Ya cokkk tesekkur ederim sadece sana degil hepinize ederim basakcigim allahim hepimizin kucagini doldursun:)))Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnnn:) çok iyi bence daha yeni transfer oldun 10. Güne kadar da artar mutlaka gönlünü ferah tut ki bebeğinde sana tutunsun sımsıkı.. arkana yaslan ve tadını çıkar ama rica ediyorum banada şu duyguyu tatmam için dua et ellerini karnına koyup ismim başak :)
Benim 2 ci gunden beri suren kasik agrim vardi zaten transferin 7ci gunu cok iyi test ve idrarda yaptirsana test :)Selamlar herkese, ben de iğneleri vuruluyorum 7. Günüm bugün de sormak istediğim bir şey vardı,bugun biraz tek tarafta kasık ağrım var normal mi acaba size de oldu mu ? Buarada güzel haberi alan arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza insallah
Yok daha maalesef o aşamaya gelmedik iğnelerin 7. Günü daha opu falan yapılmadı :)Benim 2 ci gunden beri suren kasik agrim vardi zaten transferin 7ci gunu cok iyi test ve idrarda yaptirsana test :)
Anladim gonal f kullaniyorsun yumurtalari buyutugu icin kasikta agri oluyor booll yumurtalarin Ciksin saglikli embriyolarin olsun Insallah:))Yok daha maalesef o aşamaya gelmedik iğnelerin 7. Günü daha opu falan yapılmadı :)
Teşekkür ederiiiim Allah razı olsunYaaa bu çok güzel bir habervalla kendime pozitif çıkmış gibi sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin
AMİİİN İNŞALLAHHKızlar opu sonrasi 3.gunum dün aradiklarinda sağlıklı sperm bulamadık gelişmiş olan 11 yumurtadan yalnızca 3 ü oluştu demisti ve yıkıldım bugün de aradılar 3ü de sağlıklı büyümeye devam ediyor dedi. genetik test de yapılacak 5 güne ulaşanlara. 5.gune ulaşacak gibi mi diye sordum normalde yüzde 30 u ulaşır 3.gune bu da demek oluyorki 1 tanesi 5.gune ulaşacak dedi... ama ona da genetik test yapılacak inşallah bana da buraya transferim tuttu diye yazmak nasip olur
Ayni gun transfer olduk bu sabah kan verdim cift embriyo 5aa ikiside tuttu mu acabaÇok iyi MAŞALLLAHHH
Amiiin insallahAnladim gonal f kullaniyorsun yumurtalari buyutugu icin kasikta agri oluyor booll yumurtalarin Ciksin saglikli embriyolarin olsun Insallah:))
Benim tek embriyo transferim oldu canım senin sonucun demek ki o yüzden yüksek çıktı inşallah ikisi de sımsıkı tutunur sanaAyni gun transfer olduk bu sabah kan verdim cift embriyo 5aa ikiside tuttu mu acaba
İnsallah tutar Allah hepimizin gönlüne göre versinAyni gun transfer olduk bu sabah kan verdim cift embriyo 5aa ikiside tuttu mu acaba
Allah yardımcınız olsun inşAllah sağlıklı yumurtalarınız olurKızlar kızlar bende bu ay basladım gonalf 900 225 ml lik kullanıyorum yarın kontrolum var bakalım ne diyecekler. İnşallah hepimiz mutlu ve hhayırlı haberler alırız amiiiinnn
Aynı gün transferimiz test tarihimiz inşallah güzel haberler aşırı. Belirtin olursa yazarmısın. Benim şuan iğne batıyomuş gibiBenim de bugün 11.40’ta transferim gerçekleşti kızlar, 10 Ağustos test tarihi verdiler. Hayırlısı olsun bakalım belirtim vs olursa not alırım
Amiiin inşallahAllah yardımcınız olsun inşAllah sağlıklı yumurtalarınız olur
Ertesi gün öğleden sonra çıkıyor genelde 2 den sonra.Kızlar sağlık ocaklarında verilen kan en erken ne zaman çıkar acaba
Tühh ya keske daha erken çıkabilseErtesi gün öğleden sonra çıkıyor genelde 2 den sonra.
Ben hcg tahlillerimin ikisini de bana en yakın hastanenin aile hekimine gidip veriyorum. Aynı gün iki en geç üç saat sonra çıkıyorKızlar sağlık ocaklarında verilen kan en erken ne zaman çıkar acaba