- 2 Ağustos 2023
- 100
- 46
- 27
2.50 altnda sizinki herhalde ondan banada 2.50nin altına düşmesi lazm dediHayırla kolaylıkla geçsin inşaallahbenim transferlerimde de 2.17 ve 2.35 çıkmıştı. Doktor transfere engel olarak bir şey söylemedi hiç.
Bilemedim o zaman. Bana hiç öyle birşey demedi belki doktorun özel tercihidirEvet dün söyledi doktorum 2.5 altına içmezsem transfer yapamam dedi biraz arastrdm 2.5 üstünde olmasi düşük olasılığını artiriyormus
Allah Allah ilk defa duydum. Acaba 2.5 üstü olmadığı için mi uyarmadılar beniEvet dün söyledi doktorum 2.5 altına içmezsem transfer yapamam dedi biraz arastrdm 2.5 üstünde olmasi düşük olasılığını artiriyormus
Olabilir bu değer çocuğun gelişimine kadar etkiliyormus hatdaAllah Allah ilk defa duydum. Acaba 2.5 üstü olmadığı için mi uyarmadılar beni
Bana ilk görüşmede söylemişti endokrin gt değerini yüksek çıkmış diye ama bende hiç duymadığım için pek oralı olmamıştı dün kontrolüm vardı tekrar gttnmi diye sorunca ben transfer yapamam dedi değerin 2.50 altına inmesi gerekiyor deyince bugün gttm hemen şuan 2.56 ckti ama yine düşmesi lazmBilemedim o zaman. Bana hiç öyle birşey demedi belki doktorun özel tercihidir
TSH yüksekliği düşük sebebi olabiliyor doktor nasıl uyarmadi sizi gebelik elde etmek için 2.5in altında olmalı TSHBenim TSH değerim hep 3.8 civarıydı. Hiç olumsuz birşey söylemedi doktorumuz. Transfer de oldum. Emin misiniz bunun transfere engel olduğuna?
Evet ilk defa olacak Ankara Prof. Dr. İbrahim Esinler hocaAyy ben de transfer var sandımpeki ilk tüp bebek denemesi mi olacak? Hangi ildesin hangi doktora gidiyorsun?
Hadi ilk denemede olur inşaallah hayırlısı ileEvet ilk defa olacak Ankara Prof. Dr. İbrahim Esinler hoca
Bilmem. Eminim bizden daha iyi biliyordur doktor birşeyleriTSH yüksekliği düşük sebebi olabiliyor doktor nasıl uyarmadi sizi gebelik elde etmek için 2.5in altında olmalı TSH
Bilmem. Eminim bizden daha iyi biliyordur doktor birşeyleri
Bilmem. Eminim bizden daha iyi biliyordur doktor birşeyleri
Ben de izledim canimAllah Yardımcın olsun transfer de embriyonun yerleşme anını doktorlar gösteriyor orada ben ağlamaya başlamıştım o kadar şahane bir duygu ki
Hayırlısı olsun tüp bebekte inşallah kucağınıza alırsınızMaalesef canım negatif bazı testler bozuk oluyor işte kanda vermesek var zannedeceğiz. Neyse ben önüme bakıyorum beklemiyordum da zaten hayırlısı. Tüp bebeğe başlayacağız zaten inşaAllah adet söktürücü içeceğim doktorum tatile çıkmış ayın 14 üne kadar yok haftaya başla dedi bakalım Rabbim yolumuzu hayır eylesin inşaallahAllah'ım Tüm bebek isteyen herkesi sevindirsin inşallah üzülmek yok yola devam daha en başındayız...
Bol bol dinlen dua okuBen de izledim canimtransfer oldum bi yarım saat oldu bışluktayim suan ne hissedecegimi bilmiyorum sen kan verdinmi
Ahhh inşaallah, güzel dualarım sizinleBen de o tarihlerde transfer olcam estrofem ile bende hazırlığa başladım inşallah pozitifleri görürüz
Merhaba, benim ilk tüp bebek tedavim. Bugun ilk iğnemi oldum, benim doktorum da 5 gun sonra çağırdı ilk kontroleKızlar yumurta takibiniz yapılırken kaç günde bir yapıldı? Benim ilk iki denememde doktorum iki günde bir yumurtalara bakıyordu ama üçüncü denemede doktorum ilaçları verdi bir daha beş gün sonra muayeneye çağırdı. Gittiğimde de hızlı gelişmiş falan dedi hatta.
Merhaba hayırlı olsun mutlu haberler alırsınız inşaallahMerhaba, benim ilk tüp bebek tedavim. Bugun ilk iğnemi oldum, benim doktorum da 5 gun sonra çağırdı ilk kontrole
Benide ilk 5. Gün çağırmıştı şuan 2 güne bir kontrolMerhaba hayırlı olsun mutlu haberler alırsınız inşaallahiki doktor farklı çağırınca şaşırdım ben ama demekki oluyormuş
Amiiin inşallah hepimiz mutlu haberler alırızMerhaba hayırlı olsun mutlu haberler alırsınız inşaallahiki doktor farklı çağırınca şaşırdım ben ama demekki oluyormuş