah küçülmüş olurAllah yardımcın olsun kuzum bu aylarda aslında normal bakılıyor yerleşme kanamaları ama tabi senin travman başka o nedenle de dua edelim inşaAllah Rabbim iyi güzel doktorlarla, ebelerle, hemşirelerle karşılaştırsınşifalar versin Rabbim
InsaAllah canim yaaa atsın atsinda kurtulalim bidahaki randevuda rahat olalimBence kalan kanama alanını atıyor canım ben öyle düşünüyorum
İnşaAllah canım hamileliklerde olabiliyor bende de bir sıvı alanı vardı o kaybolmuş bu kontrolde Allah a gücen biiznillah bişey olmayacakKanama alani olmasa kuzum bende tedirgin olmicamda kanama alani beni cok korkutuyo kesenin yarisi kadardi 14ünde kontrolum var insaAllah küçülmüş olur
Aklın yolu bir :)diafol kullanıyorum başından beri canım benim doktorumda bunu öneriyor
Ben dün test verdim baya düşük, bugün duramadım gene verdim, inşallah her gün artıyodur yaBeta değeri hergün mü yoksa 2 güne bir mi iki katına çıkmalı kızlar bilgisi olan var mı?
Aminnn canim aminnn insaAllahİnşaAllah canım hamileliklerde olabiliyor bende de bir sıvı alanı vardı o kaybolmuş bu kontrolde Allah a gücen biiznillah bişey olmayacak
Aminn dualarım seninleBen dün test verdim baya düşük, bugün duramadım gene verdim, inşallah her gün artıyodur ya
Ayyy çok heycanlı haber etttKızlar kese için doktora gidiyorum şimdi
dua edin bana görelim kesemizi çok heyecanlıyım
Daha 8.gün canım düşük değilki tebrik ederimmHanımlar bugün test günüm ve kan sonucum 106 çıktı. 27 Ağustos transfer günümdü. 6BA kalite embriyo. Çok düşük değil mi?
10. gün. Test günüm bugünÇok sevindimmkaçıncı gününğzdü bugün
8.gün gecesi 237 ydi brnimHanımlar bugün test günüm ve kan sonucum 106 çıktı. 27 Ağustos transfer günümdü. 6BA kalite embriyo. Çok düşük değil mi?
Maşallah kaç çıktı kaçıncı günün sağlıkla devam etsin
Kaç embriyoydu kaç çıktı canım10. gün. Test günüm bugün
Ay maşallah tek embriyo muİnşallah10. gün 333.95
Kaç embriyoydu kaç çıktı canım
Aradın mı doktoru kese için nezaman vercekler bakalımm2 dondurulmuş embriyo. 333.95 çıktı