2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Ben hcg tahlillerimin ikisini de bana en yakın hastanenin aile hekimine gidip veriyorum. Aynı gün iki en geç üç saat sonra çıkıyor
Bana çok yakın değil hastane sabahları da ile gidiyorum oyzden geç kalmamak için sağlık ocağında verdim çıktım

Ben de o tarihlerde transfer olcam estrofem ile bende hazırlığa başladım inşallah pozitifleri görürüz

Sonuç ne oldu canım

Kızlat merhaba bnmde bugün saat 3 te transferim var dualarınızı beklerim hamile kalanları da tebrik ederim
Allah Yardımcın olsun transfer de embriyonun yerleşme anını doktorlar gösteriyor orada ben ağlamaya başlamıştım o kadar şahane bir duygu ki

doktorlar genellikle bu süreçte akdeniz diyetini öneriyorlar zaten. şifa olsun inşallah hayırlı haberler olsun
Ben diyetisyen desteği aldım çok işe yarıyor. Ruşeymi ,polen ,arısütu,iğde çekirdeği tozu ,activa yoğurda katıp ye . Birde yulaf sütü içtim. Avakado 11 kilo verdim. Vücudundaki yağ oranını azaltmak lazımmış . Her hafta farklı liste ama sonuç kaliteli embriyo oldu

Sonuç ne oldu canım
Maalesef canım negatif bazı testler bozuk oluyor işte kanda vermesek var zannedeceğiz. Neyse ben önüme bakıyorum beklemiyordum da zaten hayırlısı. Tüp bebeğe başlayacağız zaten inşaAllah adet söktürücü içeceğim doktorum tatile çıkmış ayın 14 üne kadar yok haftaya başla dedi bakalım Rabbim yolumuzu hayır eylesin inşaallah Allah'ım Tüm bebek isteyen herkesi sevindirsin inşallah üzülmek yok yola devam daha en başındayız...

Allah hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin Siz tüp bebek yaptırmamış mıydınız zaten

Kızlar merhaba
Hamile olanları tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minikleriniz
Bu zorlu süreçte olan herkesede bol bol sabırlar şifalar diliyorum .Olumlu sonuçlarla sevindirsin Rabbım cümlemizi
Bi sorum olacaktı ilk tup bebek denemem olacak şuan iğne kullanma aşamasındayım
Tsh değerim 10 gun once 4.20 lerdeydi bugün tekrar kan verdim 2.56 çıktı tahmini transfere 10 gün felan var doğal yolla biraz daha düşürmek istiyorum yoksa transferim gerçekleşmeyecek yardımcı olabilecek varmi önerileriniz ?

Benim TSH değerim hep 3.8 civarıydı. Hiç olumsuz birşey söylemedi doktorumuz. Transfer de oldum. Emin misiniz bunun transfere engel olduğuna?

Hayırla kolaylıkla geçsin inşaallah benim transferlerimde de 2.17 ve 2.35 çıkmıştı. Doktor transfere engel olarak bir şey söylemedi hiç.

Benim TSH değerim hep 3.8 civarıydı. Hiç olumsuz birşey söylemedi doktorumuz. Transfer de oldum. Emin misiniz bunun transfere engel olduğuna?
Evet dün söyledi doktorum 2.5 altına inmezse transfer yapamam dedi biraz arastrdm 2.5 üstünde olmasi düşük olasılığını artiriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…