merak etmeyin ben de 7. ve 8. günümde lekelenme yaşadım, olabiliyorİnşallah kırmızıya dönmez benimde tam 7. Günüm. İlk denemede ki kadar stresli değilim ama belirsizlij yinede yoruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etmeyin ben de 7. ve 8. günümde lekelenme yaşadım, olabiliyorİnşallah kırmızıya dönmez benimde tam 7. Günüm. İlk denemede ki kadar stresli değilim ama belirsizlij yinede yoruyor
Aminnn, darısı başımıza İnşallahKızlar merhaba :) bugün doktora gideceğim demiştim ve doktora gitttik bebiş 6+3 göründü kalp atışını da duyduk, çok kısa dinletti (pazartesi gideceğim diye söyledim o yüzden ben rahat etmediğim için kısa dinletti) haftası ile uyumluymuş herşey yolunda dedi biiznillah alemlerin Rabbine hamdolsun. Bugünleri de gösterdi sonunda Rabbim isteyen herkese bu sevinçleri yaşatsın
Amin canım inşaAllahAminnn, darısı başımıza İnşallah
Tek tutmuş bence :) arkadaşın 1100 çıkmıştı ikizdi onun:) tamamen tahmin:)11.gün 795.8 canım
Aman stres yapmayın yaaa ben çok ağladım o gün çünkü testte çift çizgi görmüştüm sonra kanama olmuştu halbuki normalmişİnşallah kırmızıya dönmez benimde tam 7. Günüm. İlk denemede ki kadar stresli değilim ama belirsizlij yinede yoruyor
Gozun aydin canimmm cok sevindim cookk insaAllah saglikla ilerler saglikla kucaklarimiza aliriz cumlemiz icinKızlar merhaba :) bugün doktora gideceğim demiştim ve doktora gitttik bebiş 6+3 göründü kalp atışını da duyduk, çok kısa dinletti (pazartesi gideceğim diye söyledim o yüzden ben rahat etmediğim için kısa dinletti) haftası ile uyumluymuş herşey yolunda dedi biiznillah alemlerin Rabbine hamdolsun. Bugünleri de gösterdi sonunda Rabbim isteyen herkese bu sevinçleri yaşatsın
Amin amin amin canım sen nasılsın kanaman ağrıların iyi mi biraz daha?Gozun aydin canimmm cok sevindim cookk insaAllah saglikla ilerler saglikla kucaklarimiza aliriz cumlemiz icin
Lekelenmem olmuyodu bugun yine basladi ama kahverengi akintiyla karisik doktor olur korkma demisti zaten canim ama ben yinede tedirgin oluyorumAmin amin amin canım sen nasılsın kanaman ağrıların iyi mi biraz daha?
Allah yardımcın olsun kuzum bu aylarda aslında normal bakılıyor yerleşme kanamaları ama tabi senin travman başka o nedenle de dua edelim inşaAllah Rabbim iyi güzel doktorlarla, ebelerle, hemşirelerle karşılaştırsın şifalar versin RabbimLekelenmem olmuyodu bugun yine basladi ama kahverengi akintiyla karisik doktor olur korkma demisti zaten canim ama ben yinede tedirgin oluyorum
Çok sevindimm kaçıncı gününğzdü bugünKızlar ben bugün kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif çok şükür yaaa ... İnşallah sonuna kadar da her şey güzel ilerler hepimiz için. Ve sağlıkla kucağımıza alırız.
MaşaAllah maşaAllah Rabbim önce güzel artışlar sonra keseler sonra da kalp atışları nasipmetsin sonunda da sağlıkla kucağına almanıda nasip etsinKızlar ben bugün kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif çok şükür yaaa ... İnşallah sonuna kadar da her şey güzel ilerler hepimiz için. Ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Olabilir canım tek çift hiç farketmez sağlıklı olsunTek tutmuş bence :) arkadaşın 1100 çıkmıştı ikizdi onun:) tamamen tahmin:)
Maşallah kaç çıktı kaçıncı günün sağlıkla devam etsinKızlar ben bugün kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif çok şükür yaaa ... İnşallah sonuna kadar da her şey güzel ilerler hepimiz için. Ve sağlıkla kucağımıza alırız.
diafol kullanıyorum başından beri canım benim doktorumda bunu öneriyorKızlar bugün gittiğim doktor folik asit için ne kullanıyorsun dedi folibol 5mg deyince alman gereken dozdan yüksek dedi o nedenle dozumu düşürüp başka folik asit verdi diofol diye bir ilaç. D3 ve b12 de içeriyor doktorunuza sormak veya araştırmak isterseniz diye yazmak istedim. Bu doktor bu standart folibol 5mg fazla buldu kısaca. Fazla folik asit almak da zararlı olduğu için ben hemen değiştirdim ve bugün bu doktorun verdiği ilacı kullanmaya başladım diğerini bıraktım
Bence kalan kanama alanını atıyor canım ben öyle düşünüyorumLekelenmem olmuyodu bugun yine basladi ama kahverengi akintiyla karisik doktor olur korkma demisti zaten canim ama ben yinede tedirgin oluyorum