2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Çok sağol canım🙏💗 ne yazık 3. gün gelişimleri yavaşladı tranfer iptal oldu. Bir süre hem maddi hem manevi bir dinlenme arası vereyim diyorum.😊
Belki de biraz ruhen dinlenmek iyi gelir
Belki o rahatlıkta kendi kendine kalırsın hamile
Rabbim çok büyük dualarım seninle nolur bol bol dua et 🌹

yumurta sayısına takılma zaten doktorlar hep diyor bize bir tane yeter diye. maalesef o kadar çok ilaç-iğne kullanıyoruz ki kilo allıyoruz. Bende biraz fazla kiloyla tüp bebek yaptırdım çok şükür tuttu pozitif sonucu gördüm hiç bozma moralini Allah büyük olumlu düşün :KK200:
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH YAKLAŞIK İKİ HAFTA SONLARI BNDE POZİTİF DİYE BURADAN SİZE YAZABİLİRİM
BİZLERE DUA EDİN HAMİLELERİN LOHUSALARIN DUASI KABUL OLUR DERLER :dua::dua::dua:

8 TEMMUZ 2023
Herkese merhabaaa , uzuun zaman tedavi süreci iğneler , ilaçlar , haftada 2 kere doktor kontrolleri derken yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok şükür :KK68:
Dört dörtlük bir PCOS hastasıyım eşim de problem yok .
2 yıl olacak Eylül ayında evliliğimizin
24 yaşındayım
Yumurta toplama işleminden sonra 2. adetimi de oldum 2. günündeyim
Doktorumla iletişime geçtim günde 3 tane Estrofem içmemi salı günü de kontrole gelmemi söyledi
okuduğum kadarıyla adetin 20. günü civarı transfer işlemi olunuyormuş ( tabi rahim kalınlığına ve bazı kan değerlerine göredir mutlaka)
Çok heyecanlıyım
yüksek ihtimalle ağustos başı gibi transfer olacağım
siz hangi süreçtesiniz ?
neler yapıyorsunuz 🌸🌸🌸🌸
Zamanla güncelleme yapacağım :)

11 Temmuz Salı Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 5,5 mm olmuş

10 mm istiyoruz dedi doktorum
Estrofem günde 3 içmeye devam

Pazartesi günü tekrar kontrol
17 Temmuz Pazartesi 2.Doktor Kontrolü
Rahim duvarı kalınlığı 8,4 mm olmuş

rahimde 3 çizgiyi gördük dedi yani miniğin konması için her şey yolunda gibi görünüyor
Estrofemi bugün de iç dedi doktorum
Yarın tüp bebek merkezine gidip transfer için gün alacağız
Bir de kan alacaklarmış E2 değerine falan bakılması için
Doktorum her şey yolunda giderse çarşamba perşembe belki de transfer olur dedi
Çok heyecanlıyım
Sanırım sona yaklaştım 😍

Hayırlı son olsun Allah'ım mutlu sonlar yaşat bize 🌸
18 Temmuz Salı
Bugün tüp bebek merkezi ile görüşmeye gittik

oradaki uzman doktorum salı günü transfer yapalım dedi
yani tam tamına 1 haftam var
estrofem günde 3 defa devam
perşembe günü progestan fitil günde 3 tane başlayacağım

25 Temmuz Allahın İzniyle miniği almaya gidiyoruzzz 😍😍😍

25 TEMMUZ SALI
İŞTE O ŞAHANE GÜN
ULTRASON EŞLİĞİNDE MİNİĞİME KAVUŞMA ANIM VE ARDINDAN GELEN GÖZYAŞLARIM
SAYISIZ OKUDUĞUM DUALAR
ALLAHIM BU AMELİYATHANEYE BİR DAHA DOĞUMUMDA GİRMEYİ NASİP ET DİYE RABBİME YALVARIŞIM
HAMD OLSUN BİZ ARTIK 4 ağustosu bekleyeceğiz 😍
Rabbim yeni başlayanların yardımcısı olsun inşallah
Güzel haberleri vermek duası ile Allah’a emanet olun 🌹

]31 Temmuz saat 22:30 suları
Transferin 6. Günü 🐣
Dayanamayıp evde bulunan kaset test ile yaptığım test sonucum 😍😍
Allahım bu ikinci çizgiyi hayalet gibi görmek de olsa bu nasıl muhteşem bir duyguymuş yaşattığın için binlerce kez şükürler olsun 🐣
Yarın sabah kan vermeye gideceğim
Sanırım bende hamileyim 🥲🐣💘🌹🌹😭😭

Eki Görüntüle 3280144
Allah tamamına erdirsin, gözünüz aydın

Belki de biraz ruhen dinlenmek iyi gelir
Belki o rahatlıkta kendi kendine kalırsın hamile
Rabbim çok büyük dualarım seninle nolur bol bol dua et 🌹
Çok sağolun inşallah 🙏😊🤗kim bilir eve bir kedi bir kopek mi alsam o hormonlar annelik dürtülerimi çok fazla uyardı 😁😄😄 Isteyen herkese nasip etsin Allahım ınşallah 😇🙏

A647DE8A-64E7-45C8-86A9-CFBF917E78CF.jpeg
kizlar 7 gun degerim nasi

Kizlar merhaba 10 gun once opu oldum ama hala regl olamadim transfer olmadim bu arada rahim dinlendirme olcak dedi doktorum sebebi ne olabilir sizce bilgisi olan varmi
Merhabalar benim de bugün 3. Günüm leke gelmeye başladı ama bugün öncesinde yoktu hiç leke acaba adet mi oluyorum dedim ama bilemiyorum doktoru da aramadim

Kızlar opu sonrasi 3.gunum dün aradiklarinda sağlıklı sperm bulamadık gelişmiş olan 11 yumurtadan yalnızca 3 ü oluştu demisti ve yıkıldım bugün de aradılar 3ü de sağlıklı büyümeye devam ediyor dedi. genetik test de yapılacak 5 güne ulaşanlara. 5.gune ulaşacak gibi mi diye sordum normalde yüzde 30 u ulaşır 3.gune bu da demek oluyorki 1 tanesi 5.gune ulaşacak dedi... ama ona da genetik test yapılacak inşallah bana da buraya transferim tuttu diye yazmak nasip olur

Merhabalar kızlar,

Ben dün transfere hazırlık için ilaçlara başladım. Coraspin ve dekort içiyorum. 15 ağustos civarı transfer olacak, çok heyecanlıyım 🥰🙂 Dualarınıza beni de katın lütfen 🥰 Allah bebiş isteyen tüm güzel anne adaylarını sevindirsin, özellikle sizleri 🥰

Çok sağolun inşallah 🙏😊🤗kim bilir eve bir kedi bir kopek mi alsam o hormonlar annelik dürtülerimi çok fazla uyardı 😁😄😄 Isteyen herkese nasip etsin Allahım ınşallah 😇🙏
Evet kedi olabilir bence de
Ama bir süre hiçbir şey almayıp sadece kendinizi dinlendirin bence 😍
Her şeyin bir zamanı var
Rabbim size güç kuvvet versin 🌹

Eki Görüntüle 3280143
Asla dayanamadım 22:30 sularında akşam akşam test yaptım
Allahım şu hayalet çizgiyi görmek bile ne büyük bir mutlulukmuş
Ağlamam yeni durmuşken hemen sizinle de paylaşayım dedim
Transferimin 6. Günü
Yarın kan testi verecektim heyecandan yerimde duramıyorken hemen evde olan kaset testi yaptım
Sonuç
Sanırım bende hamileyim 🤰🏻😭😭😭
Allahım sana sonsuz şükürler olsun
Bu çizgiyi görmek isteyen anne olmak isteyen herkesin yardımcısı olsun
Yaaa bu çok güzel bir haber 😍😍 valla kendime pozitif çıkmış gibi sevindim. Rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı da nasip etsin ♥️♥️♥️

Eki Görüntüle 3280489 kizlar degerim Nasil sizce 7 gun bugun
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnnn:) çok iyi bence daha yeni transfer oldun 10. Güne kadar da artar mutlaka gönlünü ferah tut ki bebeğinde sana tutunsun sımsıkı.. arkana yaslan ve tadını çıkar ama rica ediyorum banada şu duyguyu tatmam için dua et ellerini karnına koyup ismim başak :)

X