2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok sağol canım ne yazık 3. gün gelişimleri yavaşladı tranfer iptal oldu. Bir süre hem maddi hem manevi bir dinlenme arası vereyim diyorum.
Belki de biraz ruhen dinlenmek iyi gelir
Belki o rahatlıkta kendi kendine kalırsın hamile
Rabbim çok büyük dualarım seninle nolur bol bol dua et

ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH YAKLAŞIK İKİ HAFTA SONLARI BNDE POZİTİF DİYE BURADAN SİZE YAZABİLİRİM
BİZLERE DUA EDİN HAMİLELERİN LOHUSALARIN DUASI KABUL OLUR DERLER

Allah tamamına erdirsin, gözünüz aydın

Belki de biraz ruhen dinlenmek iyi gelir
Belki o rahatlıkta kendi kendine kalırsın hamile
Rabbim çok büyük dualarım seninle nolur bol bol dua et
Çok sağolun inşallah kim bilir eve bir kedi bir kopek mi alsam o hormonlar annelik dürtülerimi çok fazla uyardı Isteyen herkese nasip etsin Allahım ınşallah

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
Merhabalar benim de bugün 3. Günüm leke gelmeye başladı ama bugün öncesinde yoktu hiç leke acaba adet mi oluyorum dedim ama bilemiyorum doktoru da aramadim

Kızlar opu sonrasi 3.gunum dün aradiklarinda sağlıklı sperm bulamadık gelişmiş olan 11 yumurtadan yalnızca 3 ü oluştu demisti ve yıkıldım bugün de aradılar 3ü de sağlıklı büyümeye devam ediyor dedi. genetik test de yapılacak 5 güne ulaşanlara. 5.gune ulaşacak gibi mi diye sordum normalde yüzde 30 u ulaşır 3.gune bu da demek oluyorki 1 tanesi 5.gune ulaşacak dedi... ama ona da genetik test yapılacak inşallah bana da buraya transferim tuttu diye yazmak nasip olur

Merhabalar kızlar,

Ben dün transfere hazırlık için ilaçlara başladım. Coraspin ve dekort içiyorum. 15 ağustos civarı transfer olacak, çok heyecanlıyım Dualarınıza beni de katın lütfen Allah bebiş isteyen tüm güzel anne adaylarını sevindirsin, özellikle sizleri

Çok sağolun inşallah kim bilir eve bir kedi bir kopek mi alsam o hormonlar annelik dürtülerimi çok fazla uyardı Isteyen herkese nasip etsin Allahım ınşallah
Evet kedi olabilir bence de
Ama bir süre hiçbir şey almayıp sadece kendinizi dinlendirin bence
Her şeyin bir zamanı var
Rabbim size güç kuvvet versin

Yaaa bu çok güzel bir haber valla kendime pozitif çıkmış gibi sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin

Eki Görüntüle 3280489 kizlar degerim Nasil sizce 7 gun bugun
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnnn:) çok iyi bence daha yeni transfer oldun 10. Güne kadar da artar mutlaka gönlünü ferah tut ki bebeğinde sana tutunsun sımsıkı.. arkana yaslan ve tadını çıkar ama rica ediyorum banada şu duyguyu tatmam için dua et ellerini karnına koyup ismim başak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…