2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Offf kızlar midem çok fena ya kustum sabah afedersiniz,hiç bişey yeyip içemiyorum yediğimi de çıkardım zaten napacam böyle ya 😬 kalp atışını bile duymadan başladı benim bulantılar yaa benim gibi olanlar var mıı

Offf kızlar midem çok fena ya kustum sabah afedersiniz,hiç bişey yeyip içemiyorum yediğimi de çıkardım zaten napacam böyle ya 😬 kalp atışını bile duymadan başladı benim bulantılar yaa benim gibi olanlar var mıı
Benn 2 gündür yemeklerden sonra fena oluyorum ya

Günaydın canım benim kanamam neredeyse bir hafta olacak hala devam ediyor. Bütün ilaçlarıma devam ediyorum. Coraspirin değil de oksapar kullanıyorum. Bol bol ayaklarım hafif yukarda dinleniyorum. Bol su içiyorum. Gece ve sabah kalktığımda kahverengi akıntı gibi oluyor, belli bir saatte açık pembe geliyor o biraz ürkütüyor beni ama yapacak birşey yok kesilsin diye dua ediyorum. Keseyi gördük şükür kalp atışı icin gün sayıyorum bende Allah yardımcımız olsun yürek ağızda bekliyoruz ama herkesinde dediği gibi yiyecek ekmeği varsa bu dünyaya öyle ya da böyle gelecek sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤲🤲🌺🌺
Çok teşekkür ederim canım. Bu sabah baktım kanama durmuştu bütün gün yatma kararı aldım bir şey olacaksa engel olamayız tabi ama insan korkuyor elinde değil :)

Bugün 8. Günüm dün çok minik kahve gördüğüm akıntı böyle pembemsi bir renge dönüştü. Kendimi dinlemicem dedikçe hep bişey oluyo. Doktoruma sordum bekleyelim ilaçlara devam et dedi ama kan versem mi napsam bilemedim

Ben sabah şiddetli ağrıyla hastaneye gittim hemde çok şiddetliydi kese duruyor ama az büyümüş biraz koyu kırmızı kanamam oldu hastanede yatmak istemedim eve geldim bebek sağlıklı değilse yapacak bişiy yok dediler bana dua edin bir tane düşük yapmıştım yine bu haftalarda iyi düşünmek istiyorum ama tükenmiş hissediyorum ne olur dua edin 🤲🤲

Ben sabah şiddetli ağrıyla hastaneye gittim hemde çok şiddetliydi kese duruyor ama az büyümüş biraz koyu kırmızı kanamam oldu hastanede yatmak istemedim eve geldim bebek sağlıklı değilse yapacak bişiy yok dediler bana dua edin bir tane düşük yapmıştım yine bu haftalarda iyi düşünmek istiyorum ama tükenmiş hissediyorum ne olur dua edin 🤲🤲
Benim dün gece açık kırmızı kanamam olmuştu az öncede koyu kırmızı kanamam oldu kendi doktoruna ulaşamıyorum başka bir doktora ulaştım oda amelyatlardaymış ama sekreteri bu akşama bir randevu ayarlayabildi umarım bir sorun yoktur kanın renginin koyu olması ve hafif pıhtıların olması çok korkutuyor

Daha 8.gün canım düşük değilki tebrik ederimm ❤️ ilkkez test günü bukadar erken olanı gördüm hep 12 yada 14.gün deniliyor
Bana da erken geldi. Ben böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Sabah kaset test yapmıştım çok çok silik çıktı. İki saat sonra kan verdim. Nasıl olsa tutmadı diye düşündüm ve ilacımı sabah almadım. İdrar testlerine güvenmeyin.

Bana da erken geldi. Ben böyle bir sonuç hiç beklemiyordum. Sabah kaset test yapmıştım çok çok silik çıktı. İki saat sonra kan verdim. Nasıl olsa tutmadı diye düşündüm ve ilacımı sabah almadım. İdrar testlerine güvenmeyin.
Neden kendi kendine ilaç kesiyorsunki hemde silik görmüşken

Kızlar merhaba :) bugün doktora gideceğim demiştim ve doktora gitttik bebiş 6+3 göründü 😍😍😍 kalp atışını da duyduk, çok kısa dinletti (pazartesi gideceğim diye söyledim o yüzden ben rahat etmediğim için kısa dinletti) haftası ile uyumluymuş herşey yolunda dedi biiznillah 🌺 alemlerin Rabbine hamdolsun. Bugünleri de gösterdi sonunda 🤲❤️ Rabbim isteyen herkese bu sevinçleri yaşatsın 🤲
Canımın taa içiii gözünaydınnnn 🤗 Allahım sağlıkla kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnnn ❤️

X