2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Selamlar herkese, ben de iğneleri vuruluyorum 7. Günüm bugün de sormak istediğim bir şey vardı,bugun biraz tek tarafta kasık ağrım var normal mi acaba size de oldu mu ? Buarada güzel haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza insallah

Ya cokkk tesekkur ederim sadece sana degil hepinize ederim basakcigim allahim hepimizin kucagini doldursun:)))

Benim 2 ci gunden beri suren kasik agrim vardi zaten transferin 7ci gunu cok iyi test ve idrarda yaptirsana test :)

AMİİİN İNŞALLAHH
BOL BOL DUA EDİN
DUALARIMIZ SİZİNLE

Anladim gonal f kullaniyorsun yumurtalari buyutugu icin kasikta agri oluyor booll yumurtalarin Ciksin saglikli embriyolarin olsun Insallah:))
Amiiin insallah çok teşekkürler, evet gonal f ve Pergoveris kullanıyorum. Korktum da birazcık normal mi diye sormak istedim :)

Benim de bugün 11.40’ta transferim gerçekleşti kızlar, 10 Ağustos test tarihi verdiler. Hayırlısı olsun bakalım belirtim vs olursa not alırım
Aynı gün transferimiz test tarihimiz inşallah güzel haberler aşırı. Belirtin olursa yazarmısın. Benim şuan iğne batıyomuş gibi

Kızlar sağlık ocaklarında verilen kan en erken ne zaman çıkar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…