2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Aminnn, darısı başımıza İnşallah

İnşallah kırmızıya dönmez benimde tam 7. Günüm. İlk denemede ki kadar stresli değilim ama belirsizlij yinede yoruyor
Aman stres yapmayın yaaa ben çok ağladım o gün çünkü testte çift çizgi görmüştüm sonra kanama olmuştu halbuki normalmiş

Gozun aydin canimmm cok sevindim cookk insaAllah saglikla ilerler saglikla kucaklarimiza aliriz cumlemiz icin

Amin amin amin canım sen nasılsın kanaman ağrıların iyi mi biraz daha?
Lekelenmem olmuyodu bugun yine basladi ama kahverengi akintiyla karisik doktor olur korkma demisti zaten canim ama ben yinede tedirgin oluyorum

Lekelenmem olmuyodu bugun yine basladi ama kahverengi akintiyla karisik doktor olur korkma demisti zaten canim ama ben yinede tedirgin oluyorum
Allah yardımcın olsun kuzum bu aylarda aslında normal bakılıyor yerleşme kanamaları ama tabi senin travman başka o nedenle de dua edelim inşaAllah Rabbim iyi güzel doktorlarla, ebelerle, hemşirelerle karşılaştırsın şifalar versin Rabbim

Kızlar bugün gittiğim doktor folik asit için ne kullanıyorsun dedi folibol 5mg deyince alman gereken dozdan yüksek dedi o nedenle dozumu düşürüp başka folik asit verdi diofol diye bir ilaç. D3 ve b12 de içeriyor doktorunuza sormak veya araştırmak isterseniz diye yazmak istedim. Bu doktor bu standart folibol 5mg fazla buldu kısaca. Fazla folik asit almak da zararlı olduğu için ben hemen değiştirdim ve bugün bu doktorun verdiği ilacı kullanmaya başladım diğerini bıraktım

Kızlar ben bugün kan testi yaptırdım. Sonuç pozitif çok şükür yaaa ... İnşallah sonuna kadar da her şey güzel ilerler hepimiz için. Ve sağlıkla kucağımıza alırız.
MaşaAllah maşaAllah Rabbim önce güzel artışlar sonra keseler sonra da kalp atışları nasipmetsin sonunda da sağlıkla kucağına almanıda nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benim tutmadı malesef kanda verdim bugün herşeyin hayrlısı
Elimde kasım tarihli progestan dex var bir kutu hç açılmamış. isteyen varsa bana özelden yazabilir
Hamile arkadaşlar sağlıcakla kucağınıza alın bekleyenlerede Rabbim en kısa zmnda nasip etsin

diafol kullanıyorum başından beri canım benim doktorumda bunu öneriyor

Beta değeri hergün mü yoksa 2 güne bir mi iki katına çıkmalı kızlar bilgisi olan var mı?

merhaba, 11. günde 47 olan değerim bugün 13. günde 36ya düşmüş. Doktor ilaçlara devam perşembe tekrar takip dedi. Bu şekilde olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…