2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Bilemedim o zaman. Bana hiç öyle birşey demedi belki doktorun özel tercihidir
Bana ilk görüşmede söylemişti endokrin gt değerini yüksek çıkmış diye ama bende hiç duymadığım için pek oralı olmamıştı dün kontrolüm vardı tekrar gttnmi diye sorunca ben transfer yapamam dedi değerin 2.50 altına inmesi gerekiyor deyince bugün gttm hemen şuan 2.56 ckti ama yine düşmesi lazm

Benim TSH değerim hep 3.8 civarıydı. Hiç olumsuz birşey söylemedi doktorumuz. Transfer de oldum. Emin misiniz bunun transfere engel olduğuna?
TSH yüksekliği düşük sebebi olabiliyor doktor nasıl uyarmadi sizi gebelik elde etmek için 2.5in altında olmalı TSH

Hayırlısı olsun tüp bebekte inşallah kucağınıza alırsınız

Kızlar yumurta takibiniz yapılırken kaç günde bir yapıldı? Benim ilk iki denememde doktorum iki günde bir yumurtalara bakıyordu ama üçüncü denemede doktorum ilaçları verdi bir daha beş gün sonra muayeneye çağırdı. Gittiğimde de hızlı gelişmiş falan dedi hatta.

Merhaba, benim ilk tüp bebek tedavim. Bugun ilk iğnemi oldum, benim doktorum da 5 gun sonra çağırdı ilk kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…