2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Zaten araba yolculuğunu aklımdan çıkardım. Olursa uçakla olur tabi onda da sıkıntı oluyorsa mecbur bulunduğum şehirde doktor bakıcam. Bu arada çok tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin

Bugün kaçıncı gününüz. Bende 28 ağustosta 6. Gün embriyosu transferi oldu. Bugün 7. Günüm benim hep akıntım vardı tabi fitilde kullanıyorum ben ama akıntı yine belli oluyo
Bugün 4. Günüm belirti asla aramıyorum bariz akıntı farkettim fitil de kullanmadığım için kafama takıldı

Şimdi benim kadın doğum doktorum ilaçları reçete etse yetiyor mu yoksa rapor mu yazması gerekiyor aile hekimim rapor getirmezsen yazmam dedi..
Ben aile hekimine hiçbir şey götürmedim.tüp bebek tedavisi gördüğümü söyledim hastaneden bana yazılan ilaçların reçetelerini 1 kere sadece gösterdim ve sağolsun hekim hanım yazdı.hem de oksaparı fazla fazla yazdı hastanede öyle yazmıştı almada sıkıntı oluyor herhalde.ben o yüzden anlayamıyorum birileri yazarken diğerleri yazmıyor ya da birilerinin yazdığı karşılanırken diğerlerinin yazdığı karşılanmıyor.merak ettim acaba aile hekimliğinde de branş farkı mı var.mesela pratisyen ve uzman aile hekimi diye de ayrılıyor mu acaba?bir daha yazdırmaya gidersem soracağım

Kızlar az önce çok açık pembe peçeteye gelen lekelenmem oldu yarın test günüm ne demek oluyor acaba bu yerleşme olabilir mi bugün transfer günü hariç 9. Günüm
Cevap geldimi doktorundann. Daha demin bende çok açık kahverengi bi akıntı gördüm. Devamı gelirse yazcam doktoruma inşallah regl değildir

Kızlar sancım yok ama bu akşam ılık bir duş almıştım az önce kan geldiğini gördüm peçeteye baya gelmiş silince durdu ama çok korkuyorum. 5. Haftayı bitirdim başına böyle bir anlık sancısız kanama gelen var mı

Cevap geldimi doktorundann. Daha demin bende çok açık kahverengi bi akıntı gördüm. Devamı gelirse yazcam doktoruma inşallah regl değildir
Bence panik yapmayın hiç ben 7. Günümde hafif lekelenme yaşadım hatta buradaki kızlara sormuştum doktorumu gece aradım hatta. Hiçbir şekilde stres yapmayın ilaçları düzenli kullanıp istirahat edin lütfen dedi, olabilecek şeyler bunlar dedi

Kan sulandırıcı kullanıyor musun

İnşallah kırmızıya dönmez benimde tam 7. Günüm. İlk denemede ki kadar stresli değilim ama belirsizlij yinede yoruyor

Günaydın canım benim kanamam neredeyse bir hafta olacak hala devam ediyor. Bütün ilaçlarıma devam ediyorum. Coraspirin değil de oksapar kullanıyorum. Bol bol ayaklarım hafif yukarda dinleniyorum. Bol su içiyorum. Gece ve sabah kalktığımda kahverengi akıntı gibi oluyor, belli bir saatte açık pembe geliyor o biraz ürkütüyor beni ama yapacak birşey yok kesilsin diye dua ediyorum. Keseyi gördük şükür kalp atışı icin gün sayıyorum bende Allah yardımcımız olsun yürek ağızda bekliyoruz ama herkesinde dediği gibi yiyecek ekmeği varsa bu dünyaya öyle ya da böyle gelecek sağlıkla ilerlesin hamileliklerimiz ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Kızlar merhaba :) bugün doktora gideceğim demiştim ve doktora gitttik bebiş 6+3 göründü kalp atışını da duyduk, çok kısa dinletti (pazartesi gideceğim diye söyledim o yüzden ben rahat etmediğim için kısa dinletti) haftası ile uyumluymuş herşey yolunda dedi biiznillah alemlerin Rabbine hamdolsun. Bugünleri de gösterdi sonunda Rabbim isteyen herkese bu sevinçleri yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…